Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Anak Kumpulan Naza Lamar Anak Perempuan Vincent Tan Di Maghribi

3-7-2017 05:04 PM |Dilihat:11294| Komen: 122

sumber : Instagram Chryseis Tan 

Anak pemilik syarikat kumpulan Naza dan anak Tan Sri Vincent Tan selama ini diketahui dilamun cinta dan difahamkan bakal melangsungkan perkahwinan. 

Malam tadi, mereka berdua mengumumkan pertunangan mereka di Instagram masing -masing. 

Berdasarkan coretan 30.6.2017 di foto, SM Faliq Tan Sri SM Nasimuddin melamar Chryseis Tan di Marrakesh, Maghribi. 

Foto ahli perniagaan muda itu menghulur cincin kepada kekasihnya sambil melutut dengan latar bunga bertulisan Will you marry me? dimuatkan oleh Tan.

Mengenali Tan yang berusia 29 tahun sejak di bangku sekolah, Faliq yang berumur 32 tahun kini timbalan pengerusi eksekutif dan pengarah urusan kumpulan Naza TTDI Sdn Bhd.

Sementara Tan pula ketua pegawai eksekutif Berjaya Times Square dan pengarah eksekutif Berjaya Assets Berhad.- CARI

sumber : Instagram Chryseis Tan 
sumber : Instagram Chryseis Tan 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 121
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote GhostWalking 10-7-2017 09:33 AM
white_musk replied at 3-7-2017 01:38 PM
Drama TV tu lain dik.. Drama TV tu CEO laki ni hanya suka pompuan kampung yg bungkos kepala je. Wa ...

Mcm skrip drama tipikal sangat dok tunjuk kat tv3 dgn ria  

Lain-lain Komen

Quote kecimpret 3-7-2017 03:30 PM
cina mca ke dap?

Quote pembisikmaut 3-7-2017 03:39 PM
Edited by pembisikmaut at 3-7-2017 03:42 PM

Melayunisasi + Islamisasi?  atau  Kristianisasi?...
Quote cepheid 3-7-2017 03:40 PM
abukrokok dah awal-awal lagi bukak thread ni.
Quote idril 3-7-2017 03:46 PM
nama macam crisis jer camtu ke bunyi nyer?
Quote pyropura 3-7-2017 03:49 PM
... mulayu nyembah cina

http://www.thestar.com.my/~/medi ... D82D4546076686D2701
Quote lkick2113 3-7-2017 03:50 PM
bukan ke vincent tan ni kroni Tun mahathir???? bak kata lobai2 bodoh porem satu ketika dulu khen???
Quote saladin780 3-7-2017 03:54 PM
pyropura replied at 3-7-2017 03:49 PM
... mulayu nyembah cina

http://www.thestar.com.my/~/media/online/2017/07/02/09/49/tan-fal ...

Harus tertekan gadis2 melayu
Quote dubuk 3-7-2017 03:58 PM
ini lagi baik dari kahwin sepupu

takdirr!!
Quote lkick2113 3-7-2017 03:58 PM
pyropura replied at 3-7-2017 03:49 PM
... mulayu nyembah cina

http://www.thestar.com.my/~/media/online/2017/07/02/09/49/tan-fal ...

apa nama nick si botak chinpeng tu??? tag la dia..
Quote dubuk 3-7-2017 04:00 PM
sebutan dia Kris Is
Quote tumpanglalu74 3-7-2017 04:23 PM
pyropura replied at 3-7-2017 03:16 PM
.. Heirs to Naza and Berjaya empire announce wedding engagement

http://www.thestar.com.my/news/na ...

rsz_screenshot_2017-07-03-16-16-12.png
Quote MH3709 3-7-2017 04:28 PM
yg sekor lagi cina bukit apa ke nama tu, tu pun kawin dgn abang si faliq ni kan..tp faliq ni bagi aku looking good and looks adorable..plus kaya..good luck naza's
Quote MH3709 3-7-2017 04:30 PM
32 si faliq ni? ingat dah dekat 40
Quote tayam 3-7-2017 04:31 PM
pyropura replied at 3-7-2017 03:49 PM
... mulayu nyembah cina

http://www.thestar.com.my/~/media/online/2017/07/02/09/49/tan-fal ...

lama betul diorg ni bercinta
Quote Pajeri_Nenas 3-7-2017 04:33 PM
boleh yamseng sesuka hati
Quote pyropura 3-7-2017 04:39 PM
lkick2113 replied at 3-7-2017 03:58 PM
apa nama nick si botak chinpeng tu??? tag la dia..


@trakea ka?  Atau @kornea
Quote kecimpret 3-7-2017 04:51 PM
MH3709 replied at 3-7-2017 04:28 PM
yg sekor lagi cina bukit apa ke nama tu, tu pun kawin dgn abang si faliq ni kan..tp faliq ni bagi ak ...

marion caunter ke?..tak laa bukit sangattt





mmg taste Naza bros ni non malay...penah dikuciwakan gadis melayu gaknya
Quote CARI-LTS 3-7-2017 05:04 PM


sumber : Instagram Chryseis Tan



Anak pemilik syarikat kumpulan Naza dan anak Tan Sri Vincent Tan selama ini diketahui dilamun cinta dan difahamkan bakal melangsungkan perkahwinan.


Malam tadi, mereka berdua mengumumkan pertunangan mereka di Instagram masing -masing.


Berdasarkan coretan 30.6.2017 di foto, SM Faliq Tan Sri SM Nasimuddin melamar Chryseis Tan di Marrakesh, Maghribi.


Foto ahli perniagaan muda itu menghulur cincin kepada kekasihnya sambil melutut dengan latar bunga bertulisan Will you marry me? dimuatkan oleh Tan.


Mengenali Tan yang berusia 29 tahun sejak di bangku sekolah, Faliq yang berumur 32 tahun kini timbalan pengerusi eksekutif dan pengarah urusan kumpulan Naza TTDI Sdn Bhd.


Sementara Tan pula ketua pegawai eksekutif Berjaya Times Square dan pengarah eksekutif Berjaya Assets Berhad.- CARI

sumber : Instagram Chryseis Tan

sumber : Instagram Chryseis Tan
Quote SiBOntot 3-7-2017 05:04 PM
Edited by SiBOntot at 3-7-2017 05:06 PM

Anak2 Naza ni memang taste Chinese look ...

And anak2 Berjaya pula taste Malay look ...

Patut nya rakyat marhaen ikut la trend gini, mixed marriage dengan melayu or bumiputera.
Takde la nak gaduh isu bumiputera lagi ..sebab nanti keturunan masing2 akan jadi bumiputera.

Lihat semua komen(122)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.091704s Gzip On
To Top