Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Ingat Lagi Lelaki Indonesia Kahwin Minah Saleh Cun? Inilah Gambar Anak Mereka

17-7-2017 04:09 PM |Dilihat:8189| Komen: 61


Pada tahun 2015 yang lalu, kisah perkahwinan seorang lelaki Orang Asli dari Padang, Indonesia dengan gadis cantik dari Britain pernah menjadi bualan hangat di media sosial.

Lelaki yang dikenali sebagai Bayu Kumbara dikatakan mula berkenalan dengan Jennifer Brocklehurst semasa dia menjadi pemandu pelancong ketika gadis itu menjelajah ke Asia Tenggara.

"Jen backpacker ke Padang dan Bayu pula menjadi pemandu pelancongnya. Jen terkesima dengan sikap ramah Bayu dan akhirnya mereka berpacaran" kata teman baik Bayu.

Ramai terkejut dan merasa cemburu dengan lelaki bertuah itu kerana berjaya memperisterikan gadis cantik dan baik seperti Jen.

Kisah pasangan ini sekali lagi menjadi perhatian setelah mereka dikurniakan seorang puteri yang comel yang diberi nama Olivia. 


Sumber foto : IG Jennifer_Kumbara

Sumber foto : IG Jennifer_Kumbara
Sumber foto : IG Jennifer_Kumbara
Sumber foto : IG Jennifer_Kumbara



Comel kan? Nah! Jelas sekali cinta itu tidak kenal rupa, pangkat atau harta semata-mata. Yang penting hidup bahagia hingga ke Jannah. - CARI




Apa Reaksi Anda...

Bagus
7
Marah
3
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 61
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote batman_2007 11-9-2017 01:30 PM
Comel nya dotter

Lain-lain Komen

Quote Andyscenes 17-7-2017 04:28 PM
I is jealous
Quote zawara 17-7-2017 04:34 PM
seram tgk gigi laki dia
Quote Mopiko 17-7-2017 04:37 PM
bagi saya laki tu not bad je tapi sebab gigi dia macam tu nampak lucu
Quote bambimo 17-7-2017 04:47 PM
comeyyy..rasa nya cubit pipi tu geram
Quote greantea 17-7-2017 04:51 PM
perempuan tu xde lawa sgt. just nica. n laki tu xde la buruk sgt. gigi jek x ctk. so ok jek. anak pon comel
Quote harrypoter 17-7-2017 04:53 PM
kenapa tak gi repair gigi tu
Quote trakea 17-7-2017 04:55 PM
Laki bini dua dua haram tak elok pun. Heboh macam sial. Ptuihh
Quote trakea 17-7-2017 04:57 PM
greantea replied at 17-7-2017 04:51 PM
perempuan tu xde lawa sgt. just nica. n laki tu xde la buruk sgt. gigi jek x ctk. so ok jek. anak po ...

Betul. Kalo dia lawa pun lantak dia lah
Quote jerukkedondong 17-7-2017 05:01 PM
Cinta itu buta....
Quote Zasss777 17-7-2017 05:02 PM
Nasib kuat gene mak dia!
Quote mieymiey 17-7-2017 05:06 PM
Cinta tak mengenal rupa
Quote AmeliaFong 17-7-2017 05:16 PM
seram tgk gigi laki dia
Quote Skuau 17-7-2017 05:17 PM
Sib baik ank amik dna ibu...
Quote chaotic_soul 17-7-2017 05:22 PM
untunggg badan
Quote sukacactus 17-7-2017 05:27 PM
Cinta xkenal siapa...hadir tanpa dipaksa...
Quote Jorja 17-7-2017 05:31 PM
Anak derang ni bakal jadi pelakon sinetron indon
Quote CiliPadiSedap 17-7-2017 05:36 PM
ilmu mengayat tahap dewa naruto ni.. kalau akak pandai mengayat dulu tentu dapat boyfriend rihanna
Quote mrsLucky 17-7-2017 05:41 PM
Harap2  husband tu pi lah dentist fix gigi tu...sebenarnya rupa dah okay...gigi jer kena fix..
Quote Artemesiaa 17-7-2017 05:41 PM
Comelnya dah besar boleh jadi retis

Lihat semua komen(61)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.063476s Gzip On
To Top