Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Wak Doyok Dilabel Riak, Tayang Butang Baju Melayu Harga RM33 Ribu

23-6-2017 10:26 AM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 10451| Komen: 112

Amboi beraya sakan Wak Doyok tahun ini sebab butang baju Melayu pun dah berharga RM33 ribu.

Menerusi sebuah entri di Twitternya, ikon fesyen ini pada mulanya memuat naik sebuah gambar katalog butang baju Melayu.

Memang harganya boleh tahan mahal sebab semuanya mencecah ribuan ringgit.


Malah, Wak juga turut memuat naik sekeping gambarnya yang memakai butang baju Melayu dengan kapsyen, "Nampak tak, ini harganya RM33k."

Dah macam harga sebiji kereta dan disebabkan itulah ramai netizen mula membalas komennya.

Kebanyakannya mengatakan Wak Doyok yang juga merupakan seorang pengacara sebagai seorang yang riak dan takbur.

Bukan harga butang Baju Melayu sahaja, malah harga sampingnya juga diberitahu apabila ada yang bertanyakan tentangnya. 

"Harga dari RM10,000 hingga RM40,000 pun ada. Tenun Terengganu," katanya.

Asalkan Wak bahagia, tak payahlah nak kecam mengecam. Kalau dah mampu apa salahnya, tak begitu? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
3
Komen: 111
Komen

Previous : Alami Keguguran, Raja Farah Sayu Berpantang Tanpa Bayi

Next       : Balik Raya Naik KTM , Peminat Puji Sikap Sederhana Fasha Sandha

Komen Terbaru

Quote alinone78 17-7-2017 12:12 PM
dia nak promo kot
buakn dia yang beli pun

Lain-lain Komen

Quote pocongkiutss 23-6-2017 10:27 AM
Poyonye..kalau Allah tarik rezeki tu kejap je weh..sekelip mata

Nak pakai ..pakailah..tapi rasanya tak payah kot nak bagitau rege..mcm makcik joyah sgt le
Quote bungarose 23-6-2017 10:35 AM
Baru merasa kaya..gituhler meriak takburnyer
Quote terpaku 23-6-2017 10:39 AM
apa sumbangan heshe dalam industri? retis ke wak poyo ni?
Quote Teru2Bozu 23-6-2017 10:49 AM
terasa nk mencerca je. tapi aku puasa pulak.
Quote esteryen 23-6-2017 10:51 AM
but Genuine or grade AAA punya??

kan dia pernah kantoi pakai jam tangan gred B? pastu twist twist kononnya itu "pemberian" from brands yg dia jadi ambassador tu?
Quote harkktuih 23-6-2017 11:00 AM
apa produk dia? selain cafe dulang mas tu?
Quote dhanishdhania 23-6-2017 11:04 AM
Wak dan fake berpisah tiada,
Quote putehkundor 23-6-2017 11:04 AM
Rezeki orang cantik
Quote onexox97 23-6-2017 11:06 AM
putehkundor replied at 23-6-2017 11:04 AM
Rezeki orang cantik

cantik ke    
Quote pocongkiutss 23-6-2017 11:07 AM
putehkundor replied at 23-6-2017 11:04 AM
Rezeki orang cantik

Kalau pattah amin uols kata cantik..boleh la iols terima

Tapi..wak doyok??  
Quote September14 23-6-2017 11:08 AM
Nk pkai bju btg berjuta dolar pound pun xpe tp xyh la smpi kna bgtau hrga kt ig.. mmg riak.
Quote febreze 23-6-2017 11:42 AM
sponsor je tu haha korang ni..
Quote aku.semut.merah 23-6-2017 11:51 AM
Poyo. Org lain lebih kaya dari tu pun buat selamba je xde riak cam ko
Quote kambinggila 23-6-2017 11:55 AM
riak Ramadhan la ni ye? sebab belum 1 Syawal lagi. masuk 1 Syawal, dia meriak Syawal la nanti.. eekekeke
Quote MH3709 23-6-2017 12:08 PM
aku rasa sponsor je tu..
Quote kaseh80 23-6-2017 12:13 PM
Wso vs rso
Quote babynina30 23-6-2017 12:24 PM
Wak batak
Quote babynina30 23-6-2017 12:24 PM
Wak batak
Quote asfaz 23-6-2017 12:25 PM
Geli tengok WD ni

Lihat semua komen(112)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.079229s Gzip On
To Top