Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Tayang Imej Baru, Rambut Naruto Akim Ahmad Dikecam Teruk

14-7-2017 04:58 PM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 6412| Komen: 88

Penampilan terbaru Akim Ahmad dalam gambar yang dikongsikan di Instagram @beyshal baru-baru ini mendapat perhatian dari netizen.

Dalam entri tersebut Akim tampil berambut blonde sambil mendukung anaknya dengan kapsyen, "Macam kartun kan rambut bapa eshaal? Daddy eshaal ni berangan mau jadi Naruto dari dulu tu yang jadi gitu. Actually daddy mau keluar single baru yang bertajuk Lagu Untuk Laila dan rambut ni untuk konsep MV dan lagu diorang nanti.. Konseplah konon. Jangan lupa support lagu baru daddy ya. Nantikan!!"

Foto: IG Beyshal
Biasalah kalau dah namanya artis, mestilah ramai yang 'prihatin'. Walaupun ada ramai yang memuji namun kebanyakannya mempertikaikan warna rambutnya itu.

Ada netizen yang beranggapan imej itu tidak sesuai kerana sebagai suami dia perlu menjadi panduan kepada isterinya, Stacy yang mnerupakan seorang mualaf.


Apa pun, dalam kapsyen gambar tersebut sudah dijelaskan yang pelantun lagu Potret ini menukar imejnya demi muzik videonya yang terbaru dan bakal keluar tidak lama lagi. -CARI

Foto: IG Akim Ahmad


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 88
Komen

Previous : Dah Ada Hashtag Alofa, Mampu Ke Gandingan Alif Dan Neelofa Jadi Fenomena?

Next       : Dr Soo Wincci Ditemui Peluk & Duduk Atas Peha Aaron Aziz?

Komen Terbaru

Quote makton 17-7-2017 02:44 PM
akim ni spjg masa nampak busuk.
bila senggama stacy ni tutup mata ke tutup lampu??

Lain-lain Komen

Quote Bujat 14-7-2017 05:00 PM
Kepam tak sudah la heshe ni
Quote melnanzz 14-7-2017 05:00 PM
sekali pandang rambut rupa macam tali rafia
Quote LDP 14-7-2017 05:02 PM
bila la akim neh nk nmpk wangi..
Quote scarletz 14-7-2017 05:03 PM
Haish...makin kepam akim, before kahwin mewangi je
Quote she 14-7-2017 05:03 PM
Masa dalam AF dulu nmpak manes2 je...ms prank nk bg sampul AF tu...Akim innesen je nek moto kt bawah flat

Sikalang?
Quote Andyscenes 14-7-2017 05:16 PM
Apa beza bleach ngn dye n color?? Haha
Quote indenial 14-7-2017 05:16 PM
Kepammmmm
Quote marshabear 14-7-2017 05:18 PM
mcm x sesuai dgn akim la warna tu
Quote eyesarrein 14-7-2017 05:36 PM
Trpaksa la bt kelainan sbb nk lawan lagu bbnu..zaman akim n majistret dah sejuk beku kot org skrg dgr lagu mngitung mnunggu mati dannn bila kau hadir bgai melepaskan mu bkn mudah bgiku tanpa redhamu akuu sakit menahan rasa tergantung sepi ohhh anginnnn kau ukirkanlah kalimah i want  i want2 you...i am queen..
Quote plja2117 14-7-2017 05:37 PM
Hadoii ya ampunnn
Quote skinskin 14-7-2017 05:53 PM
kepam yuckkk
Quote Adeakukesah11 14-7-2017 05:53 PM
Ni bukan kepam dah ni
Ni dh tahap bacin dah ni
Quote WajibulGhunah 14-7-2017 06:00 PM
Eewwwwww
Slamat dlm gambo nmpk la putih jgk kulitnya
Kalau kulit kusam buat rambut cnggitu lg kepamm
Quote kiah_mai_pulak 14-7-2017 06:06 PM
Sesuai lah imej tu ngn bini Sabah dia tu.. dua2 muka mcm baru lepas kutip buah kat kundasang
Quote annehuda 14-7-2017 06:07 PM
tu memang colour tu. kalau bleach rambut jadi luntur, jadi ala ala oren gitu. kalau bleach habeh jadi uban
Quote sepitsiput 14-7-2017 06:09 PM
Akim ni kalau x kepam, dan pandai buat body mmg akan nmpk seiras dengan enrique gil hero forevermore

Quote aleesyasofia 14-7-2017 06:10 PM
xprnh rasa akim nie wngi..
Quote Azu_dizzie 14-7-2017 06:10 PM
Why la akim.. kepam sgt

Lihat semua komen(88)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.072668s Gzip On
To Top