Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Macam Alas Meja, Baju Raya Nora Danish Kena Troll

28-6-2017 11:08 AM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 18682| Komen: 164

Siapa tak kenal Nora Danish dengan rekaan fesyen yang sememangnya lain dari yang lain. Raya tahun ini juga tak terkecuali. Memang lain betul bajunya sampaikan kena troll dengan netizen!



Nakal betul lah netizen ni, boleh pula mereka samakan dengan kain alas meja.

Nora bersama suami dan anaknya, Rayqal sedondon menggayakan baju raya berona putih pada pagi raya lalu.


Foto: IG Nora Danish

Seperti biasa, ia mendapat perhatian orang ramai sehinggalah muncul sebuah kolaj kononnya baju raya Nora adalah gabungan daripada baju tidur dan kain alas meja tular di laman sosial. 


Foto: FB Tentera Troll Kebangsaan Malaysia

Gambar berkenaan menerima pelbagai reaksi daripada netizen. Ada yang menjadikannya bahan gurauan, malah tak kurang yang mengkritiknya seksi.

"Rasa cukup apa yang ada. Tak perlu membazir, guna je apa yang ada.

"Masa nak kahwin dengan perempuan ni, Nedim cakap nak pimpin bawa perempuan ni ke syurga. Allah... Pakaian macam ni macam mana nak masuk syurga?" komen netizen.


FB Tentera Troll Kebangsaan Malaysia

Hai, macam-macamlah netizen ni. Semua benda nak dijadikan troll. - CARI Foto: 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
13
Bosan
2
Komen: 147
Komen

Previous : "Saya 'Tersedar' Selepas Allah Tarik Memen Dari Hidup" - Linda Rafar

Next       : Anak Saudara Tak Balik Raya Sebab Mulut 'Laser' Chef Wan

Komen Terbaru

Quote Acei007 11-7-2017 01:57 AM
miss_white replied at 4-7-2017 04:58 PM
ehh ko ni xsah kalo xperli yg sorg lagi tuh

konsep nya kalo nd kena kutuk fasha pun harus ken ...

Kan..aku pun pelik..bila cite psl nd sbuk nk selit2 nama pasha   begitu sbliknye jgk  huhu

Lain-lain Komen

Quote Bujat 28-6-2017 11:11 AM
Edited by Bujat at 28-6-2017 11:13 AM

Selayaknya. Mcm bathrobe pun ada. Hauk to the max
Quote apiang 28-6-2017 11:12 AM
hahahahaha patut selit dlm bod lawak skali...lawak3...

terhibur den yg tgah kerja di opis ni..
Quote alesandra 28-6-2017 11:13 AM
dia ni bukan antara retis yg mempunyai fashion sense yg helokkk pun.manjang azab je ropenya

lain dari yg lain konon
Quote wanitajelita 28-6-2017 11:16 AM
Keturunan Myanmar ada dia peka dgn sensitiviti orang sekeliling? Kalau tak Sebab Auntie Sally kahwin dgn suami keturunan Arab tak dapatnya muka ko cantik mcm ni Nora
Quote Minami2013 28-6-2017 11:36 AM
Kannn... padahal ade butik baju... tp fesyen baju raya sendiri sgt la outtt
Quote September14 28-6-2017 11:42 AM
Buruk2.. ni artis yg iol x suke.. klu tgk kt tv bukak tv lain. Aura negative jgk
Quote KILL_NANCY 28-6-2017 11:44 AM
@spiderman80 tolong pindah ke board Manak
Quote Aduradura 28-6-2017 11:46 AM
Tapi mmg haukkk yachhh tang kain tuuu..designer dah takde idea ke hapeee...
Quote Jajabeans 28-6-2017 11:50 AM
Kahkah.. lawak pic troll tu
Quote mohdcrow 28-6-2017 01:15 PM
So camni la taste baju2 kat butik dia?
Quote munchkin 28-6-2017 01:18 PM
atas tu bukan nighties lah. Tu kimono wrap or kebaya wrap. Sama ngan pakain nabila huda jugak. Atas tu kebaya or kimono wrap.

Tapi kain bawah tu ntah apa apa.
Quote cahaya_almas 28-6-2017 01:45 PM
Kelakar troll kali ni..gelak je i...mmg hauk...kalau ada yg nak bg free pun i tknk...hehe
Quote estrelle 28-6-2017 01:58 PM
Pesen disaster di pagi raya
Quote WajibulGhunah 28-6-2017 02:00 PM
Sayang muka cntek tp bimbo!!
Quote Zasss777 28-6-2017 02:00 PM
Rasanya mcm tak nampak pun org pakai bajuraya design owlbynd yg bunga ros gedabak gedabak tu raya ni. Total failure!
Quote bubugaga 28-6-2017 02:01 PM
sorry tak sesuai baju raya gitu. Nampak x sopan takpelah mebi sopan utk dia
Quote sukacactus 28-6-2017 02:09 PM
Lace tu dah cantik dah tp bila cuma alas sekerat kaki tu yg payah org nak terima.
Baju raya urban la kata kan...
Quote arwenlotr 28-6-2017 02:34 PM
0/10 hodohhh
Quote balakkampung 28-6-2017 02:52 PM
kalau dia pakai baju kurung biasa lagi cantik..harap2 takder la remaja2 geletis kat luar tu yg merengek nak baju camni jugak tahun depan..

Lihat semua komen(164)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060770s Gzip On
To Top