Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Close

Mengejutkan! Ibu Bapa Sibuk Hal Sendiri, Tak Sedar Anak Kecil Galak Tonton Kartun Lucah Di Internet?

20-7-2017 12:00 PM |Dilihat:4982| Komen: 21

 Artikel Oleh Myra Rozi | Video Oleh Tan Zhen Sheng | Suntingan Visual Oleh Kelly Choong Ching Mun l

Bukan mudah bagi ibu bapa yang sibuk bekerja untuk mendidik anak-anak. Kurangnya masa untuk dihabiskan bersama membuatkan anak-anak kecil ini lebih gemar menjadikan gajet sebagai teman pengganti.

Sedang hangat diperkatakan adalah video lucah yang menggunakan watak kartun kegemaran kanak-kanak semakin berleluasa di Internet terutamanya di Youtube. 

Apa akan jadi pada akhlak dan moral anak-anak kecil ini jika aktiviti seharian mereka tidak dipantau? Dengarkan kata orang ramai. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
9
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 21
Komen

Komen Terbaru

Quote luckystar118 4-8-2017 04:56 AM
!!!Betul Betul Senang Nak Menang!!!
=========================================

Duduk Rumah Saja. Ada Handphone Boleh Dah.
=========================================
wukong,tembak ikan ,slot game
semua brada di sini
=========================================

Whatsapp 014-3210699
www.luckystar118.weebly.com
=========================================

Online Transfer
Maen ape dpt ape,senang cash in cash out
service 24jam
=========================================
WELCOME BONUS ,DAILY BONUS, TOPUP BONUS
BAGI SEMUA MEMBER



------------------------------------------------------

Ӯ!!!
=========================================
õκεطֻҪһֻ治Ϸ

=========================================
ټ Ϸ ϻ
ҪǶС

=========================================

Whatsapp/ Wechat :014-3210699
www.luckystar118.weebly.com

=========================================
ʲôʲôǮǮ
򵥣٣㡣
Online TransferͿˡ
service 24jam
=========================================
WELCOME BONUS ,DAILY BONUS, TOPUP BONUS
BAGI SEMUA MEMBER

Lain-lain Komen

Quote chinta89 20-7-2017 01:06 PM
erk... ape kartun yg wataknya dijadikan lucah tu? ak x penah tau pun.
Quote Rainrein 20-7-2017 01:13 PM
chinta89 replied at 20-7-2017 05:06 AM
erk... ape kartun yg wataknya dijadikan lucah tu? ak x penah tau pun.

Baru kecoh je ni yu. Watak dalam upin ipin dia tukar buat lucah macam kak ros mengandung and dok beranak la pastu boboiboy kawen la. Some say indon yang buat. Xtaula betul ke x. Cuma kalu ada anak kecik suka tengok katun just pantau la. Mana tau dorang tertengok katun katun lucah ni.
Quote chinta89 20-7-2017 01:20 PM
Rainrein replied at 20-7-2017 01:13 PM
Baru kecoh je ni yu. Watak dalam upin ipin dia tukar buat lucah macam kak ros mengandung and dok b ...

kenapalah xde kije nk wat kartun kegemaran kanak2 jd watak2 x senonoh.. eiii x senonoh btl!
Quote ms.mango 20-7-2017 01:27 PM
pernah tgk anak terbukak video ni..mula dia tgk playdoh princess.. pastu ada byk2 video yg link kat spiderman la..elsa mengandung la... batman la..dalam bentuk playdoh.. . dah report pn still keluar lagi.. upin ipin pn ada... last2 download youtube for kids tu. leh limitkan apa dia nak tgk.. n boleh set time bape minit je bg dia tgk...
Quote Rainrein 20-7-2017 01:27 PM
chinta89 replied at 20-7-2017 05:20 AM
kenapalah xde kije nk wat kartun kegemaran kanak2 jd watak2 x senonoh.. eiii x senonoh btl!

Manusia bengong banyak masa lapang terlebih agaknye. Sama jugak macam katun frozen elsa anna apa semua tu. Dia buat kawen kawen dengan spiderman la hape pastu pregnant dapat anak sume la. Yang ni siap orang pakai kostum buat berlakon. Lagi bangang.

Penahla dulu tertengok kat youtube anak ai tunjuk pastu terus ai uninstall yt, install youtube kids baru aman hidup time nak bagi anak tengok katun
Quote talapia 20-7-2017 01:27 PM
watak kartun2 melayu lak ke dia buat? sblm ni pernah la tgk ada youtube anna n elsa di exploitasi camtu... ada part kissing bagai
Quote leylapple 20-7-2017 02:51 PM
Rainrein replied at 20-7-2017 01:27 PM
Manusia bengong banyak masa lapang terlebih agaknye. Sama jugak macam katun frozen elsa anna apa s ...

org2 yang tak berapa betul otaknya..

punya lah byk masa sampai terlebih imagine dah buat video pelik2...

kan lebih baik masa lapang tu buat benda yang lebih berfaedah
Quote elastico 20-7-2017 04:10 PM
Playdoh yang spiderman memang ada dik,akak report,hide pun masih muncul video seumpama tu.kena sentiasa pantau apa anak2 tengok
Quote redapple10 21-7-2017 07:43 PM
Ada skill tp buat benda x elok
Quote Modngengade 21-7-2017 07:55 PM
Rainrein replied at 20-7-2017 05:13 AM
Baru kecoh je ni yu. Watak dalam upin ipin dia tukar buat lucah macam kak ros mengandung and dok b ...

Kalau bab ciplak dan sex indon mendunia
Quote batmana 21-7-2017 08:01 PM
set2 cari saham neraka kat akhirat ni
wat video bukan2

moga pembuat ni kene langgar lori 10 tan
Quote sekngucing 21-7-2017 08:06 PM
Rainrein replied at 20-7-2017 01:27 PM
Manusia bengong banyak masa lapang terlebih agaknye. Sama jugak macam katun frozen elsa anna apa s ...

hahaha aku ada tgok ni  
Quote Rainrein 21-7-2017 09:21 PM
Modngengade replied at 21-7-2017 11:55 AM
Kalau bab ciplak dan sex indon mendunia

Yela nak claim upin ipin dia punya x dapat kan so dia wat dajal lagu nih.
Quote DaisyD 22-7-2017 08:01 AM
Target audience kartun ni bebdk ke dewasa? Bangang.
Quote nisako 24-7-2017 12:54 PM
bahaya betul............ kena tgk .....
Quote nisako 24-7-2017 12:54 PM
bahaya betul............ kena tgk .....
Quote nisako 24-7-2017 12:54 PM
bahaya betul............ kena tgk .....
Quote kiambang 25-7-2017 01:23 PM
Susah jgk nak pantau .. kat rumah bolehlah kontrol .. kat luar  kawan share... emmmm..
Quote AR101 27-7-2017 08:13 PM
Dalang utama video lucah berkonsep ikon kegemaran kanak2: jaringan organisasi pedofilia seluruh dunia. Buat ibu bapa yang sayangkan anak2 mereka kat luar sana, berhati hati lah. Pantau.

Lihat semua komen(21)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057604s Gzip On
To Top