Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Padah Betulkan Sampin, Pelajar Jatuh Basikal Sampai Terbelah Pipi

17-7-2017 09:59 AM |Dilihat:2146| Komen: 34
Seorang pelajar cedera di bahagian muka dipercayai akibat tercucuk besi selepas basikal yang ditungganginya terjatuh dalam longkang.

Gambar mukanya yang berlumuran darah telah menjadi tular di media sosial namun dilihat tenang walaupun menanggung kesakitan yang teruk.

Menurut laporan mStar Online, kejadian berlaku di Kuala Selangor semasa pelajar tersebut cuba membetulkan sampin yang dipakainya ketika menunggang basikal ke sekolah.

Foto: mStar Online
Difahamkan dia tidak memakai baju seragam sekolah kerana ada majlis rumah terbuka di sekolah tersebut pada hari itu.

Rata-rata netizen menyifatkan mangsa sebagai seorang yang kuat semangat kerana tidak panik atau meraung di tempat kejadian.

Malah dalam keadaan pipi yang terbelah di bahagian kiri, dia masih sempat senyum membuat isyarat 'peace' ketika gambarnya diambil di hospital. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 34
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote amisery 19-7-2017 09:37 AM
hmmmm susah nak cakap...terpulang pada individu

Lain-lain Komen

Quote insulin 17-7-2017 10:00 AM
Takziah Dik. Semoga cepat sembuh.
Quote lkick2113 17-7-2017 10:10 AM
ngeri lagi aku, accident jatuh basikal sampai telinga genting je nak putus...
Quote putehkundor 17-7-2017 10:17 AM
Kesiannya dia. Banyak darah tu. Mesti besar parut, kalau parut gini ok lah bila nak bedah kan...bukan macam miyyo haus teww
Quote redapple10 17-7-2017 10:20 AM
Perghhhh jatuh saham kalo jadi parut tu
Quote redapple10 17-7-2017 10:20 AM
Get well soon
Quote redapple10 17-7-2017 10:20 AM
Next time hati2 la ya
Quote Ayda89 17-7-2017 10:23 AM
Ala sian nya.. muka cool je lagi tu xnangis pun.. gws dik..
Quote paz 17-7-2017 10:25 AM
Semoga cepat sembuh, tenang betul kau dik.
Quote lasagnaklcc 17-7-2017 10:29 AM
Gambar pixelated pon still ngeri tgk.
Quote nishikido 17-7-2017 10:37 AM
Besar part terbelah tu..kuat tol semangat adik ni.smoga cpat sembuh adik..
Quote nobito 17-7-2017 10:44 AM
Kalau tak betulkan samping sambil bawa basikal tu....kau terbogel sambil kayuh basikal ke dek????

Akak tak faham
Quote helicornia 17-7-2017 11:04 AM
teringat budak pompuan tk silap nama siti aisyah yg putus kaki tu..dia pn tenang je duduk atas tar wpun kaki dh putus berdarah tk terperi sakitnya.kita yg tengok keadaan dia yg rasa nk menitis airmata
Quote haryatie 17-7-2017 11:07 AM
Ya Allah siannya..
semoga cpt sembuh
Quote manjalara_01 17-7-2017 11:21 AM
Edited by manjalara_01 at 17-7-2017 11:23 AM
redapple10 replied at 17-7-2017 10:20 AM
Perghhhh jatuh saham kalo jadi parut tu

kalau laki xpe la.....x jatuh mananye saham tu...bleh bela janggut skali skala lain la kalau perempuan...
tp skrgkan ade mcm2 krim kot yg bleh kurangkan parut...
Quote arasham 17-7-2017 11:24 AM
Harap tak de yg minta diharamkan pakai sampin pulak lepas ni.. Takziah ank..s emoga cpt sembuh..
Quote aqissa 17-7-2017 11:54 AM
Cepat2 baik dik.....
Quote redapple10 17-7-2017 11:54 AM
manjalara_01 replied at 17-7-2017 11:21 AM
kalau laki xpe la.....x jatuh mananye saham tu...bleh bela janggut skali skala  lain la kalau ...

Boleh la dpt bad boy look.. ala2 james dean
Quote zorrro_03 17-7-2017 12:24 PM
lkick2113 replied at 17-7-2017 10:10 AM
ngeri lagi aku, accident jatuh basikal sampai telinga genting je nak putus...

ooo ... patut laaa weng sampai ke tua.  sian ko...
Quote Artemesiaa 17-7-2017 12:32 PM
Mengerikan ... semoga cepat sembuh

Lihat semua komen(34)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.106573s Gzip On
To Top