Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Rogol Rakan Belakang Sekolah, Dua Suspek Ditahan

9-7-2017 12:32 PM |Dilihat:4302| Komen: 46
Dua pelajar lelaki tingkatan lima ditahan selepas disyaki merogol rakan perempuan sekelas di belakang sebuah sekolah menengah Kinabatangan, Sabtu lalu, lapor BH Online. 

Suspek ditahan sejurus mangsa membuat laporan polis selepas rakaman video kejadian disebarkan menerusi aplikasi WhatsApp. 



Menurut laporan, dalam kejadian kira-kira jam 9 pagi itu, mangsa berada di kelas sebelum dibawa suspek ke pondok terbiar dalam ladang sawit di belakang sekolah, kononnya mahu membincangkan sesuatu.

BH Online melaporkan, mangsa ditarik masuk ke dalam pondok yang kemudian dikunci pintunya sebelum suspek mengarahkan mangsa menanggalkan pakaian, lalu merogolnya. 

Bimbang diapa-apakan suspek selepas diugut, mangsa memutuskan untuk berdiam diri.

Menurut Ketua Polis Daerah Kinabatangan Superintendan A Sahak Rahmat, rakaman mengenai kejadian itu tersebar dalam kalangan rakan mangsa pada Rabu lalu menyebabkan pihak sekolah mengarahkan mangsa membuat laporan polis. 

"Mangsa dibawa ke Hospital Kinabatangan sebelum dirujuk ke Hospital Duchess of Kent, Sandakan untuk pemeriksaan lanjut. 

"Dua suspek ditangkap untuk disiasat mengikut Seksyen 375B Kanun Keseksaan kerana merogol secara berkumpulan," katanya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 46
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Sembangbimbang 19-8-2017 10:58 AM
{:childlike Xder lain la ni sesama mahu

Lain-lain Komen

Quote putehkundor 9-7-2017 07:15 AM
Membirah sama lah tu khuens.
Sampai ambik gambar sekali...
Quote Pink_Purple 9-7-2017 07:17 AM
lebihkurang suka sama suka juga la ni
Quote Decaffeinated 9-7-2017 07:55 AM
Ok lah kantoi sbb bodoh

X jadi nak kesian....

Quote atiqah_bea 9-7-2017 07:59 AM
Kenapa iols baca bukan kes suka sama suka pun. Ke iols yg x paham
Quote mommymonster82 9-7-2017 09:28 AM
Ya Allah kesiannya dik..
Kesiannya..
Quote Andyscenes 9-7-2017 10:00 AM
Budak tu confirm juvana.. kau da rogol pastu kau sebar. Aku harap kau kena jubo kat sana
Quote MamaMima711 9-7-2017 10:03 AM
Dh kantoi gmbr keluar br buat cerita kena paksa..kalau fikir logik dh form 5 x kan xpaham2 kalau kwn lelaki suruh masuk pondok.nk bincang apa kat dlm tu?
Quote BlueRoses96 9-7-2017 11:23 AM
Mcm mana kalau betul dia kena rogol
Biar la iols silap teka drp kena merangkak
Quote PEPPERMAN 9-7-2017 11:27 AM
Thats y kena ada pendidikan jantina di sekolah.
Quote ice_sky92 9-7-2017 12:00 PM
Mohon kena liwat dik....
Quote chinta89 9-7-2017 12:20 PM
BlueRoses96 replied at 9-7-2017 11:23 AM
Mcm mana kalau betul dia kena rogol  
Biar la iols silap teka drp kena merangkak

aduh komen kau...
Quote ohnoLia 9-7-2017 12:26 PM
BlueRoses96 replied at 9-7-2017 11:23 AM
Mcm mana kalau betul dia kena rogol  
Biar la iols silap teka drp kena merangkak

Setuju sis.. ai pun husnozon gitu.. motif.nak prepare kneepad di pagi subuh ni kan...
Quote mokcikKSKB 9-7-2017 12:28 PM
Sbb tu lah kena jaga anak betul2..xbleh nk salahkan anak je..makpak kengkawan media massa pon salah satu punca gak.

Budak2 mcm tu mesti xde rasa self-love.so dia anggap beromen ni salah satu cara utk dpt love..

Quote mokcikKSKB 9-7-2017 12:30 PM
Bapak2 yg berporum ni sayangilah anaknpompuan memasing.selalu cium dahi..peluk kasih sayang dia ambik berat tentangbseharian dia...anak2 yg kurang kasih sayang bapak akan ada tendency carik kasih sayang jantan lain.
Quote CiliPadiSedap 9-7-2017 12:31 PM
dh sedap viralkan, laknatnya perangai. moga abg banduan hadiahkan adk ni sabun  kt toilet
Quote neurelle 9-7-2017 12:47 PM
Girls pls jgn innocent sgt... jgn cpt percaya sgt kat org.. even yg kita kenal.. know ur boundry.. and guy pls la bljr melindungi perempuan..
Quote raradhia 9-7-2017 02:13 PM
Edited by raradhia at 9-7-2017 02:15 PM

sejenis lembam kot, iolss ada jiran ni umur dah 20 tahun tp msh lg bermain dgn bdk2 sekolah rendah. .main kejar2. .aduii, takutnya iolss selalu i ingtkan dia jaga diri semua tu. .takut laa ada llaki jahat, bdk ni mengikut ja apa owg ckp. .
Quote raradhia 9-7-2017 02:14 PM
mokcikKSKB replied at 9-7-2017 12:28 PM
Sbb tu lah kena jaga anak betul2..xbleh nk salahkan anak je..makpak kengkawan media massa pon salah  ...

haaa, tu laa sis    
Quote BlueRoses96 9-7-2017 02:32 PM
ohnoLia replied at 9-7-2017 12:26 PM
Setuju sis.. ai pun husnozon gitu.. motif.nak prepare kneepad di pagi subuh ni kan...

Itu la..i tak berani nak speculate apa2 sbb kte takde kt tmpt budak tu..plus based on berita atas tu, takde plak info yg bole buat I speculate mcm2..so I berhusnuzon je la..apa la sgt impact silap teka (cubaan ber husnuzon) jika nak dibandingkan dgn impact kena merangkak

tp kalau mcm kes rogol lg satu tu, yg budak 14 tahun beranak tu, I berani la nak kecam sbb budak tu dikatakan dah terlanjur 3 kali, tp disebabkan bawah umur, kes tu di klasifikasikan sbg rogol. Yg ni mmg tak mampu la nak ber husnuzon

Lihat semua komen(46)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.079630s Gzip On
To Top