Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Suka 'Cakap Lepas' Buat Hubungan BFF Izreen dan Rita Jadi Akrab

29-6-2017 11:43 AM|Oleh: Adib Za | Dilihat: 6133| Komen: 64

Memang diakui tidak ramai artis wanita yang bersahabat baik, berbanding yang cuma berkawan biasa sahaja. 

Namun, berbeza pula dengan dua pelakon popular iaitu Rita Rudaini dan juga Izreen Azminda. 

Mereka bukan sahaja berkawan rapat, malah memang diketahui suka 'cakap lepas' dan mengata antara satu sama lain. Pendek kata bersikap jujur dalam persahabatan.

"Pada saya dalam bersahabat kita perlu jujur dan keakraban saya dengan Rita berlandaskan kepada perkara itu.

"Banyak kali juga saya mengata di depannya dan apabila kita tak simpan apa yang kita rasa tentang sahabat kita, itu sebenarnya mengakrabkan lagi hubungan itu," ujar Izreen kepada Mstar Online. 

Katanya lagi, dia tidak perlu berasa risau dengan apa yang diceritakan kerana tiada apa yang diselindung dari pengetahuan sahabatnya, Rita.


"Dengan Rita saya boleh bercakap hampir apa sahaja malah dia mengetahui semuanya mengenai saya dan sebaliknya.

"Seronok berkawan dengannya kerana dia juga sangat jujur dan sukar mencari seorang sahabat sepertinya," katanya lagi.

Dalam pada itu, Izreen terfikir apa yang terjadi kepada persahabatan mereka jika mereka sudah bertemu jodoh dengan pasangan masing-masing nanti. 

"Saya sendiri tidak tahu apa akan jadi kalau salah seorang daripada kami bertemu jodoh terlebih dahulu. Apa agaknya akan terjadi pada persahabatan kami?," katanya yang sangat menggemari masakan Rita. - CARI 

Foto: Mstar Online

Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
3
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
3
Komen: 64
Komen

Previous : Selepas 12 Tahun, Wan Kamarudin 'Apa Kejadahnya' Kembali Bersiaran

Next       : Sharifah Aleya Akui Sudah Hilang Minat Untuk Berlakon

Komen Terbaru

Quote tenukbelaan 26-8-2017 12:33 PM
dorang ni sebab sama2 loghat utara yang sama..
so boleh jadi geng la

Lain-lain Komen

Quote Ferr_Remy 29-6-2017 11:48 AM
So, jadi la kapel lesbo camtu
Quote penmarker 29-6-2017 11:49 AM
Sama2 ckp lepas xper..
Quote sepitsiput 29-6-2017 11:51 AM
Ferr_Remy replied at 29-6-2017 11:48 AM
So, jadi la kapel lesbo camtu

sapa yg mengecat siapa pula yang mendesah?

#Colorland
Quote Ayda89 29-6-2017 11:53 AM
Jangan cerita semua benda nokk. Simpan sikit. Kang gaduh abis kau. Kalau memasing gaduh behave je takpe, kalau dibukak rahsia kau malu serata alam nanti
Quote indenial 29-6-2017 11:57 AM
Jgn nnt dah gaduh mengungkit plak ye.
Quote sepitsiput 29-6-2017 11:59 AM
rekod BFF Ritrud

1) Lisdawati = perang sampai mati
2) Catriona = status belum dipastikan
3) Nadia Mustafar = status belum dipastikan
4) Pino Panda = berpatah arang
Quote sepitsiput 29-6-2017 11:59 AM
rekod BFF Ritrud

1) Lisdawati = perang sampai mati
2) Catriona = status belum dipastikan
3) Nadia Mustafar = status belum dipastikan
4) Pino Panda = berpatah arang
Quote mokcikKSKB 29-6-2017 12:04 PM
Jgn lepas ni berebut jantan sudeyh.dua dua garit
Quote putehkundor 29-6-2017 12:14 PM
2 wanita syaithon yg menakutkan
Quote truesonic 29-6-2017 12:20 PM
sepitsiput replied at 29-6-2017 11:59 AM
rekod BFF Ritrud

1) Lisdawati = perang sampai mati

Catriona pun bff dia?
Quote Ferr_Remy 29-6-2017 12:38 PM
sepitsiput replied at 29-6-2017 11:51 AM
sapa yg mengecat siapa pula yang mendesah?  

#Colorland

Rita top, Izreen bottom yach
Quote tosei 29-6-2017 02:11 PM
Hampa dorang kawin ja la sama2 hampa
Quote Daisyna 29-6-2017 02:16 PM
elok lh dedua ni bff,sesama mulut hansuang
Quote sayang_mulut 29-6-2017 02:53 PM
sepitsiput replied at 29-6-2017 03:59 AM
rekod BFF Ritrud

1) Lisdawati = perang sampai mati

mana tah si pino panda ni...
Quote Coffin69 29-6-2017 02:59 PM
Rumah kueh dgr2 kena tutup..betul ke? Ada sape2 boleh confirmkan? Tgk macam ramai and bagus je sambutan..takkan tutup kot
Quote miemiecha 29-6-2017 03:08 PM
sepitsiput replied at 29-6-2017 11:59 AM
rekod BFF Ritrud

1) Lisdawati = perang sampai mati

ape kes ngan pino kakak???
Quote miemiecha 29-6-2017 03:08 PM
Coffin69 replied at 29-6-2017 02:59 PM
Rumah kueh dgr2 kena tutup..betul ke? Ada sape2 boleh confirmkan? Tgk macam ramai and bagus je sambu ...

haa, kabo nya sewa tinggi ke langit pluss byak job.. katanya lahhh
KATANYAAAAA
Quote miemiecha 29-6-2017 03:09 PM

APE KES NGAN CAT?? MEK KETINGGALAN NIH





ala lupa op kepsslok
Quote sepitsiput 29-6-2017 03:10 PM
truesonic replied at 29-6-2017 12:20 PM
Catriona pun bff dia?

dulu comolot abis ya...sblm masing2 kawen. berkawan sejak filem sakai Mistik tu...ritrud ada bertunggu tangga kt sepital masa Cat masuk hospital lps eksiden teruk...pastu senyap x diketahui status persobatan mereka.

Lihat semua komen(64)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.072105s Gzip On
To Top