Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Sarah, Shuib Kali Pertama Anjur Rumah Terbuka Sejak Berkahwin

20-7-2017 03:28 PM|Oleh: Adib Za | Dilihat: 11588| Komen: 180

Pertama kali mengadakan rumah terbuka sejak bergelar suami isteri, pastinya pasangan Shuib dan Siti Sarah berasa teruja. 

Dikatakan acara tersebut diadakan di kediaman baharu mereka bertempat di Puchong.

Menurut Sarah, sebelum ini mereka hanya menerima kunjungan tetamu seperti biasa, tanpa mengadakan majlis khas seperti rumah terbuka ini. 

“Kali ini ada rezeki lebih sikit dan kami berdua berpakat mengadakan majlis rumah terbuka. Lebih-lebih lagi Shuib ada kawan-kawan baharu yang dikenalinya dalam program Sukan Ke Laut. 


“Jadi dia juga mahu meraikan Syawal bersama mereka. 


"Cuma kali ini tetamu kami hanyalah rakan-rakan artis dan pihak media,” kata Sarah kepada Utusan Malaysia. 

Dalam pada itu, Sarah berkata dia kini sedang giat mencari material untuk album penuhnya yang akan dilancarkan pada tahun ini. - CARI 

Foto: IG Sarah

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 180
Komen

Previous : Prinsip 'Melebur' Jua Akhirnya, Ungku Ismail Terpaksa Sentuh Wanita Dalam Drama Ini..

Next       : Mohon Hadiahkan Lelaki, Dayang Nurfaizah Teringin Sangat Nak Bersuami

Komen Terbaru

Quote riy 26-7-2017 09:40 PM
untung sara dapat shuib.. untung shuib dapat sara. saling melengkapi.muka hauk x per janji poket tebal.masing2 ada kerja ..masing2 berusaha nak berjaya. doa yg baik2 jer.

Lain-lain Komen

Quote terpaku 20-7-2017 03:29 PM
wowww i'm so impressed!!! dengan ini harga  minyak turun RM0.60/liter


Quote fatinz 20-7-2017 03:31 PM
Ingatkan nak ajak feminat sekali. Annouce bukan main lagi
Quote milot 20-7-2017 03:31 PM
Fave retis reporter cari selain mia ahmad, lofa
Quote pngky 20-7-2017 03:34 PM
emm ajak lah peminat datang ke rumah terbuka tu, tapi ada kah peminat mereka ni ?
Quote RatuDunia94 20-7-2017 03:38 PM
Sarah baru merasa nak lawa skrg..
Quote fazamania 20-7-2017 03:38 PM
Wow...cantekkk sarah
Quote paz 20-7-2017 03:40 PM
Cantik betul sarah ni.
Quote lolita737 20-7-2017 04:01 PM
sarah nampak diva sekarang..

dulu lps kawen rasa mcm nmpk dia biasa2 je.. sekarang asyik nak menunjuk je dia seorang yg hot..
Quote chinchan78 20-7-2017 04:02 PM
Dulu kepam berkerak... skrg dh lawa n hot... untung ler soeb..
Quote CardiGans85 20-7-2017 04:03 PM
RatuDunia94 replied at 20-7-2017 03:38 PM
Sarah baru merasa nak lawa skrg..

Da rezeki mereka..dr zaman jual ayam golek setia bersama.
Quote stars83 20-7-2017 04:04 PM
Dulu rmh x semewah skrg,tu yg x buat open house dulu2.skrg rmh dh mewah,haruslah menunjuk2
Quote cicicumel 20-7-2017 04:04 PM
Bkn main skrg isteri2 pelawak melaram berebut siapa lebih cantik
Quote kikiharris 20-7-2017 04:07 PM
neutral je..suka pon tak,benci pon tak dengan couple ni
kalau ada rezeki lebih,baguslah kongsi dgn org lain.tak luak pon
Quote mieymiey 20-7-2017 04:19 PM
Sarah mementang kurus, kemain lagi pakai kain sesendat-sendatnya.
#donehencap

Quote kucen_miang 20-7-2017 04:25 PM
sejak dah kurus, gg dah rapat ni bukan main lagi. amik gambar tak berpeluk tak sah. ada satu kat ig panjat badan soeb lagi. fuuhhhhh
Quote umbut 20-7-2017 04:33 PM
Apasal aku meluat...
Quote kiah_mai_pulak 20-7-2017 04:35 PM
Abes semua ko nak 1st time. Kosserrrr
Quote lotionmilo 20-7-2017 04:37 PM
Tetamu rakan rakan artis dan pihak media?
Tu guna whatsapp dah lah
Apa yg nak bgtau 1 dunia
Quote CrowneGlory 20-7-2017 04:38 PM
untung sarah dpt shuib...walau rupa hauk poket maintain hensem n otak pun beringat buat harta selain loving...

kalau kawin kokesen aritu silap2 jd menantu hauk chefwan sengkek + kedek... merana la mintak duit pun mcm mintak sedekah

Lihat semua komen(180)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056775s Gzip On
To Top