Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Ucapan Terakhir Peserta Payung Terjun Sebelum Bunuh Diri, Tergamam Isterinya

16-7-2017 05:14 PM |Dilihat:11289| Komen: 67

Memetik laporan Daily Mail Online, seorang peserta payung terjun professional dari Florida, Amerika Syarikat yang dikenali Vitantonio membunuh dirinya ketika melakukan penerjunan pada Selasa lalu. 

sumber : Daily Mail Online

Difahamkan beberapa minit sebelum bunuh diri, Vitantonio yang berusia 27 tahun itu menghantar satu rakaman video kepada isterinya untuk mengucapkan selamat tinggal. 

"Sayang, kali ini saya tidak akan buka payang terjun sebab saya ingin pergi ke satu tempat yang indah." 

Sejurus menonton video tersebut, isterinya Costansa Zitellini segera menghubungi kelab payung terjun untuk meminta juruterbang menghalang suaminya melakukan penerjunan.

Namun ketika itu, juruterbang pula berkata, " Dia baru saja terjun ! "

Pihak polis menemui mayat mangsa di kawasan berhampiran lapangan terbang, didapati mukanya menghala ke bawah tanpa membuka payung terjunnya. 

Sehubungan  itu, pengurus syarikat payung terjun dengan kesal memaklumkan, " Kami tidak dapat mengawal kelakuan para penerjun setelah mereka terjun keluar dari pesawat."- CARI

sumber : Daily Mail Online
sumber : Daily Mail Online


Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
4
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 67
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Pink_Purple 19-7-2017 09:23 PM
pergi ke tempat yg indah..

bagus la

Lain-lain Komen

Quote Rainrein 16-7-2017 05:23 PM
Dah kenapa ko nih?
Quote lasagnaklcc 16-7-2017 05:31 PM
Depression kot.
Quote Deidra 16-7-2017 05:31 PM
Indah kah? Are u sure?
Quote insulin 16-7-2017 05:37 PM
Jika itu yang boleh membuatkan dia gembira, apa gunanya kita menghalang dia melakukannya.
Quote MissNigga 16-7-2017 05:43 PM
hurm ... RIP ...
Quote ice_sky92 16-7-2017 05:45 PM
RIP...teringin nak tahu apa sebab dia nak bunuh diri...
Quote moonbug 16-7-2017 05:50 PM
Trauma nya wife dia. Mesti asyik terngiang2 kat telinga his last words. Mcm2 hal lah  
Quote ellejo 16-7-2017 05:56 PM
jahatnya dia ni buat bini dia mcm tu. ko nak mati,'mati jelah takpayah hantui bini ko dgn ayat2 gitu

mohon wifey maki jah beliau masa funeral, kalo dibakar, flush je kedalam toilet. tega betul dia buat ko begitu sis
Quote Kejora927 16-7-2017 06:01 PM
Ada la tu masalah dia...RIP..
Quote kucen_miang 16-7-2017 06:05 PM
ice_sky92 replied at 16-7-2017 05:45 PM
RIP...teringin nak tahu apa sebab dia nak bunuh diri...

dah jemu hidup kot
Quote umbut 16-7-2017 06:13 PM
Nak prank kat bini ke
Quote zztop63 16-7-2017 07:26 PM
bini dia tak kasi ke malam tadi?
Quote albedah 16-7-2017 07:30 PM
ellejo replied at 16-7-2017 05:56 PM
jahatnya dia ni buat bini dia mcm tu. ko nak mati,'mati jelah takpayah hantui bini ko dgn ayat2 gitu ...

Flush?  Haha  muat ke...  Waaaa sikit punya mara brader ni
Quote jazaa100 16-7-2017 07:32 PM
Umur baru 27tahun.....

Sayangnya....rugi utk negara....
Quote ShiningStars 16-7-2017 07:45 PM
Kesian si isteri
Quote ice_sky92 16-7-2017 08:12 PM
kucen_miang replied at 16-7-2017 06:05 PM
dah jemu hidup kot

Tapi muda lagi. Huhu.
Quote putehkundor 16-7-2017 08:14 PM
Ngerinya cara dia bunuh diri
Quote mjla 16-7-2017 08:14 PM
Pergi ke tempat yg indah
Quote zorrro_03 16-7-2017 08:25 PM
Biar laa dia nak  gi ke tempat yang indah itu.  Atas muka bumi asik2 terjun Payong tang tu juga.

Lihat semua komen(67)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.086224s Gzip On
To Top