Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Lelaki Kelantan Mirip Anime Ditawar Jadi Artis K-Pop, Buat Para Haters Terdiam?

7-7-2017 04:28 PM|Oleh: Adib Za | Dilihat: 9964| Komen: 112

Selepas menjadi tular di laman sosial dan juga akhbar tempatan kerana dikatakan melakukan pembedahan plastik, seorang jejaka berusia 21 tahun dilaporkan mendapat tawaran menjadi artis K-Pop.

Hal itu didedahkan sendiri oleh Amirul Rizwan Musa atau lebih dikenali sebagai Miyyo Rizone yang berkongsi menerusi laman sosial miliknya. 

"Thank you kepada haters kerana anda semua telah menaikkan nama saya sebegini rupa," kata lelaki dari Kelantan ini. 

Tak mahu dianggap membuat cerita palsu, Miyyo turut memuat naik emel tawaran kontrak tersebut yang berpangkalan di Korea Selatan. 

Memetik laporan Mstar Online, jejaka ini turut mengesahkan hal tersebut ketika dihubungi pemberita. 


"Ya, tawaran kontrak itu memang benar. Saya amat gembira dan pada masa sama terkejut kerana ditawarkan untuk menjadi artis di negara itu.

"Dalam uji bakat itu saya menyanyikan lagu nyanyian Adele - Million Years. Mereka beritahu kagum dengan nyanyian saya dan menyukai wajah saya," katanya kepada Mstar. 

Katanya lagi, dia masih belum membuat keputusan tentang tawaran untuk menganggotai sebuah kumpulan K-Pop itu. 

Foto: Fb Miyyo
"Saya akan dilatih selama enam bulan sebelum menjadi salah seorang anggota kumpulan K-Pop pada musim luruh nanti.

"Tawaran itu memang menarik dan sukar ditolak kerana syarikat tersebut turut menyediakan tempat penginapan, makanan dan elaun bulanan," jelasnya lagi. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
7
Komen: 103
Komen

Previous : Nak Berhenti Merokok, Jangan Sikit-sikit Tapi Sekaligus - Pakar

Next       : Kenapa Ramai Cemburu Dengan Lelaki Separuh Abad Ini? Cuba Tengok Sikit

Komen Terbaru

Quote tzerya 20-9-2017 11:36 AM
dani-rox replied at 7-7-2017 11:18 PM
Ohh mcm tu ke email rasmi tawaran kontrak company korea... Ejaan, grammar semua ke laut

Sambil baca surat tu sambil ketap gigi sebab grammar tunggang terbalik sangat!!!

Lain-lain Komen

Quote idril 7-7-2017 04:35 PM
Dagu epic failed
Quote kodoksilver 7-7-2017 04:38 PM
tahniah lerrrr dpt job
Quote kentel 7-7-2017 04:44 PM
omg my eyesssss!!!!!

Quote Bumbu 7-7-2017 04:45 PM
tringat aku kat sorang mamat muka jawa tu ntah sape nama lupa klu tak silap dlu dia wartwan murai ke apa. apa kabar dah dia ye kat korea tu?
Quote qistiena 7-7-2017 04:49 PM
runcingnyer dagu..
Quote Bm7add9 7-7-2017 05:21 PM
Sedapkah suaranya pun...
Quote Jigglyjiggle 7-7-2017 05:25 PM
Bumbu replied at 7-7-2017 04:45 PM
tringat aku kat sorang mamat muka jawa tu ntah sape nama lupa klu tak silap dlu dia wartwan murai ke ...

Hyun MinA. Hahaha
Quote dubuk 7-7-2017 05:42 PM
dagu pembuka tin
Quote vanillaninja 7-7-2017 05:57 PM
Tahniah la dik
Quote RatuDunia94 7-7-2017 06:07 PM
Setakat emel mcm tu sesiapa boleh buat..
Quote finesse 7-7-2017 06:22 PM
Jatey klate ko.. hadek simpanan uolssss ke ni?? @famri7

Quote famri7 7-7-2017 06:55 PM
finesse replied at 7-7-2017 10:22 AM
Jatey klate ko.. hadek simpanan uolssss ke ni?? @famri7

ummah3 ketereh memang saya husnudzon jahhh..pandai2 pon ummah2 ketereh pasir putih..yang tingtong pon belah2 sana jua..
Quote famri7 7-7-2017 06:56 PM
dagu kena shave lagi bodoh sangat nampak dekk...ummah kpop pon x seplestik ini.
Quote finesse 7-7-2017 07:18 PM
famri7 replied at 7-7-2017 06:55 PM
ummah3 ketereh memang saya husnudzon jahhh..pandai2 pon ummah2 ketereh pasir putih..yang tingtong  ...

Amboii bang.. angkat bakul sendiri nampak..  
Quote famri7 7-7-2017 07:21 PM
finesse replied at 7-7-2017 11:18 AM
Amboii bang.. angkat bakul sendiri nampak..

bakul celah burit kau..aku orang kuala krai.
Quote indenial 7-7-2017 08:06 PM
Mcm terlebih edit jah.
Quote helicornia 7-7-2017 10:40 PM
ada aku kesah..
Quote ahlimuzik 7-7-2017 10:58 PM
Abih semua tutup, camner nak confirmkan ngan YG Entertainment ke mana-mana company ni..
Quote cruisekeanu 7-7-2017 11:09 PM
Ganjil sebab dagu dia tu. Nampak macam makhluk asing

Lihat semua komen(112)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Apple App Store
    Get it FREE Google play
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    0.049819s Gzip On
    To Top