Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Close

Puas Merantau Di China, Konsert My Journey 'Sambut' Kepulangan Shila Amzah

18-7-2017 03:02 PM |Dilihat:5940| Komen: 94


Artikel Oleh Maly Rosli | Video Oleh Tan Zhen Sheng | Suntingan Visual Oleh Angie Ling l 

Wah! Shila Amzah bakal mengadakan konsert keduanya di Malaysia dan ia akan berlangsung di Arena of Stars, Resort World Genting pada 26 Ogos ini!

Jumaat lalu, wartawan Mandarin kami berkesempatan menemubual Shila secara eksklusif di sidang media bagi mempromosikan konsert My Journey itu. 
Lebih hebat, Shila bertutur dalam bahasa Mandarin dengan baik sekali! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
6
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
4
Bosan
1
Komen: 94
Komen

Komen Terbaru

Quote terpaku 27-7-2017 10:47 AM



video Listen nyanyian Shila dah cecah 10M+ views.. komen pun masih lagi going

Lain-lain Komen

Quote redapple10 18-7-2017 03:39 PM
Homesick ke? Or dah nak kawen?
Quote tintalangit 18-7-2017 04:17 PM
Bravo shila.... tok ti pun tak mampu buat konsert kat arena of star...
Quote sepitsiput 18-7-2017 04:19 PM
sheols buat konsert kt arena of stars siap ada digital billboard kt LDP...kelas..international giteww...
Quote bobok_berhabok 18-7-2017 04:32 PM
good luck shila
Quote sofiazara 18-7-2017 04:33 PM
meols suka poster sheols kat genting! kelasss!
Quote MH3709 18-7-2017 04:35 PM
tahniah


Quote miemiecha 18-7-2017 04:38 PM
wahh.. tahniahhh
Quote kiah_mai_pulak 18-7-2017 04:44 PM
Kali ni syarikat judi ke yg taja? Akak tnya je
Quote Ayda89 18-7-2017 04:44 PM
Hebat nya girl ! Gogogogo ayuh mendonia hahahha
Quote harkktuih 18-7-2017 04:46 PM
harap takde wartawan melayu pondan sentap kalau x dijemput
Quote Themilo 18-7-2017 04:48 PM
harap tidak ditaja oleh syarikat non-syariah compliance.. kalo tak, penat la ayahanda ND lalok  kena buat sildeshow untuk sexplanation..
Quote Diambolehtak 18-7-2017 04:49 PM
Goodluck  shilalaa
Quote ashcroft86 18-7-2017 04:49 PM
Wow, kagum meols. Meols yakin, klu meols pegi mesti meols terhibur je ngn konsert sheols ni. Tahniah.
Quote Aduradura 18-7-2017 04:49 PM
Good luck shilaahhh...

Tp bler sheolls nk kurus yach...
Quote WajibulGhunah 18-7-2017 05:04 PM
GUdluck sila

Dah lama terdiam x dga berita kt malaysia
Quote InVendeTTa 18-7-2017 05:16 PM
tahniah dek.contoh bagus tuk anak2 muda..di kala retis malaysia sibuk kaut untung niaga produk sampah kunun muslimah,this girl go one step further..belaja mandarin and make hijab fames sambil buat duit dgn job melambak.
Quote datinamanda 18-7-2017 05:18 PM
Tahniah shilalala. Walaupun i tak berapa minat sgt sheols ni tapi kisah kejayaan sheols harus diberi pujian
Quote aleesyasofia 18-7-2017 05:37 PM
dlm konsert tue nnt msti smbt birthday sheols.. sheols kan lahir bln 8.. konsert pon bln 8 jgkn kn..
Quote September14 18-7-2017 05:41 PM
Tahniah shila, uol mngkin dh jd retis no 1 mlysia klu xde msalah attitude

Lihat semua komen(94)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053054s Gzip On
To Top