Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

"Doakan Jodoh Kami Panjang" - Anis Al-Idrus Sah Bergelar Isteri

8-7-2017 12:01 PM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 7462| Komen: 102

Tahniah, Anis Al-Idrus kerana sudah sah bergelar isteri kepada Mohd Rafzan Nurhikmal Abdul Halim, 35, dengan dua kali lafaz, malam semalam.



Memetik Harian Metro, dalam sebuah majlis tertutup di De'Laman Event Space di Shah Alam itu, pasangan berkenaan dinikahkan bapa pengantin perempuan iaitu Syed Zainal Syed Abu Bakar Al-Idrus dihadapan imam dan jurunikah Masjid Al-I'Tisam TTDI Jaya, Ustaz Mohd Fairus Shuaib.



Selain menerima tiga dulang hantaran berbalas lima, Anis turut menerima mas kahwin berupa satu set barang kemas dan wang hantaran yang dirahsiakan jumlahnya.

Harian Metro melaporkan, persalinan Anis lengkap dengan mahkota tajaan Habib yang dilaporkan bernilai ratusan ribu ringgit.



Majlis berkenaan dimeriahkan dengan kehadiran 200 tetamu terdiri daripada ahli keluarga dan kenalan rapat kedua-dua belah pihak.

Bersyukur dengan majlis yang berjalan lancar, Anis mohon doa kebahagiaannya daripada orang ramai.


Foto: IG Anis

"Doakan jodoh kami berpanjangan sehingga ke akhir hayat," katanya.

Tahniah sekali lagi diucapkan buat kedua-dua mempelai itu. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 102
Komen

Previous : Saya Jadi Trauma Nak Tengok Perempuan! - Shukri Yahaya

Next       : Michael Ang Nak Bunuh Diri Sebab Kamal Adli, Eh Dah Kenapa?

Komen Terbaru

Quote pavlovachoc 10-7-2017 06:49 PM
Pada aku xde la hina sgt hantara 3 5 dia tu tp.. bab mntk sponser tu.. aduhhhhh ... xkn la xde smpn duit langsung nk kwin.. bytheway laki nya koje ape

Lain-lain Komen

Quote cmf_premierleag 8-7-2017 12:13 PM
Ye la adik. Akak doakan till jannah
Btw, whoareyusss?
Quote apedehal 8-7-2017 12:14 PM
Senduuuuuuuu
Quote idakamaruddin 8-7-2017 12:17 PM
errrr hantaran 5 berbalas 3..sedihhhh

kalau dpt tajaan cupcakes hari tu mesti 5 berbalas 4 kan?

ampunnnnnnnn
Quote ibuaq 8-7-2017 12:25 PM
Tahniah
Quote virgo19 8-7-2017 12:34 PM
idakamaruddin replied at 8-7-2017 12:17 PM
errrr hantaran 5 berbalas 3..sedihhhh

kalau dpt tajaan cupcakes hari tu mesti 5 berbalas 4 kan?
...

adoii    
Quote virgo19 8-7-2017 12:36 PM
anis ni asyik gossip tukar2 boyfriend je, last2 sekali kawin. sampai ke sudah tak tau pun apa pencapaian dia kecuali beberapa thread kat forum cari.
Quote immortallez 8-7-2017 12:37 PM
Lepas ni boleh bersara la tak payah berlakon. Aku kenal dia pun sebab pernah kapel dgn sharnaz dulu
Quote Allthatnana 8-7-2017 12:44 PM
Dpt cupcakes x?
Quote yuliss 8-7-2017 12:48 PM
Jumlah dulang tu dah including cupcake sponsor lah aciks.
Quote KucingBiru 8-7-2017 12:48 PM
Allthatnana replied at 8-7-2017 12:44 PM
Dpt cupcakes x?

Dapat 3 kot cupcakes dia. Tgk benang satu lagi ada detail.
Quote nuralisa 8-7-2017 12:57 PM
Cakelicious yg sponsor ..kek2 dia mmg cantik ..dan aku rasa agak pricey ..tp sedap
Quote dazzledazzle 8-7-2017 12:59 PM
tahniah.. semoga berbahgia selama2nya..
Quote hasniey 8-7-2017 01:02 PM
Tahniah.semoga lps ni xde lah cerita psl dia lg.
Quote Fainors 8-7-2017 01:08 PM
Tahniah Anis..
Quote kuzaime 8-7-2017 01:19 PM
Slamat pengantin baru..
Quote fishcracker 8-7-2017 01:34 PM
mane cupcake??
Quote menjad 8-7-2017 01:36 PM
Baju nikah ikut design anzalna kot...  Xlawo lak yg nih
Quote sepitsiput 8-7-2017 01:38 PM
koserlah nk ikut adat sgt berdulang2 buat hantaran...buat cukup syarat jah cukup

anak meols nk kawen nnt meols x mintak byk hntaran ringan2 ni..harus hantaran nnt dua2pihak bole pakai dlm rumah contohnya hantaran mesin basuh ke, blender ke, ambal putih ala baju hauk lopak ke, sijil simpanan premium ke, set bacaan iqra qiraati ke, pakej insuran ke, mozek lantai rumah ke, tilam vono ke...barulah vass..

stakat cupcakes? sejadah? perfum sogo? handbag immi? choyyyy
Quote likecandy 8-7-2017 01:38 PM
Tahniah...tapi I x berkenan ngan baju nikah dia

Lihat semua komen(102)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.077343s Gzip On
To Top