Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Troll Tak Menjadi, Peminat Marah Jenaka Fattah Amin Ganti Penyanyi Linkin Park

22-7-2017 11:37 AM|Oleh: Adib Za | Dilihat: 7259| Komen: 43

Sejak semalam ramai yang berkongsi rasa sedih dan juga terkesan dengan pemergian vokalis kumpulan Linkin Park iaitu Chester Bennington.

Maka penuhlah media sosial dengan ucapan dan juga 'throwback' lagu-lagu daripada kumpulan berkenaan.

Namun, dalam pada itu ada pihak yang kurang sensitif ingin membuat 'troll' kepada pelakon Fattah Amin, dengan mengatakan Fattah bakal menggantikan vokalis kumpulan berkenaan.

Yalah, kalau buat lawak pun beragaklah sedikit, ini kan melibatkan orang yang sudah tiada. 

Status berkenaan adalah seperti berikut, seperti memetik Astro Awani:



Jenaka 'Fattah Amin ganti Chester', peminat Linkin Park bengang

Ia sekaligus membuatkan ramai peminat Linkin Park berasa marah dan juga kecewa dengan gurauan kasar tersebut. 

Yang pastinya, peminat Fattah Amin juga pasti terkesan dengan lawak kurang sensitif sedemikian juga kan!

Apa pula pendapat anda? - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
4
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 43
Komen

Previous : Tak Nak Kalah, Sajat Pun Nak Nyanyi! Bakal Keluarkan Lagu Duet

Next       : Along Kamaludin Mahu Kembali Berlakon Dengan Syarat...

Komen Terbaru

Quote JerukBuaya 28-7-2017 05:19 PM
Diknah Tona kena postbanhammer?


Angkara perbuatan dengki khianat siapakah penyebab nya ini.


Lain-lain Komen

Quote diamondhoney 22-7-2017 11:40 AM
Dah dibincangkan dlm benang fattah amin semalam..
Quote ReginaGeorge 22-7-2017 01:00 PM
Hapdetnye awak
Quote kambinggila 22-7-2017 01:08 PM
lawak apakah ini? hehehe
Quote estrelle 22-7-2017 01:30 PM
Ni meran fans lah.bajet lawak lah sgt.
Quote moonbug 22-7-2017 01:37 PM
Sape la amran tu sebenarnye
Quote Teh_90 22-7-2017 01:40 PM
kesian Fattah..sapalah yg pedajal kat dia tu

saja2 jadi bahan kutukan ..isk..isk
Quote pucuk-kelompang 22-7-2017 02:03 PM
lagi org dengki lagi naik nama dia...
Quote redapple10 22-7-2017 02:06 PM
Jauh... jauh panggang dr api...
Quote iza.moha 22-7-2017 02:18 PM
Ingat fattah amin yg wat lwk x jd tu..dengki hazab tul
Quote bawangputeh 22-7-2017 02:33 PM
kalau ye pun me'lawak'kan patamin,ingatlah yg telah tiada...zmn skrg pkra serius pun dbuat main..
i am me
Quote EncikRhoma 22-7-2017 03:04 PM
page macam ni la yg selalu bawak pitenah merata-rata. Bukan semua orang tau tu page troll. Hujung-hujung ada yg percaya dah jadi pitenah pulak. Annoying gila
Quote Eva_yy_Ellin 22-7-2017 03:22 PM
Sorry la.
Kalau troll contohnya - Fattah gantikan penyanyi yang tarik diri daripada sesebuah kumpulan kerana nak bergerak solo atau dah insaf, lain cerita. Ni troll yang melibatkan orang yang dah meninggal dunia.
Tak kelakar okey.
Sangat la tak sensitif.
Buruk sangat perangai.
Quote myariesa 22-7-2017 03:24 PM
Motif sgt nk kena troll org..
Quote ShiningStars 22-7-2017 04:59 PM
Insensitive betul org yg buat troll ni
Quote annehuda 22-7-2017 05:44 PM
Lagi satu jokes yg aku tak suka, yg merendah2kan wanita.  I mean patut la lelaki malaysia ni asyik kene friendzone.  Nk berlawak pun tak kelakar.
Quote WajibulGhunah 22-7-2017 06:10 PM
Ni la nk buat lawak x berpada2
Pastu ingt lawak lettew
Nnti cover ckp "tu sarcasm je la"

Pliss la nk sarcasm pun jgn la smpi cntu
Quote minah_pemalu 22-7-2017 06:20 PM
agak2 la wei nk troll pon .. dh tu jgn melibatkan nama org lain... buh nama sendirik
Quote skinsandstars 22-7-2017 07:24 PM
Amran fans punya keja ke ni? :::
Quote awexgaban7 22-7-2017 07:36 PM
Amran fan tu makin lama makin bodoh... sombong plak tu...meolz dulu layan lah jugak lawak si meran tu...zaman dia gila dekat keknis...tp skrg pprt sgt kau meran...

Lihat semua komen(43)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060831s Gzip On
To Top