Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Tular Kereta Dipandu Secara Mengundur Ke Belakang, Netizen Luahkan Rasa Fobia

3-7-2017 03:48 PM |Dilihat:1935| Komen: 25
Sebelum ini kita diheboh insiden kereta dipandu lawan arus di Lebuhraya Utara Selatan.

Baru-baru ini pula, muncul sebuah kereta yang dipandu secara mengundur ke belakang di kawasan Pudu Raya. 


Memetik paparan video berdurasi 52 saat yang tersebar luas di laman Facebook, jelas kelihatan terdapat sebuah kereta jenis Proton Saga yang dipandu secara mengundur ke belakang dari pusingan bulatan Jalan Yew sehingga ke Jalan Pudu. 

Akhirnya, kereta itu berada di depan pintu masuk Public Bank yang terletak di Jalan Pasar Baru, namun masih tidak dapat dipastikan samada tempat ini adalah kawasan terakhir kereta itu berhenti. 

Seperti mana yang dilihat, sepanjang perjalanan kereta itu dipandu secara mengundur ke belakang, ianya bukan sahaja dipandu dengan lancar malah ketika membuat belokan dan melintasi lampu trafik. Daripada paparan visual, pemandu kereta terbabit adalah seorang berbangsa India. 

sumber : Facebook News

Rata-rata netizen kagum dengan kemahiran pemanduan pemandu tersebut, namun tidak kurang juga netizen yang berpendapat tindakan pemandu ini amat menakutkan dan membahayakan pengguna jalan raya. 

Ada juga pengguna memberi komen dengan mempersoalkan : " Adakah ia sebenarnya hanya penggambaran filem sahaja?"- CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 25
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote sayawifenikmie 5-7-2017 10:11 PM

gila terer

Lain-lain Komen

Quote Athrun.Zalaa 3-7-2017 04:28 PM
Dominic toretto...hahaha...
Mujuq xmeletop kereta tu...
Ada nos tu...
Quote missinpiece 3-7-2017 05:26 PM
Xyah nak bajet2 ade pengambaran shooting bagai. Buat sakit jantung je
Quote mjla 3-7-2017 05:47 PM
Mabuk todi
Minum sebotoi mabuk 2 tong
Pariah tul
Quote mjla 3-7-2017 05:47 PM
Mabuk todi
Minum sebotoi mabuk 2 tong
Pariah tul
Quote paz 3-7-2017 06:01 PM
Bersusah payah betul dia kan.
Quote -electrifying- 3-7-2017 06:13 PM
salah masuk lorong ke hanat ni
Quote EJALTI 3-7-2017 06:19 PM
Memang bagus skill dia...Tapi application bodoh tongong...
Quote MH3709 3-7-2017 06:32 PM
ada org ke tak dlm tu?
Quote Artemesiaa 3-7-2017 06:40 PM
Elok gi apply jadi pelakun lagak ngeri kat Hollywood nuun je kot2 boleh berlakun dalam pilem F9 lak nanti dapat gak duit.  Ni buat macam ni dapat kutuk je.
Quote saladin780 3-7-2017 06:44 PM
Malaysians semakin mental di atas jalanraya
Quote PongKang 3-7-2017 10:44 PM
viners kot.. xpun youtuber gitu
Quote Revolver 3-7-2017 10:56 PM
nak tunjuk terer tak kena tempat
Quote TuntungReturn 3-7-2017 10:59 PM
mmg hebat skil dia.aku kalo gostan, mesti nk ke tepi,heran sungguh
Quote TuntungReturn 3-7-2017 11:00 PM
silap
Quote devilito2 4-7-2017 07:56 AM
jgn susahkan org lain
Quote scorpionkiki 4-7-2017 08:13 AM
Aku kagum dgn dia...dia betul betul ada confident dgn driving skil sendiri
Quote yayangmama 4-7-2017 08:34 AM
hahaha....sme lah kita...reverse je mesti senget

Quote taji2906 4-7-2017 08:35 AM
kaki dvd ni...
pengaruh movie.. puii pariah.. tak macam si dom.. hitam mcm roman pun jadik la
Quote chinta89 4-7-2017 08:36 AM
fuhhh.. kus semangat!

Lihat semua komen(25)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.081193s Gzip On
To Top