Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Tak Sambut Raya Bersama, Apa Dah Jadi Dengan Farid Dan Diana?

5-7-2017 09:56 AM|Oleh: myra Rozi | Dilihat: 65626| Komen: 738

Rumah tangga Farid Kamil dan Diana Danielle sebelum ini memang sudah goyah dan ianya terus menjadi tanda tanya apabila raya tahun ini pun mereka dikatakan tidak menyambutnya bersama.

Melalui satu entri yang dimuat naik di Instagram pada malam raya lepas, Farid membuat ucapan kepada dua orang anaknya iaitu Muhammad dan Nur Aurora yang jelas menunjukkan dia dan Diana berada di lokasi berasingan.

"Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin saya mohon daripada semua... terutama kepada Muhammad serta Nur Aurora. Semoga hari raya tahun ini membawa seribu keriangan buat anakanda berdua. 
"Babah di sini mendoakan semoga anakanda berdua sentiasa dilindungi Allah swt dan berada dalam keadaan sihat. I miss both of you Muhammad and Aurora," tulisnya.

Disebabkan itu ramai netizen yang keliru, tambahan pula Diana turut memuat naik gambarnya beraya bersama anak-anaknya dengan kapsyen memberi nasihat agar anaknya menyambut raya dengan gembira di bawah jagaan bapa mereka.

"Cerita pagi tadi: you + little boy + little girl = apa apa je lah!.
"Ibu #teamrayakl mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri. Kejap nanti giliran Babah #teamrayaKedah pula bersama kamu berdua. Have fun and makan puas-puas. Jangan lupa kumpul duit raya. Ibu know you will be in good hands under Babah's care, I will miss my babies. So, any more team #rayaKL? Angkat tangan!," tulisnya.

Sementara itu Diana ketika dihubungi mStar Online cuma membalas, "Maaf, tiada komen."

Sama-sama kita tunggu penjelasan dari pasangan ini. -CARI

Foto: Instagram

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
4
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 732
Komen

Previous : Zizan Tampil Imej Baharu, Semakin Kacak Dan Seksi Persis Vin Diesel

Next       : Tak Perasan Gambar Seksi Joy, Hafiz Hamidun Disekat Di IG Oleh Isteri?

Komen Terbaru

Quote Kaktusmati 23-8-2017 02:28 PM
i suka couple ni.. rasanya diorang ok je tu.. memang saja nak keep it low.
sebab penah nampak FK  recently comment kat DD punya ig yg happy2 je..
yang penting chemad comel gilaaaa

Lain-lain Komen

Quote tipuware 5-11-2016 11:35 PM
Baru tgk iklan dorang kt romantika
Quote WhiskeyScotch 5-11-2016 11:36 PM
Semoga rumahtangga mereka dapat diselamatkan.

Lately ni asyik dgr kes rumahtangga bergolak je.

Takut pula dah jadi macam trend.
Quote kakasotong2 5-11-2016 11:38 PM
No wonder la jarang sgt nmpk dd up gmbr ngan fk kt ig skrg. Lately mmg xde langsung esp gmbr bdua. Kelmarin je bru nmpk dia up video anak2 dia ngan fk main kt mana ntah.

Sbb mak dd ke? Sbb dd kan dh baik ngan mak dia.
Quote rosmahisham 5-11-2016 11:52 PM
Erm.iols lak terasa rugi dd kawen dgn fk.sol aman bahagia skrg.
Quote azrinaziz 5-11-2016 11:53 PM
Harap2 berbaik semula, nnt anak theyols yang terima derita
Quote d_dalia 5-11-2016 11:57 PM
kan senang mcm ni...terus terang je..
Quote Mary_jane 5-11-2016 11:57 PM
I doakan yang terbaik untuk pasangan ni.
Quote mu@h@h@ 6-11-2016 12:02 AM
Harap xde pape la. Sian chemad n
arora
Quote lolali 6-11-2016 12:02 AM
Omg. Tgk video baru ni mcm ok je..lately ni mcm suka kat DD.hehe
Quote melinda_kerr 6-11-2016 12:06 AM
DD buat album raggae kan? mungkin masing2 terlalu busy. DD tu ada bussines mekap lagi
Quote honeylynn 6-11-2016 12:07 AM
Rasa tadi baru je tgk video kat id DD dia nyanyi lagu Cheap Trills dgn farid dalam keta..nampak macam happy2 je!
Quote rayna_raynes 6-11-2016 12:08 AM
eh aku rasa mcm baru je tgk deyols cuti berdua ke ostolia. motif bergolak?
Quote doublethread 6-11-2016 12:11 AM
Alaaaa....dah kenapa semua nak cerai niii?
Quote enchikfitz 6-11-2016 12:26 AM
Ah sudah. No wonder aktif balik. Harapny tidaklah. Kesian anak2. Bincanglah baik2.
Quote cincaicincau 6-11-2016 12:27 AM
Mcm baru je nmpk gmbr theyols together hari tu
Quote tiramisuu 6-11-2016 12:33 AM
Menunjukkn apa yg di pamer di media sosial bkn realiti
Quote Nham22 6-11-2016 12:34 AM
Farid ni jarang2 spend mase dengan DD n anak2..kalau pergi mane2 tgk kat iG DD sorang or bawak anak2 jah..bukan nak speku bende tak elok..tp DD ni klu farid ade die mmg rajin upload gambar farid.. so jarang2x upload mmg slalu farid xde...
Quote aechae 6-11-2016 12:37 AM
Bkn ada vid si farid main bola2 dgn doter dia ke kt ig DD?
N bru blk dr oz x smpi sebulan kot...molek2 ada je...
Quote sakurazura 6-11-2016 12:38 AM
tp anak die comel. iols suke chemad. bijak.

Lihat semua komen(738)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060730s Gzip On
To Top