Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Ingatkan Siti Nurhaliza, Rupanya Siti Shower Buat Konsert Dalam Bilik Air

22-6-2017 01:40 PM |Dilihat:8675| Komen: 48
Kecoh rakyat Twitter bila melihat sebuah video persembahan nyanyian di dalam sebuah tandas asrama.

Kalau dengar rakaman tersebut tanpa melihat videonya, pasti ramai yang akan mengatakan suara tersebut adalah milik Siti Nurhaliza.

Video yang dimuat naik oleh pengguna Twitter bernama Ashryaff Asry itu terus menjadi tular bila dia meminta rakannya yang bernama Rudey untuk menyanyikan beberapa buah lagu.

Bukan main merdu lagi, dengan lentok suara dan gaya yang memang sama macam penyanyi nombor satu negara itu!

Kalau tak percaya dengar sahaja sendiri. Setakat ini video tersebut telah mendapat lebih dari 22 ribu Retweets dan lebih 12 ribu likes.



Menurut sumber, kedua-dua mereka, Ashryaff dan Rudey adalah pelajar di Maktab Rendah Sains MARA (MRSM) Pasir Salak, Perak.

Ramai netizen yang memuji-muji suara Rudey dan memintanya untuk mengembangkan lagi bakat dengan menjadi seorang penyanyi profesional.

Mereka juga telah ditemu ramah oleh JOHARA Pagi Era untuk sama-sama berkongsi tentang klip video tersebut.


Katanya, setiap kali ada waktu lapang mereka akan mengadakan konsert di dalam bilik air asrama. 

Fuh, untunglah kawan-kawan dia di asrama tu boleh dengar Siti Shower ni menyanyi tiap-tiap hari kan? -CARI 

Rudy, Foto: Twitter

Apa Reaksi Anda...

Bagus
6
Marah
5
Terkejut
5
Sedih
6
Lawak
5
Bosan
8
Komen: 43
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote deltoid 19-11-2017 02:32 PM
hok alohhh

Lain-lain Komen

Quote Zasss777 22-6-2017 01:47 PM
Mmg sebijik! Cara cakap pun sama!
Quote Themilo 22-6-2017 01:53 PM
ummah lemari jaa yang gigih kepit suara nak jadi DCT.

Antara idola ummah LGBT adalah Ziana Zain, Dayang Nurfaizah & DCT.
Quote chazey 22-6-2017 02:15 PM
Semoga ko selamat dari menjadi mangsa liwat dek. Risau akak.
Quote Grndrbi 22-6-2017 02:17 PM
Seram pulak dgr
Quote EncikRhoma 22-6-2017 02:20 PM
tiba2 teringat nushrul alif aka nazim othman menyanyi lagu hati kama masa dia duduk asrama dulu
Quote -electrifying- 22-6-2017 02:37 PM
umah lemari rupanya
Quote indenial 22-6-2017 03:02 PM
Ada GAY-A
Quote debab76 22-6-2017 03:41 PM
sitizoner sgt chuols!!
Quote miemiecha 22-6-2017 03:54 PM
knp nmpk cam lembut???
Quote makton 22-6-2017 03:58 PM
nanti tokti dtg jumpa dia laa... ajak duet sama2
Quote syadq 22-6-2017 04:28 PM
Cute jugak budaknya
Quote exclusive_vvip 22-6-2017 05:32 PM
Themilo replied at 22-6-2017 01:53 PM
ummah lemari jaa yang gigih kepit suara nak jadi DCT.

Antara idola ummah LGBT adalah Ziana Zain, ...

Ning baizura jgn lupa uols..
Quote WajibulGhunah 22-6-2017 06:20 PM
Kompem sitizoners
Siap hapdate lagu baru
Kalau x nyanyi pesen lagu2 lama je khenn
Quote fox. 22-6-2017 06:27 PM
Mati2 aku ingat tuala yg nyanyi

Amboi komen ko dekk mps sungguh
Quote febreze 22-6-2017 06:46 PM
mesti ni geng2 ratu kat mrsm..pastu admire abg2 atlit/rugby/bola..untong2 mlm2 dpt merasa
Quote Nt-ViruS 22-6-2017 07:18 PM
pondan aside, suara dia sama.
Quote whadda 22-6-2017 07:45 PM
Nape aku dengar tak sama pon.. sore jantan nyanyi meliuk lentok je aku dengar
Quote RatuDunia94 22-6-2017 08:03 PM
Eee.. Sape yg cadangkan ponen ni jd penyanyi..
Niat pon dah salah.. X kan nak tambah 1 lg klon siti?
Quote idea77 22-6-2017 08:27 PM
Tak rasa suara fonen..tu dia ajuk suara situ kot

Lihat semua komen(48)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.055187s Gzip On
To Top