Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Belum Terima Sebarang Tawaran Berlakon, Tak Kan Nak Tawarkan Diri - Wak Doyok

4-7-2017 11:02 AM|Oleh : Hafiz BZ | Dilihat: 2973| Komen: 41



Ikon fesyen, Wak Doyok kini mula berjinak-jinak dalam dunia lakonan selepas diberi kepercayaan oleh pengarah muda, Syafiq Yusof.

Bagaimanapun, Wak Doyok belum menerima sebarang tawaran lakonan daripada produksi lain selepas terlibat dalam filem pertama lakonannya iaitu Abang Long Fadil 2.

Wak bergandingan dengan A. Galak dalam Abang Long Fadil 2.

Memetik mStar Online, pemilik nama sebenar Mohd Azwan Md Nor tidak meletakkan harapan terlalu tinggi untuk meneruskan karier dalam bidang lakonan selagi filem pertama lakonannya itu masih belum ditayangkan.

"Takkan pula saya hendak tawarkan diri sendiri tetapi sekiranya ada tawaran mungkin saya akan pertimbangkan namun setakat ini masih belum ada.

"Tidak mengapa filem pertama saya pun masih belum ditayangkan dan saya pun tidak terburu-buru dalam soal lakonan," katanya kepada mStar Online.

Filem Abang Long Fadil 2 dijangka bakal ditayangkan pada 24 Ogos 2017. Filem komedi aksi dan sekuel kepada filem Abang Long Fadil ini turut menampilkan barisan pelakon seperti Zizan Razak, Datuk AC Mizal, A. Galak, Tania Hudson dan Syamsul Yusof.

Tambah Wak, dia sangat yakin sekiranya lakonannya dalam filem itu mendapat ulasan yang baik tawaran berlakon akan datang dengan sendirinya.

Wak Doyok turut berterima kasih kepada Syafiq kerana memberi kepercayaan kepadanya selain banyak membantunya dalam mengasah bakat lakonannya. 


Terdahulu, Wak Doyok dan rakannya Myo merupakan pengacara beberapa program travelog yang disiarkan di Rangkaian Media Prima. - CARI





Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
3
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 41
Komen

Previous : Mus May Kini Dirawat Di ICU, Koma Akibat Demam Panas

Next       : Zizan Tampil Imej Baharu, Semakin Kacak Dan Seksi Persis Vin Diesel

Komen Terbaru

Quote redapple10 17-7-2017 02:16 PM
Kalo continue buat travel show tu.. ok gak.. not bad

Lain-lain Komen

Quote putehkundor 4-7-2017 11:07 AM
Ada iras iras a galak sheols ni kan
Quote helicornia 4-7-2017 11:39 AM
baru nk berlakon? abis selama ni apa fungsi ko dlm ind hiburan
Quote MH3709 4-7-2017 11:40 AM
a.galak ni aku menyampah tgk sejak dia ni suka terasa hati and ingatkan kat org muda supaya jgn panggil dia org tua tp panggil org lama..ehh ko tu mmg dah tua bangka pun,tak payah nak kecik2 hati sangat...org yg umur tak berapa nak tua pun rileks je bahasakan diri dah tua..
Quote MH3709 4-7-2017 11:41 AM
a.galak dah tua
a.galak dah tua
a.galak dah tua
a.galak dah tua


Quote likecandy 4-7-2017 11:41 AM
I nak tergelak tengok gambar dia ngan A Galak tu
Quote MH3709 4-7-2017 11:46 AM
a.galak tua bangka
a.galak tua bangka
a.galak tua bangkaa.galak tua bangka
a.galak tua bangka




ps: harap2 a.galak ada baca lah thread ni
Quote chinta89 4-7-2017 12:32 PM
sejak krisis abg long padil 2, iols x minat nk layan dh ALP2.
Quote sikatkutu 4-7-2017 02:17 PM

kenapa a.galak tak dapat dato. pelakon otai ni.. yg suam2 boleh pulak dapat
Quote putehkundor 4-7-2017 02:38 PM
MH3709 replied at 4-7-2017 11:46 AM
a.galak tua bangka
a.galak tua bangka
a.galak tua bangkaa.galak tua bangka

  


Apa nama sebenar abang galak ni?

Abdul galak ke?   
Quote shiedafaizal 4-7-2017 02:42 PM
thread ni dah jadi thread a.galak dah
Quote gebugebas 4-7-2017 02:44 PM
chinta89 replied at 4-7-2017 12:32 PM
sejak krisis abg long padil 2, iols x minat nk layan dh ALP2.

Same LA..isu Kamal deli n zizang tu..langsung x profesional..Ntah ape2
Quote miemiecha 4-7-2017 02:49 PM
gelak membaca korang menggalak atas tu
Quote miemiecha 4-7-2017 02:50 PM
helicornia replied at 4-7-2017 11:39 AM
baru nk berlakon? abis selama ni apa fungsi ko dlm ind hiburan

gentel misai....gentel janda kaya..
Quote Aduradura 4-7-2017 02:52 PM
Wak doyok ni kalau buang jambang heolls mesti nmPk helokkk
Quote chinta89 4-7-2017 02:53 PM
gebugebas replied at 4-7-2017 02:44 PM
Same LA..isu Kamal deli n zizang tu..langsung x profesional..Ntah ape2

mcm pangai  budak2 gaduhnya..
Quote mohdcrow 4-7-2017 03:43 PM
cerita merepek2 oleh pengarah perasan canggih/bagus berani la dia panggil lu wak...takkan lu nak harap pengarah drama2 berat panggil lu...mmg takla
Quote K_Lily 4-7-2017 03:44 PM
tak ya la berlakon. geli hokehh
Quote MH3709 4-7-2017 04:01 PM
putehkundor replied at 4-7-2017 02:38 PM
Apa nama sebenar abang galak ni?

Abdul galak ke?

geli den ko sebut abang dah tua tua bangka camtu..rasanya nama ic dia takde perkataan galak galak ni..mesti nama tu kru produksi kasi kat dia masa mula2 acting dulu..maybe sbb perangai galak sgt mcm skrg ni galak sgt tak sedar diri dah tua..siap emo lagi kalu org panggil dia tua.

a.galak tua bangka
a.galak tua bangka
a.galak tua bangka
a.galak tua bangka
a.galak tua bangka
a.galak tua bangka


Quote mawarika 4-7-2017 04:10 PM
Sbb ekau tak  kacak. Jgn berlakon okay. Jgn ditambah muka pelakon lelaki hauk kat malaysia ni. Malu dgn negara jiran wey

Lihat semua komen(41)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.066559s Gzip On
To Top