Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Penangan Pose Aedy Ashraf, Buat Iman Perempuan Berterabur

22-6-2017 02:43 PM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 9215| Komen: 161

Foto: IG Aedy Ashraf
Hebat betul penangan pelakon Aedy Ashraf bila sekarang dirinya menjadi rebutan para gadis-gadis.

Dulu masa kanak-kanak pun dah comel, sekarang semakin dewasa Aedy semakin kacak dan sado.

Foto: IG Aedy Ashraf
Selalu tayang badan di laman Instagram, apa lagi ramailah netizen yang cair. Sampai ada yang risau nak terbatal puasa dengan hanya melihat foto-fotonya.

Ada juga yang mengatakan muka Aedy macam kacukan dan memang layak menjadi seorang model. Memang lain benar dari dulu!

Apa pula pendapat anda? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 159
Komen

Previous : Salah Ke Nora Danish Nak Raya Rumah Bekas Mertua?

Next       : "Nenek Gua Tak Sekejam Nenek Lu,"-Sharifah Amani Bengang Dikecam

Komen Terbaru

Quote deebiz14 27-6-2017 01:57 PM
Iols tgk heols maseh cam budak2 berlenguihh beringus besememeh lagi la.

Acik2 main gigolo meme suka kot stok2 camni.

Good luck dlm kejaya mu la  ye dek.

Lain-lain Komen

Quote mixed 20-6-2017 05:53 PM
geli cam gay
cam nk suh ahli gayah meramas heols

muka tetap bdk2 hingusan bagi aku
Quote cicicumel 20-6-2017 05:53 PM
Maksud batal pose? Netizen tu usap smpai orgasm ke? Coiii
Quote elnor_81 20-6-2017 05:55 PM
Betapa garitnya pompuan2 tersebut.
Quote Carlalisk 20-6-2017 06:12 PM
Ok lagi la yg garit ni pun adik2 muda. Dpt acik2 yg komen birah lagi la tak senonoh
Quote famri7 20-6-2017 06:14 PM
Birah sunni sah2 datang period.
Quote Tukul.Besi 20-6-2017 06:19 PM
Birahnya cikki2 zaman sekarang
Quote umbut 20-6-2017 06:26 PM
Budak baru pecah suara
Quote haruslah 20-6-2017 06:27 PM
Kalau bbnu xpo la dik....tarap dia ni kira hot la.
Ni kalau dah tarap acik2 nenek2 komen jate hok ensem body melting suweet bagai yg tu mmg la...............sangat (isi tempat kosong)
Quote oggy 20-6-2017 06:33 PM
Kadang2 tengok macam rupa abang Ummi Nazeera sikit
Quote Themilo 20-6-2017 06:34 PM
Longbottomed la heshe ni.. when puberty strikes
Namun tetap katik di pandangan meols..
Quote Andyscenes 20-6-2017 06:36 PM
Sado tapi gayah. Mohon bergayah
Quote Knowlee 20-6-2017 06:47 PM
Kalo tinggi 6 kaki ke atas, boleh diterima. Bawah 6 kaki, ketot.
Quote barfi 20-6-2017 06:51 PM
Gatal gelenyar nya la budak2 bbnu sekarang
Quote esteryen 20-6-2017 06:51 PM
Dia ni nampak hotzz kat pic je, I tengok dia dlm LaraAishah..ewww sgt ngan rambut cam x basuh berminggu tu
Quote likecandy 20-6-2017 06:52 PM
I rasa geli tengok gambar dia, not my taste
Yang lagi geli ialah komen komen yg kata batal puasa tu semua
Quote mesmerize 20-6-2017 07:01 PM
tak taste pun ai kat dia ni , mungkin sebab bila dia bercakap macam terkeluar ujung2 lidah kot.. tu yang potong banyak markah kat situ
Quote nishikido 20-6-2017 07:05 PM
Wlaupun i tua 2-3 tahun dari dia i tetap rasa dia ni hot..haha.muka bad boy tp sweet,rambut wavy2 natural..xmain la pomade,badan sado plus tinggi.mohon jangan kecam..
Quote datinamanda 20-6-2017 07:36 PM
Muka macam ni pun boleh sampai nak berair ? What a taste
Quote Burong_Hantuk 20-6-2017 07:37 PM
nawuzubilla

Lihat semua komen(161)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.074513s Gzip On
To Top