Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Nelydia Senrose Bercinta Dengan Bekas Suami Aktres Terkenal, Betul Ke?

12-7-2017 10:21 AM|Myra Rozi | Dilihat: 32417| Komen: 402

Nelydia Senrose menafikan sekeras-kerasnya dakwaan yang dia menjalinkan hubungan istimewa dengan bekas suami seorang aktres terkenal.

Pelakon cantik itu menjelaskan kini dia lebih selesa solo selepas kecewa dengan percintaan yang lepas.

"Memang saya ada terdengar gosip kononnya saya bercinta dengan lelaki berkenaan. Malah, ada juga rakan artis yang bertanyakan hal itu kepada saya, kerana kononnya mereka nampak saya keluar dengannya. 

"Jujur saya katakan di sini, saya memang tiada sebarang hubungan dengan lelaki dimaksudkan itu. Malah, saya sendiri hairan macam mana perkara seperti ini boleh tersebar?" katanya kepada Berita Harian.

Foto: IG Nelydia Senrose 
Pemilik nama sebenar Nik Zaris Nelydia Nik Sen ini juga lebih selesa berkawan biasa dengan lelaki tersebut.

"Saya akui, kami memang berkawan, tetapi setakat rakan biasa saja. Kalau keluar pun, kami berbuat demikian secara beramai-ramai dan saya ditemani kakak serta adik. Kami tidak pernah keluar berdua. 

"Selepas putus cinta beberapa tahun lalu, saya belum ada kekasih. Saya seorang yang sukar untuk jatuh cinta," tambahnya.

Foto: IG Nelydia Senrose 
Agak-agaknya siapa gerangan bekas suami aktres terkenal yang dimaksudkan ya? -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
4
Komen: 401
Komen

Previous : Makin Rapat, Betul Ke Engku Emran Serius Nak Kahwin Dengan Laudya Cynthia Bella ?

Next       : Bekas Isteri Tak Memahami, Faizal AF4 Kembali Menduda Untuk Kali Ketiga

Komen Terbaru

Quote fair_iza 4-10-2017 12:08 PM
Memang sahih ke gossip ni? dh up balik benang

Lain-lain Komen

Quote CrowneGlory 12-7-2017 10:30 AM
janganla ko terjebak dgn jantan huduh perangai pun huduh tu... cari la yg elok sikit...cukup2 la pasah sendut dgn nowa jah yg bad taste....
Quote terpaku 12-7-2017 10:31 AM
ahli tangga keramat yang baru ke
Quote ellynorman 12-7-2017 10:32 AM
oh ya ka ... dahtu ??
Quote masdiana-ana 12-7-2017 10:36 AM
Jejai ke... Mintak dijauhkan
Quote kiah_mai_pulak 12-7-2017 10:37 AM
Ohhh berkawan biasa... patut lah jandha no 2 asik duk meroyan je rupanya si bekas dpt ank dara hot kot.. dia hanyalah jandha yg sebenar benar jandha sajo
Quote RatuDunia94 12-7-2017 10:37 AM
Come on nelly x kan lalu nk menjamah bekas sendat n myanmar?
Quote cepheid 12-7-2017 10:41 AM
tiada hubungan tapi berkawan. ayat-ayat cliche retis
Quote neurelle 12-7-2017 10:42 AM
Tolong lari jauh2 dr sperm donor tu
Quote paz 12-7-2017 10:43 AM
macam iya ajakan, sebab apa nak keluar dengan lelaki tu di temani ramai-ramai.

Oklah all the best dan nanti adalah drama baru jadi hiburan orang ramai.
Quote RatuDunia94 12-7-2017 10:45 AM
kiah_mai_pulak replied at 12-7-2017 10:38 AM
Bekas Keling n bekas Myanmar.. kali ni flaver Siam pulok.. untung jejai.. boleh taste mcm2 perisa  ...

X bleh hadam iols apa istimewanya eskrim jawa tu.. Muka dh la jawa habis.. Kaya? Bg meols sejuta pon meols x mo..
Quote NBM 12-7-2017 10:47 AM
OMG..Jejai? seriously? dia tak ensem & karat sangat kot utk kau Nelydia oii..tolong la jgn musnah kan gen cantik jelita kau tu...kau tengok je la anak2 dia dgn janda2 dia yg lepas
Quote matchstick 12-7-2017 10:48 AM
Untung lah anak2 jejai semua mixed blood, lombok mix myanmar, lombok mix keling, ni kalu jadi bakalan dpt lombok mix siam..boleh compare mix mana yg paling menjadi
Quote watie79 12-7-2017 10:48 AM
beria-ria menafikan..ujung2 nanti keluar berita fitting baju kawin bagai..puihhh

tapi kalau betol melonjak riang lah segala burung antooo kerana hajat tercapai
Quote idakamaruddin 12-7-2017 10:52 AM
kalau akak la kan dek akak cantik mcm ko ni dekk akak x koserr nak cari mamat melayu

akak cuba birahkan diri akak test market jejanz kokesen dekkk

Quote kakiseboksebok 12-7-2017 10:59 AM
Jejai dah berkali2 nak betulkan keturunan. Harap2 menjadi kali ni yach.
Quote Minami2013 12-7-2017 10:59 AM
Muda lagi kot.... tak yah la ngan jejai si loser tu...
Quote chinta89 12-7-2017 11:00 AM
agak2 apenya dh brape bulan berterbangan kat porem ni lelaki tu ialah JEJAI.

nk tau komen Pasah sikit?
Quote mamamia13 12-7-2017 11:00 AM
lombok juga taste ko ni nelly oii
Quote deebiz14 12-7-2017 11:04 AM
Iyo la tu Nely.

Misi nak stok up popcorn.
Akan ku tunggu episod selanjutnya.


Lihat semua komen(402)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.062907s Gzip On
To Top