Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

"Memang Nak Lagu 'I Am Me' Jadi Viral"- Edry KRU

16-7-2017 04:23 PM | Dilihat: 8085| Komen: 132


sumber : mStar
Belum pun sempat muzik video rasmi single sulung Datuk Seri Vida (DSV), I Am Me dilancarkan, rata-rata netizen sudah mula kecoh bercerita mengenai fenomena lagu itu.

Memetik laporan mStar, muzik video berlirik lagu 'I Am Me' yang memaparkan aksi usahawan kosmetik itu sedang rancak dikongsikan hampir di semua media sosial.


Di platform YouTube sahaja, lirik video 'I Am Me' sudah ditonton lebih 50,000 pengunjung sejak dimuatnaik dua hari lalu.

Bagi pencipta lagu itu, Edry Abdul Halim, 41, usahanya untuk menjadikan I Am Me satu fenomena viral sudah menampakkan hasil.

"Memang tujuan utama untuk lagu itu menjadi viral sebab Datuk Seri seorang yang suka benda-benda yang menarik perhatian."

"Vida sendiri melambangkan keyakinan seorang wanita dan 'I Am Me' memang sesuai untuk dia."

Single sulung Vida sudah diperkenalkan menerusi platform digital dan dilancarkan secara rasmi pada Jumaat lalu.

Manakala, muzik video dijangka boleh ditonton pada awal Ogos depan.- CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 132
Komen

Previous : Rosyam Buka Pasaraya Borong, Lebih 10,000 Barangan Kering & Basah Akan Dijual

Next       : Indah Khabar Dari Rupa, Serina Redzuawan Tetap Failkan Cerai

Komen Terbaru

Quote susukambingbest 25-7-2017 05:17 PM
Laki aku kata gedik, anak aku girl 6 taun kata best la ayah

Lain-lain Komen

Quote beruangmuda 16-7-2017 04:27 PM
Apohal edry
Muka makin scarry

Quote Loginlogoff 16-7-2017 04:31 PM
aku suka lagu neh! lama lama dgr sedap puleks

ayam mee
ayam mee
ayam mee

apoooooooooooo??koseerrrr..
Quote Themilo 16-7-2017 04:32 PM
beruangmuda replied at 16-7-2017 08:27 AM
Apohal edry
Muka makin scarry

biasa je muka edry, standard la dah middle 40's, jeragat semua muncul..
Quote Rhyno 16-7-2017 04:38 PM
beruangmuda replied at 16-7-2017 04:27 PM
Apohal edry
Muka makin scarry

muka byk cucuk botox.....
Quote CikE 16-7-2017 04:52 PM
Ni music ala2 oppa gang nam style versi gegurl malaypop..tembun dh sama..hehe..psy trademark spek itam heols...dato vida plk crown gituuu...i want i want i want you..muah muah muah
Quote illa 16-7-2017 05:07 PM
terhibur ptg2 tgk ni haha
brp juta la dsv byr edry..
Quote rayna_raynes 16-7-2017 05:15 PM
Aku suka lagu ni... esp part "come to me, sayang sayang sayang" tu. Catchy
Quote kikiharris 16-7-2017 05:17 PM
PSY tu dulu2 macam gini la
masa mula2 keluar MV,mak aiii tak lalu iols nak dgr
lama2 best plak,sama mcm lagu Taufik awak kat mana tu

so iols rasa Tok Vida pon akan success dgn lagu ni,wpon azab
lagu2 azab jelek camni viewers selalu tinggi doh

Quote nurul_akmar 16-7-2017 05:32 PM
aku tak mampoo dgr lagu ni smpi hbs.
Quote dubuk 16-7-2017 05:32 PM
hahaha layannnn.. meoww!!
Quote adeqo 16-7-2017 05:50 PM
Lagu ni kan jd ost utk cite 3 dara kg.com tuuu...

Tak sangkaaa dato vida nyanyi.. meolss igt ayda jebat
Quote @chik 16-7-2017 05:51 PM
I suka lagu ni n tok vida...
Quote kelip2_07 16-7-2017 06:05 PM
ok la tu..vida pn ade ngaku dia nyanyi suka2 sbb tau suara dia xbrape nk hado
Quote juanjahaya83 16-7-2017 06:10 PM
okay lah Dato Vida nyanyi.
Quote sepitsiput 16-7-2017 06:11 PM
meowwww
Quote debab76 16-7-2017 06:12 PM
meols harap music video nt tok vida ade buat step dance gak. ayda jebat bakalan makan hati gitew!!
Quote RatuDunia94 16-7-2017 06:58 PM
Ayam ayam ayam ayam me!
Quote aidil8687 16-7-2017 07:10 PM
hahaaha cute btl DSV..layannzzz
Quote ShiningStars 16-7-2017 07:17 PM
debab76 replied at 16-7-2017 06:12 PM
meols harap music video nt tok vida ade buat step dance gak. ayda jebat bakalan makan hati gitew!!

Boleh dibuat track lagu utk zumba  

Lihat semua komen(132)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.073809s Gzip On
To Top