Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Tak Nak Kalah, Sajat Pun Nak Nyanyi! Bakal Keluarkan Lagu Duet

21-7-2017 12:34 PM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 6876| Komen: 132

Selepas Datuk Vida, giliran Nur Sajat pula nak tunjukkan bakat menyanyi!

Selebriti yang penuh dengan kontroversi itu dah dilamar oleh sebuah syarikat rakaman untuk  merakamkan lagu duet bersama jutawan kosmetik, Datuk Alif Syukri.

Paling menarik, Sajat sudah pun menerima tawaran tersebut dan menurutnya ia sebagai satu strategi pemasaran dalam perniagaannya.

Foto: IG Nur Sajat
"Tawaran yang diterima ini sebagai satu peluang berharga untuk saya. Saya menerimanya dengan hati terbuka dan berlapang dada. Cuma apa yang diinginkan adalah lagu itu kena dengan konsep dan jiwa saya.

"Saya menganggap ini satu peluang positif untuk tujuan pemasaran. Apatah lagi saya adalah ahli perniagaan dan dikenali. Bukan mudah nak mendapat tawaran sebegini," katanya kepada Harian Metro.

Foto: IG Nur Sajat
Menurut Sajat lagi, dia lebih menyukai genre rancak berbanding lagu leleh atau balada dan bersedia untuk mengikuti kelas vokal sekiranya lagu tersebut siap untuk dirakamkan nanti.

"Buat masa sekarang saya tidak mahu bercerita lebih lanjut lebih lagi kerana belum ada sebarang perjanjian hitam putih. Apabila sudah ada kepastian daripada kedua-dua pihak, baru saya boleh berkongsi,” tambahnya.

Foto: IG Nur Sajat
Walau bagaimanapun, setakat ini Sajat belum bercadang untuk bergiat serius dalam bidang nyanyian sebaliknya hanya suka-suka sahaja.

Mesti mantap nyanyian Sajat kan? Tak sabar nak dengar. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
3
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 132
Komen

Previous : Gambar Buka Tudung Tersebar, Apa Penjelasan Fathia Latiff?

Next       : Troll Tak Menjadi, Peminat Marah Jenaka Fattah Amin Ganti Penyanyi Linkin Park

Komen Terbaru

Quote raradhia 5-8-2017 05:11 PM
nahhh, dgr ni sajat

Lain-lain Komen

Quote aleesyasofia 21-7-2017 01:44 AM
lorh nk mnyanyi jgk..
Quote RatuDunia94 21-7-2017 01:48 AM
Boleh kawtim dgn Siti Shower.. Sorang sumbang muka, sorang sumbang suara.  Win2 situation kan..
Quote AppropriateNick 21-7-2017 02:00 AM
napa kepam nampak
Quote ctnorpropa 21-7-2017 02:04 AM
Tukul.Besi replied at 21-7-2017 01:29 AM
Sekarang ini lagu I AM ME nyanyian Datuk Seri Vida sedang viral, macam-macam juga komen yang netizen ...

Amboii baik la tt ni siap ada bonus lagik



Quote awoks 21-7-2017 02:15 AM
Jantan betul sajat dari blakang.
Quote HoneyManjer 21-7-2017 06:09 AM
Ya ampunnn sama ja susuk dgn 'boipren' dia dr blakang...

Awat gambaq bonos dr sisi n dr blakang ja TT oiii
Quote milot 21-7-2017 06:14 AM
Tt amik gmba dr blkg tiang.. acah paparazzi
Quote mieymiey 21-7-2017 06:40 AM

Yang dating tu, mana 1 jate mana 1 tino?

Quote datinamanda 21-7-2017 07:17 AM
Teserlah sisi kejantanan kak sajat
Quote PEPPERMAN 21-7-2017 07:19 AM
Dengal lanluraza ka tu
Quote sepitsiput 21-7-2017 07:33 AM
PEPPERMAN replied at 21-7-2017 07:19 AM
Dengal lanluraza ka tu

cuba google Coach Yin ....ini la kot bf dia skrg... stok.sado2 bengong cmtu senanglah dia kaut
Quote kiambang 21-7-2017 07:43 AM
Tak boleh kalah jgk  ...
Quote makton 21-7-2017 07:59 AM
awoks replied at 21-7-2017 02:15 AM
Jantan betul sajat dari blakang.

ya ampunnnn..

dia tu dari blkg ke, tepi ke, depan kee smua nmpk jantan.
cuma dari sudut khayalan dia je yg dia rasa dia pmpuan
Quote SuamikuHosmen 21-7-2017 08:01 AM
OMG ! ......
Quote SuamikuHosmen 21-7-2017 08:01 AM
OMG ! ......
Quote beautifulliar 21-7-2017 08:03 AM
Jate n gerga sgt penampakan sajat
Quote aechae 21-7-2017 08:04 AM
Eerrr.....euuwwww gtu boleh? Dua2 suara haukkk kepit nk nyanyi apanya
Quote putehkundor 21-7-2017 08:15 AM
sepitsiput replied at 21-7-2017 07:33 AM
cuba google Coach Yin ....ini la kot bf dia skrg... stok.sado2 bengong cmtu senanglah dia kaut :lo ...

Tapi coach yin tu nampak sedap khuens....much better lah dari faiz kah apa yg dulu dulu tu.
Untungnya jadi bapok cantik, Kita Kita yg women asli pun Tak dapat tandingi
Quote Themilo 21-7-2017 08:18 AM
Suara kepit kau pun still parau la sajat..

Lihat semua komen(132)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056538s Gzip On
To Top