Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Video Paling Banyak Ditonton, 'See You Again' Kini Mengatasi Gangnam Style

16-7-2017 03:08 PM | Dilihat: 2487| Komen: 30



Selepas lima tahun bertakhta sebagai video paling banyak ditonton, kedudukan Gangnam Style kini diatasi lagu dari filem aksi Furious 7, See You Again.

Memetik laporan New York Post, lagu berkenaan disampaikan gandingan Charlie Puth dan Wiz Khalifa.

Puth sendiri adalah seorang daripada pencipta lagu berkenaan, selain Justin Franks dan Cameron Thomaz.

Sehingga awal petang ini video See You Again disaksikan lebih 2,922,544,001 kali berbanding Gangnam Style nyanyian artis Korea Selatan, Psy, yang ditonton lebih 2,901,146,482 kali.

Rekod sebelum Gangnam Style dipegang oleh lagu Baby nyanyian Justin Bieber.

See You Again diterbitkan pada 2015, memperoleh tontonan purata lebih 3 juta sehari tahun ini.- CARI 

sumber: You Tube


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 30
Komen

Previous : Teringin Timang Anak, Nicki Minaj Minta Rakan Baik Derma Sperma

Next       : Pakaikan Korset Pada Anak Kecilnya, Kim Kardashian Dikutuk Netizen

Komen Terbaru

Quote redapple10 21-7-2017 08:26 AM
Lagu ni mmg best.. layan jiwang tgh malam

Lain-lain Komen

Quote ice_sky92 16-7-2017 03:29 PM
Congrats. Lagu datuk vida bila lagi?
Quote nurul_akmar 16-7-2017 03:34 PM
igt lagu despacito tu. mcm nak muntah aku dgr. sume radio pasang
Quote mommymonster82 16-7-2017 03:36 PM
Lagu ni mmg best... n touching..
Quote puccafan 16-7-2017 03:41 PM
Lagu ni ada sentimental value
Quote Mokele 16-7-2017 03:51 PM
ice_sky92 replied at 16-7-2017 03:29 PM
Congrats. Lagu datuk vida bila lagi?

Acik-acik kepam mesti vote nnti tu masuk muzik-muzik..      
Quote alieyrina 16-7-2017 03:56 PM
Ee bosan la lagu ni..ada org pakai rington kt opis..dah setaun lbh kut x tukar rington..rs nak hempuk fon dia bolehhh
Quote kuzaime 16-7-2017 04:00 PM
Pengikut siri fast n furious dr yg 1 smpai ke 7 mmg touching ngan lagu ni.. siri yg ke 8 lngsung x semangat nk tgk..nmpak sgt selama ni adap pun sbb brian o conner aje..
Quote Mary_jane 16-7-2017 04:14 PM
Ingatkan lagu despacito .
Quote sekngucing 16-7-2017 04:18 PM
kenapa eamai benci despacito
aku jarang dengar lagu tu sebab tak buka radio,  jarang sangat
Quote VioletsAre_Blue 16-7-2017 04:21 PM
Edited by VioletsAre_Blue at 16-7-2017 04:22 PM
Mary_jane replied at 16-7-2017 04:14 PM
Ingatkan lagu despacito .


Tak lama lagi sis lagu ni akan pegang rekod.sekarang pun dah 2.5 billion tontonan
Quote VioletsAre_Blue 16-7-2017 04:21 PM
sekngucing replied at 16-7-2017 04:18 PM
kenapa eamai benci despacito
aku jarang dengar lagu tu sebab tak buka radio,  jarang sangat

Lirik dia lucah.iols baca pun geli
Quote Artemesiaa 16-7-2017 04:22 PM
Betul tu salah satu sebabnya ada sentimental value tu yang ramai ulang dengar
Quote tanganbercakap 16-7-2017 04:25 PM
Denga lagu ni teringat lagu yang buat utk Aaliyah..apeke tajuk nye tak ingat plak
Quote ultra78 16-7-2017 04:34 PM
ice_sky92 replied at 16-7-2017 03:29 PM
Congrats. Lagu datuk vida bila lagi?

Hahaha. Mahu tergolek aku...
Quote sekngucing 16-7-2017 04:46 PM
VioletsAre_Blue replied at 16-7-2017 04:21 PM
Lirik dia lucah.iols baca pun geli

bukan latin ke...  
Quote nishikido 16-7-2017 04:49 PM
Ingtkan despacito yg potong..sbb lagu tu view dia pon tinggi jugak..dan baru released tahun ni..
Quote nikaido 16-7-2017 04:56 PM
VioletsAre_Blue replied at 16-7-2017 04:21 PM
Lirik dia lucah.iols baca pun geli

Takdela lucah sangat. Standart lagu dr barat
Quote ShiningStars 16-7-2017 08:21 PM
Mmg suka sgt lagu see you again ni..dengar berkali2 pun x jemu
Quote ChildrenOfBodom 16-7-2017 08:26 PM
metal version best apa despacito

Lihat semua komen(30)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.070608s Gzip On
To Top