Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Anis Al-Idrus Minta Tajaan Sekotak Kek, Tapi Ditolak Mentah-Mentah?

23-6-2017 03:27 PM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 33405| Komen: 444

Foto: IG Anis Al-Idrus
Bakal melangsungkan perkahwinannya pada Julai depan, Anis Al-Idrus memang sedang sibuk membuat persiapan sekarang ini.

Biasanya kalau artis kahwin, mesti ramai yang berlumba-lumba mahu menaja, namun apa yang berlaku kepada pelakon ini lain pula kisahnya.

Semuanya bermula bila seorang pengusaha kek memuat naik paparan skrin perbualan antara dirinya dengan pembantu peribadi Anis yang dikenali sebagai Rara.

Malangnya, pengusaha kek itu langsung tidak mengenali Anis dan tidak mahu menaja seperti yang diminta.


Tidak berhenti di situ, pemabantu peribadi tersebut tidak berpuas hatii apabila isi perbualan mereka diviralkan di twitter.

Baca sendiri di sini:

Ramai netizen yang berpendapat adalah tidak patut pengusaha kek tersebut berkata sedemikian. Apa salahnya jika menaja kek, satu kotak sahaja dan lagipun ia bagus untuk mempromosikan bisnesnya.

Walau bagaimanpun ramai juga yang mempersendakan Anis sebagai seorang artis yang memang tidak popular dan 'sangkak' sebab satu kotak pun nak minta orang taja.

Alahai, macam-macam dugaan nak menuju ke hari bahagia nampaknya. Anda rasa macam mana tentang situasi ini? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
9
Bosan
3
Komen: 443
Komen

Previous : Balik Raya Naik KTM , Peminat Puji Sikap Sederhana Fasha Sandha

Next       : Jangan Lupa Selenggara Kenderaan Anda Sebelum Mulakan Perjalanan- Achey

Komen Terbaru

Quote qistiena 18-7-2017 01:37 PM
cantik cupcake....mcm bunga real aje...

Lain-lain Komen

Quote kakasotong2 23-6-2017 10:39 AM
Hahahaha kesian gila sendu habissss ko sampai tak ramai kenal ko sbg retis. Paling xleh bla siap petik nama shanaz tu. Ko xtakut si mamak karipuley tu ngamok main petik2 nama dia?
Quote terpaku 23-6-2017 10:40 AM
#artistersangkaknegara
Quote mrsLucky 23-6-2017 10:51 AM
Kasihan..kalau i..i pon tak nak sponsor...
Tapi i just say no dan tak viralkan...
Kasihan Anis
Quote lazim 23-6-2017 10:53 AM
tp bodohnya nye tokei cupcakes tu kurang ajar. xnk sponsor ckp je la xboleh. konon nk malukan org
Quote prettyuglybabe 23-6-2017 10:54 AM
dua-dua pun bodoh...
Quote pearl.silver 23-6-2017 10:56 AM
Npe artis sangap sponsor eh
Setakat 1 box rm55, kuar je la duit sendiri
Lain la nk minta sponsor rantai berlian ke, pelamin ke,
Kje PA artis ni mmg kne kulit muka tebal cam kulit buaya ye
Quote pearl.silver 23-6-2017 10:57 AM
Npe artis sangap sponsor eh
Setakat 1 box rm55, kuar je la duit sendiri
Lain la nk minta sponsor rantai berlian ke, pelamin ke,
Kje PA artis ni mmg kne kulit muka tebal cam kulit buaya ye
Quote takayama 23-6-2017 11:00 AM
dedua ngok
yg tokei xnk sponsor mmg hak dia
dan PA si anis lak tu pun hak dia utk minta
tp klu dah xnk xyah nk panjang2kan
sudahnya nnt naam anis pun naik sbb kes ni
Quote onexox97 23-6-2017 11:01 AM
padan muka diankena balik
xnak sponser diam2 sudah la
pergi skrin shot tu napa
Quote aku.semut.merah 23-6-2017 11:08 AM
Aku x kisah dia nak minta sponsor ke hape tapi nape yg diminta sponsor tu sangap sangat nak viralkan???
Quote doubleA 23-6-2017 11:11 AM
Sendu sangat anis ni. Iols pun tak tau apa produk dia selain pernah kena gosip dengan sharnazz sekejap
Quote ellekarma 23-6-2017 11:11 AM
teringat kes ramona zamzam minta ig kad kahwin ape ntah sponsor wedding dia. tu pn kesian sgt tgk
Quote kakiseboksebok 23-6-2017 11:12 AM
Memanglah Anis tu sendu, tp yang acik cupcake ni hati busuk sgt kenapa?
Quote princess_mia 23-6-2017 11:12 AM
Edited by princess_mia at 23-6-2017 11:14 AM

bukan nk judge..tp bg i.. tokei cupcakes tu yg salah. sbb artis minta sponsor ialah perkara biasa. and its a win win situation la. anis bukan nya org xkenal lgsg. dia punya followers yg quite ramai and quite berpengaruh. apa salah nya fikir the benefit instead of the negative things mcm xkenal la, artis ni xmampu la.. on positive side, artis tu bg peluang ko promote product ko. sbb for sure masa majlis, ramai jugak netizen netizen malaysia ni sebok nk cr gmbr anis ni kawen...kan dh free promo kt situ. kos ko rm55 je.tu pun hrga jual. harga kos??? tp dia viral bodoh camni, viral
jugak la.tp in a jahat way

p.s : i suka bila ada org yg baik hati tetiba offer diri nk sponsor and srh pa anis tu contact dia. siap bg gmbr cupcakes dia. cantik cantik cupcakes dia. i yg berminat nk beli..
Quote rykall 23-6-2017 11:13 AM
bodohnya sykt cup cakes ni...aku sokong juga PA Anis ni...ko x nak sponsor cakap jerlah xnak..x perlu tular2 kat mana2...ko jaga aib orang, Allah jaga aib ko...abes crita...lainlah kalo ko ckap x nak sponsor, dia maki2 kan ko..tu lain crita...
Quote mamakampung 23-6-2017 11:16 AM
lazim replied at 23-6-2017 10:53 AM
tp bodohnya nye tokei cupcakes tu kurang ajar. xnk sponsor ckp je la xboleh. konon nk malukan org

tokey tu pun over.... aiyo....
Quote September14 23-6-2017 11:16 AM
X knal jgk tp x perlu la nk viralkb n malukn artis tu... lainla klu ko xnk sponsor lpstu dia maki2 ko
Quote debab76 23-6-2017 11:18 AM
who ayusss?? pelakon ke? belakon cerita apa chuols?
Quote limesherbet 23-6-2017 11:24 AM
agak musyil sekotak je yang nak...hmmm nape sekotak je...

Lihat semua komen(444)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.179768s Gzip On
To Top