Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Neelofa 'Singkirkan' Nora Danish, Bangga Pengikut Cecah 4.9 Juta

13-7-2017 04:46 PM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 17616| Komen: 482

Selalu 'naik' cerita mengenai dua artis ini di mana-mana portal berita dan akhbar tanah air. Kedua-duanya sama cantik dan berjaya dalam karier masing-masing.


Foto: IG Nora Danish & Neelofa

Pun begitu, siapa yang memiliki lebih ramai peminat dan pengikut ya?

Jumlah pengikut terkini di Instagram (IG) Neelofa membuatkan pengacara dan usahawan itu menjadi selebriti Malaysia paling ramai pengikut, sekali gus memecah rekod yang sebelum ini disandang usahawan dan pelakon Nora Danish.

Jumlah pengikut Neelofa di IG seramai 4.9 juta berjaya mengatasi jumlah pengikut Nora iaitu 4.8 juta pengikut.




Wah, bangga lah tu Neelofa sampai berkongsi berita gembira itu menerusi laman mikro Twitter miliknya.

"4.9 juta! Terima kasih kerana setia bersama saya selama ini! Semoga kita terus bersama berkongsi kegembiraan di IG!" tulisnya.



Entri berkenaan mendapat perhatian pengikut dan ruangan komen dibanjiri ucapan tahniah daripada peminatnya.


Foto: Twitter

Ironi kan? Lagi ramai 'haters' lagi ramai 'mata-mata' akan mengambil tahu perkembangan diri seseorang. Dalam kes Neelofa ini, makin ramai 'menghentam' dia, makin ramai jugalah yang akan menyokong dan menyayangi dirinya.

Sebelum ini, Nora Danish merupakan artis pertama memegang rekod selebriti Malaysia dengan jumlah pengikut paling ramai di laman IG iaitu satu juta pengikut pada Ogos 2014.

Tahniah Lofa! Semoga tidak ada yang memandang perkara ini sebagai sesuatu yang negatif. Diharapkan sejajar dengan jumlah pengikut yang ramai, hidup Neelofa juga sentiasa dalam kebahagiaan. Tak begitu? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
3
Komen: 482
Komen

Previous : Didie Alias Disaman RM400 Ribu Kerana Langgar Kontrak, Aibkan Penerbit

Next       : Kena Kecam Menyeksa Binatang, Aliff Syukri 'Lahar' Netizen Semula

Komen Terbaru

Quote sepittepi 14-8-2017 10:26 AM
riy replied at 18-7-2017 07:56 PM
mau x tinggi follower. semua acct fake and membeli . x caya g tgk ig kak erma. saper x kenal si cunn ...

followers & likers boleh beli ek
lain macam likers dia beyond average percentage

Lain-lain Komen

Quote mzzenma 13-7-2017 04:49 PM
two of my favourite artists


Quote SepatUngu 13-7-2017 04:50 PM
tunggu sweetie H masuk mengadap kt benang neh pulak  
Quote kiah_mai_pulak 13-7-2017 04:52 PM
Jandha yg sebenar jandha berapa pulak followers ig dia, mesti batak2 x nak jandha kalah ngn jendowl
Quote danieladam 13-7-2017 04:52 PM
Taniah...so dpt apa?
Quote putehkundor 13-7-2017 04:53 PM
Kekadang nampak nowa ni mcm pangkat adik jah krpada neelofa
Quote huJanBaTu 13-7-2017 04:54 PM
Tahniah lofa..

Lofa tanak umumkan jualan tudung edisi raya NH berapa taun ni? Meletoppss ke idok??
Quote huJanBaTu 13-7-2017 04:54 PM
Tahniah lofa..

Lofa tanak umumkan jualan tudung edisi raya NH berapa taun ni? Meletoppss ke idok??
Quote huJanBaTu 13-7-2017 04:54 PM
Tahniah lofa..

Lofa tanak umumkan jualan tudung edisi raya NH berapa taun ni? Meletoppss ke idok??
Quote huJanBaTu 13-7-2017 04:54 PM
Tahniah lofa..

Lofa tanak umumkan jualan tudung edisi raya NH berapa taun ni? Meletoppss ke idok??
Quote huJanBaTu 13-7-2017 04:54 PM
Hahaha terlebih post plak
Quote LDP 13-7-2017 04:55 PM
ok letewwwwwww.... nowa lofa nowa lofa...
Quote adeqo 13-7-2017 04:58 PM
Edited by adeqo at 13-7-2017 04:59 PM
SepatUngu replied at 13-7-2017 04:50 PM
tunggu sweetie H masuk mengadap kt benang neh pulak

Jappp lg ade la yg kate hajjah beli followerss kat ig

Pprtttts sgt perangaiii gituuuhhh

Btw, congratssss hajjah...aku la tuuu antara followers 4.9 mill sheolsss
Quote CrowneGlory 13-7-2017 04:59 PM
makin mendidih la retis2 lain selain karats2 retis ....

xperla korg  ddk jah blkg lopa...nak buat camner situ je la tmpt korg...
Quote mixed 13-7-2017 05:02 PM
LDP replied at 13-7-2017 04:55 PM
ok letewwwwwww.... nowa lofa nowa lofa...

makin sakit mata haters tgk dua retis yg selalu di cerca

makin galak la janda sewel bt video & pica merepek
nk up kt followers
kita nanti kan apa royanan terbaru #dramatamil #dramaketukepala
Quote SepatUngu 13-7-2017 05:02 PM
adeqo replied at 13-7-2017 08:58 AM
Jappp lg ade la yg kate hajjah beli followerss kat ig

Pprtttts sgt perangaiii gituuuhhh

mmg pun..biasa dah ayat cenggitu utk hajah
classy sgt letew prangai,, padahal....
Quote cahaya_almas 13-7-2017 05:05 PM
2 2 artis ni i follow...tp baru2 ni dh uunfolow sbb boring tgk status nora slps kawin...makan...tido atas bahu somi...tkde benda yg memberangsangkan sbgai artis....lofa byk psl keje...ok lah jgk...tp smpi 1 msa tkleh nk follow dia sbb nmpk dia tk matang handle isu fatah amin..smpi kdg2 rasa meluat....fattah amin mmg dh lama i unfollow sjk kes dia ngan sherry dulu..nk2 dgr dia komen sms rncgn kt tv3 tu....huhu....mnt artis sbb boring n menyampah leh jd tk minat...
Quote LDP 13-7-2017 05:07 PM
mixed replied at 13-7-2017 05:02 PM
makin sakit mata haters tgk dua retis yg selalu di cerca

makin galak la janda sewel bt vid ...

wat le #dramatamilberatusepisod takkan leh lawan sebanyak mana followers nowa lofa nowa lofa....
Quote August 13-7-2017 05:10 PM
Saya follow lofa tak follow nowa
Quote LDP 13-7-2017 05:12 PM
August replied at 13-7-2017 05:10 PM
Saya follow lofa tak follow nowa

lerrrr iye ke??...patut le nowa kalah... cer follow dua2..mesti seri

Lihat semua komen(482)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.061085s Gzip On
To Top