Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Farahdhiya Trauma Dapat Gambar Lucah Budak 16 Tahun

25-7-2017 10:26 AM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 4612| Komen: 62

Siapa tak seram kalau dapat gambar lucah dari budak yang baru berusia 16 tahun! Pengalaman ini dilalui sendiri oleh penyanyi jelita Farahdhiya.

Menurutnya ini bukan kali pertama menerimanya, dan disebabkan itu dia terpaksa menyekat individu tersebut daripada terus mengganggunya.

Foto: IG Farahdhiya 
“Memang geram dan sakit hati sebab di usia semuda itu mereka sudah berani menghantar gambar sedemikian pada saya. Takde rasa hormat langsung! 

“Yang guna akaun palsu memang banyak tetapi ada yang lebih berani menggunakan akaun peribadi dan mengambil gambar tak senonoh menampakkan sebahagian dari alat sulit dan muka mereka. Apa tak ada perasaan malu ke?” katanya kepada mStar Online. 

Setakat ini dia belum terfikir untuk membuat laporan polis namun sering mengambil langkah berjaga-jaga kerana trauma dengan kes cabul dan rogol yang banyak terjadi kebelakangan ini.

Foto: IG Farahdhiya 
“Saya mengambil langkah untuk tidak akan menaiki perkhidmatan Grab Atau Uber atas sebab-sebab keselamatan dan saya lebih selesa untuk memandu sendiri."

Apa yang pasti pelantun lagu 'Bertakhta Di Hati' ini tidak akan sesekali berkongsi lokasinya di Instagram bagi tujuan keselamatan.

“Entahlah, kadang-kadang saya tak faham kenapa orang perlu nak check in kat mana-mana mereka berada. Perkara tersebut jelas mengundang bahaya," tambahnya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 62
Komen

Previous : Puteri Aishah Belum Ada Hubungan Istimewa

Next       : Meriah Betul, Norman Dan Memey Buat Suprise Ulang Tahun Perkahwinan Abby

Komen Terbaru

Quote BatikBirkin 1-8-2017 11:22 PM
Motep FD acah2 trauma melihat ciknek budak umo 16 tahun? Ber baka kan afrika XXL kah budak tersebut? Sheols seharuznya memahami kitaran hormon budak2 baru setahun dua dapat mimpi basah ....tengok milf nampak buah geduak selambak of course bergetar naluri bujang nya

Lain-lain Komen

Quote miemiecha 25-7-2017 09:50 AM
hurm... gatal nya ko dik, nak ngantor gmbo konek sejemput camtu.. adoiii
Quote kentel 25-7-2017 09:59 AM
patut bangga la...pakai baju ketet cmtu, adik tu stim tengok
Quote terpaku 25-7-2017 10:11 AM
FD ni dah masuk kategori #milf
Quote fynnkakiblock 25-7-2017 10:17 AM
padanlah kan ko pun posing lentok cmtu
Quote taukaumana 25-7-2017 10:18 AM
Akhir zaman ni mana ada orang paham istilah malu

Sedangkan suami dah larang berforum pon isteri dia gigih berforum lagi

Siap nak "mintak izin" keluar jumpa kawan forum sejenis


Quote balakkampung 25-7-2017 10:29 AM
“Entahlah, kadang-kadang saya tak faham kenapa orang perlu nak check in kat mana-mana mereka berada. Perkara tersebut jelas mengundang bahaya,” akhirinya.

yg ni aku pon tak paham..dgn jenis yg kemaruk nak menunjuk2...check in hotel pon nak bagitau semua orang...dalam hati dgn harapan ramai yg like pastu cemburu...jakun kampungan sangat perangai...
Quote CauPandin 25-7-2017 10:35 AM
harusla adik tu menggeletis okay dgan chuolss Mek Dhiya

Quote mattzzx 25-7-2017 10:45 AM
mana pic nya?
Quote Aduradura 25-7-2017 10:54 AM
terpaku replied at 25-7-2017 10:11 AM
FD ni dah masuk kategori #milf

Gtewwwww bam paku   
Quote kiah_mai_pulak 25-7-2017 10:58 AM
Dh kopek selambak mcm tu duk tayang2, budak2 pun selera., sesuatu sgt sheolss ni kenapa x kawen2 smpai skrg.. ke tgh scandal ngn vvvvvvvip??
Quote debab76 25-7-2017 11:00 AM
kote tgh meronta2 klu umur2 12-18
Quote chaotic_soul 25-7-2017 11:07 AM
kincin bircabang lagi...padan la akak FD ni pun sado semacam kalau begambo
Quote saladin780 25-7-2017 11:15 AM
terpaku replied at 25-7-2017 10:11 AM
FD ni dah masuk kategori #milf

#pasti ketat #pasticengkam


Quote Nokiaman 25-7-2017 11:17 AM
Ek Elehhh.....suci la sangat
Kalo kena ngan mat salleh umo 14 tahun..
maunya menolak batang tebal berisi nan panjang gitu?
Quote aleesyasofia 25-7-2017 11:18 AM
mohon FD kawin cpt.. xde la mgaco nnt..
Quote beruangmuda 25-7-2017 11:20 AM
gebunya
Quote Zasss777 25-7-2017 11:21 AM
Viralkan je gambar malaun tu biar padan muka!
Quote terpaku 25-7-2017 11:30 AM
saladin780 replied at 25-7-2017 11:15 AM
#pasti ketat #pasticengkam

#pastiteringat #pastipenuh
Quote chinta89 25-7-2017 11:46 AM
komen aku :

mek diya posing mengancam. so? haruslah deols merasakan mek diya bakal tertarik ngn size 2b deols.

suka ayat mek diya; xkn bkongsi location utk tujuan keselamatan. sgt lah berhati2 dari mengundang bahaya.. entah2 org aim dh nk rompak rumah bila xde d rmh atau penjahat duk ekori kat tempat kite send location?

Lihat semua komen(62)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.066291s Gzip On
To Top