Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

"Rezeki Allah" - Anak Baru 4 Bulan, Nadya Syahera Hamil Lagi

17-7-2017 04:27 PM|terpaku | Dilihat: 18204| Komen: 308

Wah, wah, wah! Subur betul Nadya Syahera Rosli ini ya? Dia kini hamil lagi walaupun anak sulung baru menginjak usia empat bulan. Itulah rezeki namanya!



"Sebenarnya sejak raya lagi saya dah rasa tidak sedap badan dan seminggu lalu mula alami alahan muntah yang teruk sehingga langsung tak boleh nak makan. 

"Mengesyaki mungkin berbadan dua, baru-baru ini saya buat ujian kehamilan sendiri di rumah dan keputusannya memang positif," katanya kepada mStar Online. 

Nadya, 24, menjelaskan dia dan suami, Fizul Nawi, 25, akan bertemu doktor dalam waktu terdekat bagi mendapat keputusan rasmi berhubung perihal kehamilannya.



Pasangan mana tak gembira dengan perkhabaran berita soal kehamilan, bukan? Pun begitu, aktres berkenaan akui dia masih terkejut dengan berita gembira itu.

"Yalah, anak pertama baru berusia empat bulan, tiba-tiba yang ni dah 'lekat' tanpa sempat saya makan pil pencegah kehamilan (ketawa). 

"Tapi tak mengapalah, kami terima dengan hati terbuka dan anggap ia sebagai rezeki Allah," ujarnya.

Terdahulu, Nadya dan Fizul mendirikan umah tangga pada  25 September 2016 dan dikurniakan puteri sulung bernama Aleena Rose.


Foto: IG Nadya Syahera

Murah rezeki betul pasangan ini ya? Tahniah sekali lagi diucapkan buat Nadya dan Fizul. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 308
Komen

Previous : Daler Yusuf Bergaduh Dengan Adik Di IG, Kenapa Pula Ni?

Next       : Syafiq Perjelas Hubungan Dengan Bapa, Nafi Tumpang Populariti Saleem

Komen Terbaru

Quote OsHiN_hOnEy 27-7-2017 09:01 PM
Morninglory_22 replied at 27-7-2017 04:39 PM
Sorrylah just little bit curious.. ada terbaca komen yg mengatakan nadya ni mengandung dulu sebelum  ...

Salah.tu larr dok pircaya apa yg baca kat FB semua.cuma khilaf ulama jer. Boleh tanya secara lanjut di bod muslim sono

Di bolehkan mengikut mazhab Syafie.

Dari ibn umar

*perkara yg haram tidak mengharamkan yg halal*

Riwayat ibn Majah (2015)    

Lain-lain Komen

Quote mixed 17-7-2017 11:19 AM
ni kes abis pantang terus panjat & pancut

x pantang 100 hari ke dik

kesian baby masih nk bermanja dah bakal jd kakak
Quote Changa 17-7-2017 11:19 AM
birah nya kau dek, asyik beranak jah...
bukan main lagi kau kan?? puki yang lepas beranak itu pun tak sempat kecut kau dah nak beranak lagi.
anyway who are yusss??
ada pic tak dek??? kot2 boleh cam muka
Quote akies 17-7-2017 11:20 AM
Subur ye. Tahniah
Quote Themilo 17-7-2017 11:26 AM
yup, selayaknya who are youssss....

Quote mommymonster82 17-7-2017 11:31 AM
Sori x kenal

Quote enchikfitz 17-7-2017 11:32 AM
Birahnya ko kakak
Quote epis 17-7-2017 11:32 AM
Saya kenal dorg ni sebab edisi kalkulator je..
Quote ladyflower 17-7-2017 11:37 AM
setakat ni masih who r yusss...jd bole cuba lagi up kan nama dlm industri hiburan lg 5 6 thn akan dtg....percubaan nak glamer kali ni gagal nampaknya...nampaknya dia lebih murah rezeki dlm bidang kekeluargaan ni...
Quote apedehal 17-7-2017 11:38 AM
Changa replied at 17-7-2017 11:19 AM
birah nya kau dek, asyik beranak jah...
bukan main lagi kau kan?? puki yang lepas beranak itu pun t ...

ka changa ni asek nak bersuap ja
Quote Changa 17-7-2017 11:40 AM
apedehal replied at 17-7-2017 11:38 AM
ka changa ni asek nak bersuap ja

who are yusss sangat dek?
nama first time dengar dan ini lah first time tengok muka heshe.
dah la muka forgettable sangat kau dek.
retis ke kau sampai plain sangat kau dek, esok pun mesti lupa terus muka heshe ini, sooo insignificant
Quote abangadek 17-7-2017 11:42 AM
xsabo2 ko ni kan meols xboleh la tengok ank2 rapat ni.. ko xreti nk merancangkah
Quote prettyuglybabe 17-7-2017 11:42 AM
yang pertama pun tak mampu rancang, inikan pulak yang kedua
Quote indenial 17-7-2017 11:47 AM
Lohh before ni dok tgk meroyan jah kt ig story mcm laki dia buat hal
Anyway tahniah lah yer
Quote ice_sky92 17-7-2017 11:48 AM
Ni yang berlakon cerita abang bomba tu ke? Yang ada amira othman tu...
Quote Ayda89 17-7-2017 11:49 AM
Hubby dia muka mcm bbnu je. Muda lagi couple ni anak dah nak masuk 2. Wohoo congrats !
Quote kembangbunga 17-7-2017 11:50 AM
prettyuglybabe replied at 17-7-2017 11:42 AM
yang pertama pun tak mampu rancang, inikan pulak yang kedua

Keji sgt statement uolss! Hahahaha  
Quote krukx 17-7-2017 11:50 AM
Tak boleh hadam muka dia ni jadi.pelakon. tak ada tarikan langsung
Quote prettyuglybabe 17-7-2017 11:52 AM
kembangbunga replied at 17-7-2017 11:50 AM
Keji sgt statement uolss! Hahahaha

betul la kan.. klu reti rancang, takde la edisi calculator
Quote kakiah12 17-7-2017 11:52 AM
apa pun tahniah la akak ucapkan ...tp mcm awal bebenor lekat yer sis? akak dulu lepas beranak anak first 6 bulan br boleh ngeseks blk dgn laki. tu pun maseh nyilu...tp mgkin dia ni czer tu yg x rase nyilu bawah tu kot. kesian jgk laki akak mase tu kalau di pk2 blk..tah camane la heols handle...

Lihat semua komen(308)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.063217s Gzip On
To Top