Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Lampias Nafsu Tak Bertempat, Pakcik Ini Syok Cium Seluar Dalam Wanita Di Kedai Dobi

Oleh : Myra Rozi
11-7-2017 01:13 PM |Dilihat:2467| Komen: 36
Kedai dobi layan diri memang menjadi pilihan kebanyakan warga kota kerana ianya mudah dan harganya juga berpatutan.

Disebabkan proses membasuhnya memakan masa lebih kurang setengah hingga satu jam, ramai yang memilih untuk pergi ke tempat lain sementara menunggu proses basuhan selesai.

Tapi jaga-jaga, takut selepas ini ada pula yang kehilangan pakaian dalam pula sebab pakcik ini sedang giat menjalankan 'operasi mengumpul' seluar dalam dan coli wanita di kedai dobi.

Video lelaki ini 'kantoi' mencuri tersebar selepas seorang pengguna Facebook Nur Izzati memuat naiknya di laman sosial.

Menurutnya lagi, dia melihat lelaki tersebut membuka satu persatu mesin pengering di dalam kejadian yang dipecayai berlaku di Shah Alam itu sebelum menyelongkarnya. 


Apa yang menjelikkan adalah dia mencium-cium pakaian dalam wanita dengan begitu asyik sekali tanpa mempedulikan orang sekeliling.

"Pakcik tu selongkar, cium bau pastu lipat simpan dalam satu beg, banyak dia ambil nak dekat 10 helai pakaian dalam perempuan," tulisnya.

Sumber: Nur Izzati
Walau bagaimanapun pakcik tersebut tidak terlepas begitu sahaja selepas Izzati memaklumkan apa yang berlaku kepada seorang lelaki yang isterinya kehilangan pakaian dalam.

"Aku cerita dari awal sampai akhir. Pastu aku tunjuk yang ada bukti rakaman video. Ada abang tu pergi sebab pakaian dalam bini dia kena ambil. Memang betul dia ambil sebab dah check beg tu ada pakaian dalam bini dia. Gelabah beruk pakcik tu minta maaf."

Pelbagai komen diterima dari netizen yang kebanyakannya mengutuk perbuatan lelaki tersebut.

Apa-apa pun jadikan ianya sebagai pengajaran dan kepada semua pengunjung setia kedai dobi layan diri, diharap selepas ini lebih berhati-hati okay. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 36
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Elle_mujigae 14-7-2017 11:04 AM
gadisfebruary replied at 12-7-2017 12:28 AM
Pakaian dlm mmg kena jaga elok2..mak aku ajar sidai dlm rumah sejak aku kecik lg..ni bra panties yg  ...

kita masa mula2 pindah rumah sekarang, kita pergi sidai kat tingkat bawah... tapi lepas teringat pernah baca kat forum kes curi baju dalam ni, terus terfikir eh boleh je orang masuk dalam pagar curi my lingerie..dah la kita selalu tak kunci pagar..terus bawa naik ampaian sidai kat balconi atas... dangerous dangerous... orang sekarang ramai sakit mental...

ni bra panties yg tak pakai kadang buntu jugak mane nak buang..mcm2 fikir kalau buang kt tong sampah mcm biasa hahaha
bra and panties  yg dah lama tu kita gunting2 dulu sebelum buang...
utk bra kalau ada wire, keluarkan wire dulu pastu start la aktiviti menggunting meracik sampai jadi kain perca halus....panties pun sama...gunting sampai orang tak boleh detect itu panties...

Lain-lain Komen

Quote sekel 11-7-2017 01:36 PM
mula2 curi nk cium2 pakaian wanita

pas tu jd kes cabul

last2 rogol saper yg dia berkenan

HATI-HATI ya
Quote Ayda89 11-7-2017 01:38 PM
Jijik la pakcik perangai koooo !
Quote MsKathryn 11-7-2017 01:39 PM
Bra panties cuci sendiri la...
Quote idakamaruddin 11-7-2017 01:48 PM
kalau dia amik spender mcm ina naim pny yg dh kuning mau tak dia cium2 mcmtu?

Quote lasagnaklcc 11-7-2017 01:48 PM
Sotong2 tu basuh sendiri kat rumah je... Rasa mcm kurg manis bila org laki nampak.
Quote zameyla 11-7-2017 01:51 PM
adoiii....aku benda kecik2 ni basuh sendiri jah...time mandi tu basuh siap2...
Tak pernah sidai luar rumah...takot..
Quote insulin 11-7-2017 02:17 PM
Eiiii..... Geli...
Quote umbut 11-7-2017 02:35 PM
idakamaruddin replied at 11-7-2017 01:48 PM
kalau dia amik spender mcm ina naim pny yg dh kuning mau tak dia cium2 mcmtu?

Yg tu lagi dia suka..
Quote Greenbutterfly 11-7-2017 02:35 PM
Aduii pakcik dah takde kerja ke?busuk sgt perangai
Quote CiliPadiSedap 11-7-2017 02:47 PM
dik , akak ni kak long syeksyen 7, kalau rasa nak bersemadi kt tasik syeksyen 7 cuba lah buat perangai lagi dik. jaga elok2 perangai ye dik.
Quote debab76 11-7-2017 02:53 PM
euwww sdp sgt ke cium bau spender org? meols nk cium meols punye laki pon tak selera
Quote mirandanicky1 11-7-2017 02:53 PM
Ada juga spesis camni
Quote chinta89 11-7-2017 03:25 PM
heran ak.. seluar dalam ngn bra tu, lps pakai x leh terus basuh ke?? ke kumpul byk2 lps tu g dobi???


erkk... ak rse mcm kurang senonoh je basuh semuar dlm ngn bra tgu btimbun2 baru basuh dobi..

cuci elok ke kalau basuh pakai mesin ni???
Quote paz 11-7-2017 03:25 PM
Macam-macam perangai, sakit mental betul pakcik ni. Tapi nampak macam tak pakcik aja.
Quote biskutraya 11-7-2017 03:32 PM
Yg pakaian2 dalam ni basuh sendiri jela kt umah.. ngeri pulak bile dah jadi gini. huhu..
Quote Artemesiaa 11-7-2017 04:26 PM
Kok ya pun nak guna mesin basuh layan diri sebegitu tunggu je le sampai mesin tu siap membasuh.  Tak perlu le budget gigih tinggalkan dan datang semula ambil bila nak selesai nanti.  Macam2 boleh jadi sepeningalan masa ke tempat lain tu.  Sekurang2nya kalau dijaga tak da le orang lain pandai2 nak bukan mesin basuh yang diguna.
Quote LillyWong 11-7-2017 04:49 PM
Jijik la pakcik perangai koooo !
Quote fulusss 11-7-2017 05:22 PM
Ai siap bilas sebelum basuh dan letak dalam netting porch time masuk dalam mesin basuh.. tak faham la ade yang boleh masuk skali bergelumang macam tu
Quote Mokcun 11-7-2017 07:01 PM
Awat hat benda kecik pi hantaq dobi??
Kan dah jadi bahan ujikaji laki gila

Lihat semua komen(36)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.073641s Gzip On
To Top