Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Gadis Hampir Jadi Mangsa Rogol Ketika Guna Tandas Di Stesen Minyak

16-7-2017 11:00 AM |Dilihat:1683| Komen: 23

sumber : The Malay Mail Online

Seorang wanita hampir menjadi mangsa rogol dalam satu kejadian di sebuah stesen minyak di Machang, Kelantan pada Khamis lalu kira-kira jam 11.30 pagi. 

Memetik laporan mStar, kejadian berlaku ketika wanita berkenaan bersendirian ke tandas lalu didatangi suspek yang berada di ruang bersebelahan.

Suspek dilaporkan sudah menanggalkan seluar ketika menghampiri mangsa namun kejadian berkenaan disedari seorang lagi wanita di tandas tersebut.

Wanita kemudian dilaporkan mendapatkan bantuan seorang lelaki bagi memeriksa kejadian itu.

Bagaimanapun, suspek dilaporkan memanjat semula ke ruang tandas sebelah bagi menyelamatkan diri.

Adik aku pun buka pintu tandas dan terus berlari keluar tanpa fikir apa-apa. Dengan muka pucat lesi adik aku berlari masuk ke dalam kereta."

Menurut abang ipar mangsa, akibat bergelutan dengan suspek, tudung adik iparnya dikoyak, handphone dan cermin mata pun hilang entah ke mana.

Mangsa dilaporkan berjaya ditahan dan dibawa ke Ibu Pejabat Polis Daerah Machang. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 23
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Ayda89 17-7-2017 09:24 AM
I trauma dgn orang kurang waras ni. Kalau dia dah start merenung mmg i blah je tempat lain. Kalau tengah mkn, i angkut pinggan dok sebelah partner i

Lain-lain Komen

Quote pocongkiutss 16-7-2017 01:45 AM
"Mangsa dilaporkan berjaya ditahan dan dibawa ke Ibu Pejabat Polis Daerah Machang"

Motip mangsa yang ditahan?
Quote callalily05 16-7-2017 03:47 AM
Kalau guna tandas stesen minyak selagi boleh parking betul2 dpn toilet blkg tu haa sila lah parking.. Kalau xpun pergi berdua.. Iols ada sekali akak ni pegi toilet sorg2 pastu ada org intai dari atas dia naik atas sinki yg sebelah pintu toilet.. Akak tu jerit then org tu lari xsempat nk tgk muka ke apa.nk tgk cctv pun ntah la iols xingt ending tu cmne. Rasanya xleh buat apa huhu sian kakak tu
Quote umbut 16-7-2017 08:14 AM
Sekarang ni byk stesen minyak buat tandas dlm tempat jual brg2 tu.. contoh petron.. safety.. buat tandas belakang stesen memang bahaya.. byk jantan keparat
Quote zyraa 16-7-2017 08:23 AM
Mamat tu oku...masalah mental...waris dh mohon maaf..dan tunjukkan kad oku mamat tu
Quote abangadek 16-7-2017 10:00 AM
mental2 pun dalam kepala asyik nak mengesek jaaa
Quote kumbang7 16-7-2017 12:18 PM
Oku pun ada nafsu mcm normal...wajib dihukum
Quote KucingKedai 16-7-2017 12:20 PM
Bahayanya.. Ada satu tu tandas petronas, toilet wanita kat belakang (takde laluan kereta) tp lelaki kat depan parking. Merepek gile!
Quote PEPPERMAN 16-7-2017 12:20 PM
Mungkinkah ini orang pertama disebat dikhalayak umum?
Quote CiliPadiSedap 16-7-2017 12:32 PM
PEPPERMAN replied at 16-7-2017 12:20 PM
Mungkinkah ini orang pertama disebat dikhalayak umum?

sebab depan kb mall kut kt round about sana selesa sikit redup
Quote mommymonster82 16-7-2017 03:02 PM
Kena buat sesuatula dgn org sakit mental ni..
Takkan nak tunggu dia amuk n bunuh baru nak lock up..
Quote mommymonster82 16-7-2017 03:06 PM
Me ada kawan yg ada ahli keluarga sakit mental.. mmg kesian kali dengar dia cerita. Orang tu selagi tak amuk mmg xboleh buat apa..atau dia amul2 pastu dorg call polis lepas tu polis datang dia dah bertenang so polis mmg xboleh buat apa2.... family pon tak boleh nak jaga 24 jam.. nak kena kerja.. nak jaga dia perlu duit kalau family tak kerja mana nak dapat duit. Nak upah org jaga..siapa yg sanggup..semua org takut..
Quote ChildrenOfBodom 16-7-2017 05:23 PM
Apa kata bunuh saja semua oku, mental, ala2 nazi holokos. Hidup pon menyusahkan orang, beter put them to sleep
Quote ice_sky92 16-7-2017 05:51 PM
ChildrenOfBodom replied at 16-7-2017 05:23 PM
Apa kata bunuh saja semua oku, mental, ala2 nazi holokos. Hidup pon menyusahkan orang, beter put the ...

Kalau ada bakal ahli keluarga kau yang oku, apa kau nak buat?
Quote ShiningStars 16-7-2017 07:33 PM
Kecuaian kekuarga oku ni hampir menyebabkan org lain jadi mangsa rogol :
Quote salmon-suki 16-7-2017 08:34 PM
zyraa replied at 16-7-2017 08:23 AM
Mamat tu oku...masalah mental...waris dh mohon maaf..dan tunjukkan kad oku mamat tu

Kt fb cakap laki tu under drug..memalukan ore klate!! P sebat depan org ramai je :
Quote zyraa 16-7-2017 08:46 PM
salmon-suki replied at 16-7-2017 08:34 PM
Kt fb cakap laki tu under drug..memalukan ore klate!! P sebat depan org ramai je :

X ar...mmg oku mental...siap tunjuk kat OKU..
Quote virgo19 16-7-2017 08:54 PM
mommymonster82 replied at 16-7-2017 03:06 PM
Me ada kawan yg ada ahli keluarga sakit mental.. mmg kesian kali dengar dia cerita. Orang tu selagi  ...

sepatutnya kena masuk hospital sakit mental la kan? kat tempat aku ni ada sorang budak sakit mental, dari kecik, sampai sekarang dah 20an umur dia, asyik merayau2 kat jalan raya. kalau ada perempuan lalu naik motor, dia akan pegang bahu. Hari tu dengar cerita dia merogol kucing  
Quote salmon-suki 16-7-2017 08:58 PM
zyraa replied at 16-7-2017 08:46 PM
X ar...mmg oku mental...siap tunjuk kat OKU..

Oooo..silap fakta jgk ler y kt fb tu..lahaiii..mental2 lg scary..die pny strength melebihi org biasa..

Semoga sis y tu dpt sembuh drpd trauma die..kesian betul..
Quote salmon-suki 16-7-2017 09:00 PM
virgo19 replied at 16-7-2017 08:54 PM
sepatutnya kena masuk hospital sakit mental la kan? kat tempat aku ni ada sorang budak sakit menta ...

Rape kucing ni hardcore

Ape nasib miaw tu ek.? In case miaw tu bunting...

Lihat semua komen(23)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.100164s Gzip On
To Top