Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Bayi Kacukan Rusia-Melayu Jadi Tular, Comelnya Kalah Anak Patung

6-7-2017 01:28 PM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 8832| Komen: 107

Siapa tak cair hati kalau melihat wajah bayi yang comel, putih, gebu dan bermata besar?

Rasa macam nak cubit-cubit sahaja pipinya dan disebabkan itulah bayi kacukan Rusia dan Melayu ini menjadi tular di media sosial baru-baru ini.

Mukanya yang persis anak patung menjadikan Dhuha Sophea Stumbrys impian kepada pasangan suami isteri yang mahukan anak comel sepertinya.

Menurut sumber Majalah Hijabista, bayi tersebut adalah adalah anak kepada pasangan Siti Safuraa Hamzah,32 yang berasal dari Terengganu dan suaminya Asadyllah Stumbrys, 33.

Foto: IG Ctsafuraa
Sebelum ini, Siti Safura juga pernah tular apabila menceritakan detik pertemuan dengan suaminya yang disifatkan sebagai seorang yang beriman dan bonus baginya kerana Asadullah juga merupakan seorang yang kacak.

Mereka bedua bertemu jodoh melalui kenalan abangnya dan selepas membuat istikharah, Safura terbuka hati untuk menerimanya sebagai suami.

Foto: IG Ctsafuraa
Sudah hampir 3 tahun melayari bahtera rumah tangga, Dhuhaa yang kini berusia 9 bulan menjadi penyeri buat mereka.

Tak jemu rasanya memandang kecomelan bayi perempuan ini kan? Semoga menjadi anak yang solehah kelak. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
7
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
3
Lawak
0
Bosan
2
Komen: 107
Komen

Previous : Ramai Keliru Dan Tak Tahu, 8 Kesilapan Kerap Pada Hari Raya

Next       : Khas Buat Ibu Bapa Ramai Anak, Cara Ayah Ini Buat Boleh Dijadikan Panduan

Komen Terbaru

Quote tenukbelaan 26-8-2017 10:47 AM
comel ngat wehhh

Lain-lain Komen

Quote kuzaime 6-7-2017 01:39 PM
Jap lg msti ada komen #pastisenak
Comellll baby..yg buat lg comel sbb mata dia bulat besar..
Quote missDollie 6-7-2017 01:42 PM
Baka Russia tak pernah mengecewakan..
Quote nisako 6-7-2017 01:45 PM
mata dia cantik sgt................
Quote rosa_canina 6-7-2017 01:51 PM
bulatnye mata dia   
Quote exclusive_vvip 6-7-2017 01:52 PM
I suka masuk ig  mak baby ni semata2 nak tgk dia update gmbo baby ni...memula dulu ingtkan komputer je,rupanya memang budak betul...
Quote Lorra2411 6-7-2017 01:57 PM
Mukanya yang persis anak patung menjadikan Dhuha Spohea Stumbrys impian kepada pasangan suami isteri yang mahukan anak comel sepertinya.


Spohea ke Sophea?
Quote umbut 6-7-2017 02:00 PM
Aku nak gi rusia lah.. mana tau ketemu jodoh
Quote felinecat 6-7-2017 02:03 PM
wow, comelnya!!! kalau yg xsuke kulit putih, boleh pergi area sudan. org sane kulit gelap tp bentuk muka cantik
Quote CiliPadiSedap 6-7-2017 02:09 PM
bye semua nk pg rusia repair baka
Quote ~boolean 6-7-2017 02:20 PM
enat kenapa aku lihat comelnya tu biasa saja...
aku lebih suka tengok ecah anak che ta
Quote nuralisa 6-7-2017 02:33 PM
aku rasa mata dia lawa ikut mak dia...
tambah baka rusia bertambah2 la lawa..
mak dia pun lawa ...
Quote bambimo 6-7-2017 02:33 PM
mata dia tu yg mahal bulat
Quote sofiazara 6-7-2017 02:37 PM
ni bukan repair keturunan macam judika indon tu

ni mak nya pun cantik comel..sesama cantik hensem mak ayahnya, mestila anak pun cantik

kalo biasa2 tu, mak ayahnya asia campur kokesen yg muka sesama buruk pun boleh hasilkan anak comel sikit-sikit. apatah lagi yang ini kan
Quote yayangmama 6-7-2017 02:42 PM
alahai...mata bb mcm guna apps camera 612 la
Quote Jorja 6-7-2017 02:44 PM
SubhanAllah so cute.. anak2 kacukan yg I jumpa biasanya bukan sahaja molek tapi selalunya bijak pandai..ni quote che ta
"Siapalah tak nak anak kacukan" ~ Rozita che wan
Quote matchstick 6-7-2017 02:58 PM
mata hitam dia besar mcm suit syiling doposen
Quote qistiena 6-7-2017 02:58 PM
comelnyer...
Quote matchstick 6-7-2017 02:59 PM
gambo laki dia yg no.2 tu dh rupa mat dan + ustaz azhar
Quote RatuDunia94 6-7-2017 03:06 PM
Hybrid baka Russia. Ofekosss laa..
Org2 Russia mmg mata besar2..

Lihat semua komen(107)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Apple App Store
    Get it FREE Google play
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    0.048687s Gzip On
    To Top