Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Lelaki Biseksual Liwat Dua Anak Tiri

22-7-2017 03:21 PM |Dilihat:4441| Komen: 78

Bapa durjana! Itu yang boleh dikatakan terhadap seorang lelaki yang dikatakan meliwat kedua-dua anak tirinya yang berumur 11 dan 7 tahun.

Sinar Harian melaporkan, lelaki itu ditahan pihak polis sejurus menerima laporan pada 12 Julai lepas, seperti yang dikatakan oleh Ketua Polis Daerah Mersing, Deputi Superintendan Cyril Edward Nuing.

"Hasil siasatan kami, berdasarkan pengakuan kedua-dua mangsa, mereka diliwat.

"Mereka masih kecil dan tidak dapat ingat jelas namun mangsa yang berusia 11 tahun ingat diliwat dalam tiga kali manakala seorang lagi, 7 tahun dimasukkan jari ke duburnya sekali," katanya.

Di samping itu, suspek, 24 dikatakan berkahwin dengan ibu mangsa pada April tahun lalu.

 "Perkara ini berlaku sejak ibu mangsa  berkahwin dengan suspek.

"Laporan dibuat pihak kebajikan dan mereka terima kes daripada talian Nur," katanya. - CARI

Foto: Carian internet

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
4
Komen: 78
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote diss69 25-10-2017 12:44 PM
Sedihnya....moga ko dilaknat Allah...

Lain-lain Komen

Quote insulin 22-7-2017 06:10 AM
Bapa tiri dari neraka...
Quote drivethru 22-7-2017 06:23 AM
Bini tak bagi pepek ke?
Quote singlemum_4 22-7-2017 06:33 AM
Umur ayah tiri baru 24 tahun tapi tak dinyatakan ye umur siisteri or maybe saya ni terlepas baca
Quote chazey 22-7-2017 06:46 AM
Memang target kawin single mother sebab nak memedo macam kokesen selalu buat tu ye bangsat?
Quote Pajeri_Nenas 22-7-2017 06:48 AM
konek 2bkah?
Quote sukacactus 22-7-2017 07:07 AM
Mak tu umur berapa?
Mmg lahanat tu aim pompuan camni (ada ank) utk kegiatan keji dia rasanya
Quote putehkundor 22-7-2017 07:22 AM
Lepas ni giliran engkau pulak diliwat sampai barai pungkok tu ya, celaka!!!
Quote namr 22-7-2017 07:35 AM
Lahnat kenapa la ko rosakkan budak2 tu
Quote GhostWalking 22-7-2017 07:38 AM
Selamat diliwat dengan batang mop dalam penjara nanti lahanat yer
Quote prizadane 22-7-2017 07:42 AM
Bodoh sangap punya jantan. Ni sah-sah muka pecah rumah...gay pun tak sanggup diliwat oleh dia. Pastu aim perempuan ada anak kecik. Lahanat sangat perangai. Mohon kau mereput dalam penjara. Mohon alat sulit kau tu tak function lagi pasni. Mohon jari yang kau guna tu putus. ::
Quote DaisyD 22-7-2017 07:46 AM
Kantoi jgk akhirnya :
Quote aHoi83 22-7-2017 07:51 AM
Harap diliwat kembali dlm penjara nnt
Quote precious_chicas 22-7-2017 07:57 AM
Dapat berkawen pun patutnya bersyukur dah.
Quote Pink_Purple 22-7-2017 08:10 AM
Ni mak dia bangga dapat laki muda, sekali...

ingat anak pompuan je bahaya dengan bapa tiri,

anak elaki pun kena berjaga2..


kes ni xtahu anak lelaki atau pompuan atau saya terlepas pandang
Quote Maideen. 22-7-2017 08:30 AM
Binatang sunggoh! Dengan budak kecik umur 7 tahun pon toteynya boleh tegang!

Nota: Untuk mengelakan ada forumner yang  marah marah dan rasa terhina. perlu rasanya dinyatakan disini bahawa komen diatas hanya ditujukan kepada Pedo  berumur 24 tahun yang menjadi subjek perbincangaqn thread FM ini. Komen diatas tiada kena mengena dengan Pedo yang lebih tua samada yang masih hidup atau pon sudah mati!.
Quote nishikido 22-7-2017 08:38 AM
Umo baru 24 dah jadi pedophile..Bfore ni dalam fkiran I pedo ni pacek2 buncet,kertu ala2 nk mati.rupanya yg muda belia pon ada ye..manusia gila..
Quote faraway1 22-7-2017 08:49 AM
pedo guna mak untuk dapat anak..
Quote jazaa100 22-7-2017 08:51 AM
singlemum_4 replied at 22-7-2017 06:33 AM
Umur ayah tiri baru 24 tahun tapi tak dinyatakan ye umur siisteri or maybe saya ni terlepas baca

Mak bebudak tu umor 30an lah tu....ank dah 11 thn....

Quote singlemum_4 22-7-2017 09:19 AM
jazaa100 replied at 22-7-2017 08:51 AM
Mak bebudak tu umor 30an lah tu....ank dah 11 thn....

Thx sis..info

Lihat semua komen(78)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.083741s Gzip On
To Top