Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Halim Othman Akui Sedih, Tempatnya Kini Digantikan Dengan Shahrol Shiro

11-7-2017 02:40 PM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 12149| Komen: 161

Sudah biasa mengendalikan segmen pagi di radio Suria FM, Halim Othman mengakui yang dia agak sedih kerana tempatnya kini digantikan dengan pelawak Sharol Shiro.

“Perasaan bercampur-campur. Saya sukakan Shahrol tetapi selepas setahun rapat dengan Zulin, ada rasa sedih untuk berpisah.

“Tetapi untuk memberi laluan kepada Shahrol tiada masalah.Ramai pendengar yang menghantar mesej kepada saya jangan pergi tetapi mereka perlu menerimanya,” katanya kepada ProjekMMO.

Foto: IG Halim Othman
Walau agak keberatan berpisah dengan dua rakan di segmen pagi iaitu Zulin Aziz dan Fizi Ali, namun katanya kenangan bersama mereka akan tetap terpahat dalam ingatan.

Penstrukturan semula itu harus diterima dan selepas ini celoteh Shahrol bersama Zulin dan Fizi pula akan menggantikan Halim pada setiap Isnin hingga Jumaat dari 5 hingga 10 pagi.

Foto: IG Halim Othman
“Saya sayang dua orang itu. Ada kesedihan untuk berpisah dengan mereka. Bila kita bangun pagi setiap hari berjumpa dengan orang yang sama, pasti merasakan ada ikatan. Menghabiskan masa bersama mereka lima jam sehari, merekalah orang paling dekat dengan saya,” tambahnya.

Halim kini mengendalikan segmen Grandstand Suria yang bersiaran pada setiap Sabtu dan Ahad, jam 9 pagi sehingga 1 petang.

Foto: IG Halim Othman
Apa pun selamat maju jaya diucapkan kepada kedua-duanya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
2
Komen: 161
Komen

Previous : Gara-Gara Terlampau Seksi, Aisyah Aziz Berang Dituduh Tidak Beragama

Next       : Makin Rapat, Betul Ke Engku Emran Serius Nak Kahwin Dengan Laudya Cynthia Bella ?

Komen Terbaru

Quote shiraloveyou 17-7-2017 11:32 PM
Antara segmen pagi hotfm era dgn suria, iols prefer suria..iols ok je gandingan halim fizi dgn zulin berbanding radio lain yg merapu pagi2...memang tiap2 hari akan dgr suria...tp semenjak shahrul shiro masuk suria pagi, memang iols x dgr suria dh...dh tukar radio lain...merapu ntah hapa2 dgn lawak bangang dia tuh...pakai baju x pakai seluar la...zulin dgn fizi pn gelak ala kadar je...mcm krik2 dgn lawak bodo shahrul...dkt era boleh la buat lawak bangang cmtu sbb dj radio era semua nye spesis mcm shahrol...better masukkan halim othman blk...iols lg rela dgr suara halim dr suara shahrol tuh::

Lain-lain Komen

Quote abangadek 11-7-2017 02:44 PM
meols xsuka zulin, lawak dia bahasa kasar
Quote kiah_karok 11-7-2017 02:45 PM
Tabahlah HO.xlama shahrul tu jdi dj pagi. kat fb abs kan hencap shahrul psl bnda ni
Quote sheashiloh 11-7-2017 02:46 PM
Makin mengarut lah .masuk si shahrol pulak dah
Quote ramaramu 11-7-2017 02:48 PM
dua2 pun iols x suka.. so mmg xkan la dgr radio tu pepagi!
Quote Marsiah 11-7-2017 02:50 PM
kiah_karok replied at 11-7-2017 02:45 PM
Tabahlah HO.xlama shahrul tu jdi dj pagi. kat fb abs kan hencap shahrul psl bnda ni

Setujuk. Shahrul dgn zulin dua dua hauk. Better halim dgn fizi saja sbb iolls mmg dgr suria pagi2. Zulin cakap pun xbyk cuma part dia berlakon jadi cina la kak kiah la baru mcm ok. Lain2 part brain n issue semasa di agak kureng. Lots of love!!
Quote mmiki 11-7-2017 02:52 PM
macam sendu je semuanya. hahaha.
lagipun iols tak layan suria.
Quote shanshero 11-7-2017 02:54 PM
H.O dah masuk 52 patutnya dah pencen
btw muka still tegang dan hendsoome . takde
ke pempuan kaye yang sudi minang
Quote lil_honey 11-7-2017 02:54 PM
pagi td pon dah ngarut..terus tukar mix..sedap sikit dgr topik pepagi...
Quote deathacker 11-7-2017 02:55 PM
x pernah layan suria fm ni. tp masa HO kat era dulu ok juga dia
Quote AshkieLa 11-7-2017 02:56 PM
x berapa suka halim.. sbb iols rasa krik2 je selalu bila dia try nak menghidupkan perbualan..
tapi compare ngan shahrul shiro ni.. iols lebih prefer halim la.. dia lebih berinformasi dan tak bingit.
shahrul ni mintak kaki je kalau dengar suara dia kt radio..
masa slot dia kt siaran SabtuDay dulu .. poyo betul. Merapu takde hala tuju langsung...

masuk balik jd deejay.. tergugat ngan Jepp kaa?
Quote mamija 11-7-2017 02:57 PM
abangadek replied at 11-7-2017 02:44 PM
meols xsuka zulin, lawak dia bahasa kasar

Sangat! And aku rasa dia x habis2 nak membahan dj laki lg sorg tu, yg ex bf dia tu. Setiap topik,ada je dia nk kenakan laki tu
Quote harrypoter 11-7-2017 03:02 PM
kalau dj, layan sinar, kalau lagu layan era atau mix fm jenuh la dok tukar2 chanel, abis je lagu tukar sinar
Quote RatuDunia94 11-7-2017 03:03 PM
Iols baca artikel tu ikut intonasi suara heols..
Suara heols kan kira ikonik gak..  Dr kecik dh sinonim..
Quote chinta89 11-7-2017 03:04 PM
maintain muda je HO ni
Quote krukx 11-7-2017 03:05 PM
Sharul ni macam tak best je. At least Ajak tu ok la jd dj Hot FM
Quote samasam90 11-7-2017 03:12 PM
shanshero replied at 11-7-2017 06:54 AM
H.O dah masuk 52 patutnya dah pencen
btw muka still tegang dan hendsoome . takde
ke pempuan kaye  ...

Sunti ke masih HO ne? Sygnye lahai
Quote mieymiey 11-7-2017 03:12 PM
Iols rindu 'saya putar Halim'
Quote barfi 11-7-2017 03:13 PM
Tak pernah layan suria.
Pepagi layan lawak Syuk di Hot fm jah walaupun iols menyampah dengan fizi..
Quote wadiunong 11-7-2017 03:14 PM
Sebab tu akak suka dgr cenel radio English jah. Cenel English ni takde pelawak2 yg bingit/bajet good2 nak jadi dj

Lihat semua komen(161)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.055768s Gzip On
To Top