Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Indah Khabar Dari Rupa, Serina Redzuawan Tetap Failkan Cerai

17-7-2017 10:10 AM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 14822| Komen: 217

“Selepas saya muat naik gambar tersebut, memang ada komen pengikut yang beranggapan kami sudah berbaik dan tidak akan bercerai. Tetapi, hakikatnya tidak seperti itu."

Patah hati peminat yang menyangkakan Serina Redzuawan dan suami, Gavin Edward O’luanaigh atau nama Islamnya Salahudin Ghafar, sudah berbaik, namun hakikatnya mereka tetap akan meneruskan perceraian.

Serina, 35, semalam memuat naik sebuah gambarnya bersama anak-anak berserta suami. 



Menerusi gambar berkenaan, mereka kelihatan sangat mesra sehingga tidak menampakkan pergolakan rumah tangga dihadapi pasangan itu.

Walaupun mereka tetap dengan niat untuk meneruskan perceraian, namun hubungan mereka berdua masih baik demi anak-anak, lapor Utusan Online.

“Gambar tersebut diambil ketika kami sekeluarga berada di sekolah anak-anak bagi menghadiri aktiviti yang dianjurkan pihak sekolah,” jelas Serina.


Foto: IG Serina Redzuawan

Pasangan itu mendirikan rumah tangga pada 1 Januari 2010 dan dikurniakan dua cahaya mata, Tristan Tareef, 6, serta Isabella Saffiya, 5, dan pada April lalu, Serina telah memfailkan perceraiannya.

Baguslah jika hubungan Serina dan Salahudin tidak mementingkan diri masing-masing dan mengutamakan kebahagian anak-anak. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 216
Komen

Previous : "Memang Nak Lagu 'I Am Me' Jadi Viral"- Edry KRU

Next       : Ada Apa Dengan Ruhainies Dan Asyraf Aley? Ini Jawapannya

Komen Terbaru

Quote makneng 1-8-2017 09:33 PM
Changa replied at 17-7-2017 11:22 AM
sayang nya dek cerai dengan kokesen muka siap

Uolls x nak try abam gavin ke sis mana tau  till jannah

Lain-lain Komen

Quote kaklehot 17-7-2017 10:15 AM
aduiiiii...kalau dh xde jodoh nk wat caner ye dak...bertabahlah..
Quote aznizazzadele 17-7-2017 10:17 AM
move on move on move on
Quote Ayda89 17-7-2017 10:19 AM
Gambar sekadar gambar je, tak mencerminkan apa dlm hati tu cewahhh
Quote evlinne 17-7-2017 10:21 AM
Cantiknya serina
Quote krukx 17-7-2017 10:26 AM
Sibuk je netizen ni semua nak frust2 orang tu nak teruskan perceraian. Serina & Gavin dtg tgk concert sekolah anak dorang je. Berbaik demi anak2
Quote Iema5008 17-7-2017 10:43 AM
Tetiba rasa kesian kat anak2 chef wan
.. Semua pun mcm ntah mcm.mna nak ckp... Ke sebab chef wan laser sgt kot.. Anak2 jd stress . Menantu pun stress.
Quote misskitty 17-7-2017 10:44 AM
Dia tak pakai mekap cantik sangat...
Quote NazRysha 17-7-2017 10:48 AM
chef wan tak suruh ke anak dia kuruskan badan
Quote putehkundor 17-7-2017 11:08 AM
Persis Bono pulak husband dia tu
Quote nisako 17-7-2017 11:20 AM
move on..................
Quote Changa 17-7-2017 11:22 AM
sayang nya dek cerai dengan kokesen muka siap
Quote J4I 17-7-2017 11:26 AM
At least better dari psgn yg bercerai baru2 ni...
Quote ladyflower 17-7-2017 11:28 AM
Ayda89 replied at 17-7-2017 10:19 AM
Gambar sekadar gambar je, tak mencerminkan apa dlm hati tu cewahhh

btol..btol...sedara aku selalu hantar gambar dia laki bini lover dovey...
last week baru diorg post gambar manja2 gi bercuti kat obersi...sampai kl mlm...sok pagi nya call bgtau bercerai...
muskil kitorg pk camna la diorg bole turn on off mood gaduh n manja2 masa bercuti utk menghasilkan gambar romantik tu

Quote ladyflower 17-7-2017 11:29 AM
kes macam serina ni bagus la nak cerai pon bole baik2 dgn x demi anak2...
Quote CrowneGlory 17-7-2017 11:34 AM
asalkan mat salleh kan...hujung2 rupanya sengkek + kedek
Quote Ayda89 17-7-2017 11:41 AM
ladyflower replied at 17-7-2017 11:28 AM
btol..btol...sedara aku selalu hantar gambar dia laki bini lover dovey...
last week baru diorg po ...

Hahaha kwn iols pun mcmtu. Dia gaduh nangis2, nak cerai nak cerai dah nekad apa semua, tapi kat media sosial gambar berbahagia jer laki bini anak2. I doakan je yg terbaik takmau kata bukan2. Dengar luahan, tp bila dia mintak pendapat i cakap tanya yg lebih pakar
Quote deebiz14 17-7-2017 11:43 AM
Takziah Serina.

Move on jer..  Besarkan anak2 dgn sempurna.  Tak mati la takde laki pun.

Quote krukx 17-7-2017 11:48 AM
Serina.ni cantik. Kalau dia turunkan berat badan sure makin meletop
Quote wirazam 17-7-2017 11:54 AM
CrowneGlory replied at 17-7-2017 11:34 AM
asalkan mat salleh kan...hujung2 rupanya sengkek + kedek

sengkek tu tahu..kedek tu apa? pendek ke...

btw..gen serina nih lebih dominan..anak2 x nampak mix pun

Lihat semua komen(217)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.067443s Gzip On
To Top