Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Demi 'Putera Kopi' Janna Nick Sanggup Bermuay Thai

9-7-2017 02:47 PM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 12681| Komen: 138

"Ini adalah salah satu cara untuk saya tampil dengan bentuk badan yang lebih kurus dan sihat."

Wah! Semata-mata mahu menjayakan watak dalam drama baru, Coffee Prince, Janna Nick sanggup berhempas pulas menyertai sukan Muay Thai supaya tampil lebih kurus dan mendapatkan tubuh lebih kemas.



Memetik Utusan Online, sudah sebulan Janna, 22, gigih menjalani latihan sukan berkenaan hampir setiap malam.

“Kalau kata penat, memang berpeluh habis. Tapi ini adalah salah satu cara untuk saya tampil dengan bentuk badan yang lebih kurus dan sihat.

“Saya akan memulakan penggambaran tidak lama lagi iaitu selepas penggambaran drama Malaysia-Indonesia berjudul Dia tamat,” katanya kepada Utusan Online.


Foto: IG Janna Nick

Menurut Utusan, Janna bakal bergandingan dengan aktor Fattah Amin dalam drama yang akan ditayangkan menerusi saluran di Astro itu. 

Sukan atau senaman apa yang akan anda lakukan untuk menguruskan tubuh ya? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 137
Komen

Previous : Aliff Aziz Dapat Baby Boy, Mohamad Ayden Adrean Namanya!

Next       : Takziah, Bayi Abby Abadi Meninggal Dalam Kandungan

Komen Terbaru

Quote Sembangbimbang 19-8-2017 10:56 AM
Fuyoooo {:hooray

Lain-lain Komen

Quote kamil8891 9-7-2017 08:27 AM
selepas penggambaran drama Malaysia-Indonesia berjudul "Dia tamat",

drama baharu, Coffee Prince

Quote Knowlee 9-7-2017 09:15 AM
Elok la ada hard training, kasi badan toned and firm sikit.
Quote onexox97 9-7-2017 09:20 AM
suka tengok coffee prince korea dulu
iklan coway kat tv tu rasa macam kenal je laki tu
rupanya pelakon coffe prince
harapnya chemistry terbentuk la antara janna nik dgn fa
Quote damian_lee 9-7-2017 09:30 AM
Sapa hero dia ... iolsss bimbang ia akan menyebabkan ... rosak imej ... Gong Yoo oppppaaa kita .. hahahaah
Quote MINNIElove 9-7-2017 09:47 AM
damian_lee replied at 9-7-2017 09:30 AM
Sapa hero dia ... iolsss bimbang ia akan menyebabkan ... rosak imej ... Gong Yoo oppppaaa kita .. ha ...

Rasa hafidz roshdi  
Quote starcity 9-7-2017 10:01 AM
Janna ni badan kejap naik kejap kurus. Suka tgk mata & kulit dia yg flawless. Tapi tak minat lakonan sheols sebab suara dia bingit
Quote immi 9-7-2017 10:21 AM
starcity replied at 9-7-2017 10:01 AM
Janna ni badan kejap naik kejap kurus. Suka tgk mata & kulit dia yg flawless. Tapi tak minat lakonan ...

Xtahu knp xsuka apa pun kat dia walau apa pun org ckp mgkin sbb kebingitannya bila brckp mybbkan me tutup/tukar chanel kalu dgr dia brckp
Quote mokcikKSKB 9-7-2017 10:24 AM
I dont like her..something wrong some where.tp acik kepam kesah ape khennn..mcm lah opinion aku matters
Quote febreze 9-7-2017 10:27 AM
mesti dia top ni..kan cat dinding
Quote caprut 9-7-2017 10:31 AM
woi. pindah bod la. ni mcm nk promot drama je
Quote caprut 9-7-2017 10:32 AM
pindah bod filem ke atau promosi. ni bkn gosip
Quote eyesarrein 9-7-2017 10:40 AM
Kaki gaduh dgn org..pantang kena tegur berjela2 la komen balas balik..acah2 sempoi,  post pic tgh mkn mamak jer keje kau,  anak ksygan siss shilaaa mcm xde mak sndiri..suara bingit, lakonan over..xde yg menarik pon psl dia ni.sekian terima kasih
Quote ariellin 9-7-2017 11:18 AM
X berminat dgn dia.. suara bingit.. klu berlakun jd pempuan solehah terus nmpak pelik dgn lakunan yg dibuat2.. acah2 tomboy..
Quote shanew3stga1z 9-7-2017 11:29 AM
sapa director cerita ni ? pasni banyak la remake korea yang bakal didramakan ... thai da success me-remakekan korean drama .. huhu ...
Quote mzzenma 9-7-2017 11:31 AM
Raja ilya take note please

Bukan senang2 pi bedah sana sini okeh
Quote mzzenma 9-7-2017 11:36 AM
Bosannya..tak ada ke drama yang lebih mindblowing untuk diremake?

Something yang bukan psal cinta?

Quote Duta lover 9-7-2017 11:43 AM
Aku tertarik dgn hashtag sheila...x abis2 anaksis kat janna nick ni. Siap da mcm anak betul...xda batas da dgn anak2 lelaki sheila...
Quote Duta lover 9-7-2017 11:45 AM


Masa org kondem gamba janna promote telekung selfie tgh terawih dgn sheila tupun...kemainh sheila berbalas komen...jgn tuduh anak sis katanye
Quote annehuda 9-7-2017 12:48 PM
siyes ke nak buat adaptation coffee prince tu??? perlu ke? dah takde idea lain ke?

Lihat semua komen(138)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.066450s Gzip On
To Top