Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Salah Ke Nora Danish Nak Raya Rumah Bekas Mertua?

22-6-2017 10:57 AM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 18074| Komen: 437

Walaupun sudah mendirikan tumah tangga dengan suami barunya, Nora Danish tetap akan berkunjung ke rumah bekas mertuanya pada hari raya nanti.

Menurut pelakon ini dia tidak akan sesekali memutuskan silaturrahim dengan bekas mertuanya malah telah menganggap mereka Tan Sri Ramli Ngah Talib dan Puan Sri Raja Noora Ashikin Raja Abdullah sebagai ibu-bapanya sendiri.

Anak lelakinya, Putra Rayqal Ramli juga sangat rapat dengan datuk dan neneknya itu.

Foto: IG Nora Danish
"Menziarahi bekas mertua adalah perkara harus dibuat setiap tahun kerana saya sudah anggap mereka seperti keluarga sendiri.

"Rayqal pula memang rapat dengan mereka jadi tiada sebab kenapa saya tidak boleh melawat walaupun saya sudah berpisah dengan anak mereka," katanya kepada mStar Online.

Walau bagaimana pun Nora akan menyambut hari raya denan suaminya terlebih dahulu dan sangat teruja menyambut lebaran nanti sebagai seorang isteri.

Foto: IG Nora Danish
"Seperti kebiasaan saya akan sambut hari raya secara sederhana tetapi tahun ini ia akan jadi meriah kerana akan meraikan bersama suami.

"Kami akan berhari raya di rumah keluarga Nedim terlebih dahulu dan keluarga saya sebelum membawa Rayqal berjumpa dengan bapanya," tambah Nora lagi. -CARI

Foto: IG Nora Danish

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 396
Komen

Previous : Kecoh, Kenapa Neelofa Hilangkan Diri Masa Fattah Dan Fazura Hadir?

Next       : Penangan Pose Aedy Ashraf, Buat Iman Perempuan Berterabur

Komen Terbaru

Quote MatDeghem 30-7-2017 09:20 AM
[attach]301281[/attach]

elek job buat muka kelakar

Lain-lain Komen

Quote terpaku 22-6-2017 10:59 AM
rohingya sgt muka qal
Quote Glass_shoes 22-6-2017 11:25 AM
Aritu thread fasha..hari ni thread nora..sila robohkan ulu banat
Quote chinta89 22-6-2017 11:30 AM
thread bakalan dihencap haters
Quote biskutmayat 22-6-2017 11:31 AM
Tak habis lagi ke aiyoooo
Quote brown_pupil 22-6-2017 11:34 AM
Apa laki sekarang ni takde mak bapak ker sampai nak merempan ramai2 kat tangga keramat tu lagi?
Quote harkktuih 22-6-2017 11:34 AM
ada ke istilah bekas mertua?
Quote tintalangit 22-6-2017 11:40 AM
kah...kah..kah... momod tak boleh humban benang ni..,

CARI_MAL pun tak reti ikut peraturan, tapi nak suruh forumer marhaen buka benang kat utan banat.

mcm ketam ajar anak berjalan...
Quote tintalangit 22-6-2017 11:43 AM
Glass_shoes replied at 22-6-2017 11:25 AM
Aritu thread fasha..hari ni thread nora..sila robohkan ulu banat

meols sokong pergi robohkan umah pasah ngan ND kat utan banad tu...

pastu pergi buat banglo berhantu patah kayu lobatak patzura pula kat sana  
Quote Tukul.Besi 22-6-2017 11:44 AM
Bebal sgt ke.mod nak letak kat bod ulu banat tu?
Quote cupu 22-6-2017 11:45 AM
ms fasha ngan jejai ko gigih lg beraya kat ctu dgn seluruh kaum kerabat ko aku xbkenan..ko xsensitif perasaan org.tu bkn perangai melayu islam.tu peel rohingya yg merebut peluang.skrg kwn tu pun dh bcerai.lantak ko la.
Quote deebiz14 22-6-2017 11:46 AM

Aku konpius ... bukankah orang Rohingya lebih pade muka Bangladesh?
Qal ni mata sepet2 cam muka Nepalese atau Cina adelah.

Pepun ku doakan orang2 teraniaya di Rohingya tu sambut Syawal dengan aman.
Quote Glass_shoes 22-6-2017 11:46 AM
tintalangit replied at 22-6-2017 11:43 AM
meols sokong pergi robohkan umah pasah ngan ND kat utan banad tu...

pastu pergi buat banglo ber ...

Setuju!

Thread jupe pon boleh masuk gosip tempatan semalam
Quote meteorspeed 22-6-2017 11:49 AM
gigih nor nak menempel lagi..dah ada mak mertua baru kan so g la beraya ker sana hahaha...pd bakal bini baru jejot notice ok dorank sampai kiamat akan menempel so kena hadam la..nak suh berambus kan karaz marah.. rasa la mcm pasha rasa... akan ada adegan manja manja ngan ex mertua gitu..so bakal bini baru hadam jer la
Quote tintalangit 22-6-2017 11:49 AM
Tukul.Besi replied at 22-6-2017 11:44 AM
Bebal sgt ke.mod nak letak kat bod ulu banat tu?

benang ni momod tak ada kuasa nak humban yach. benang ni kebal dari dihumban yach...

maka bergembiralah semua.

tapi awas, kalau chuols over momod potong credit katanya  
Quote Zasss777 22-6-2017 11:59 AM
Hmm suka hati ko la nora!
Quote kakasotong2 22-6-2017 12:03 PM
Lantak ko la nak beraya umh bekas mak mertua ko pn takde sape kisah. Seeloknya check iin awal sikit, jgn mcm tahun lepas masa raya haji, malam habis raya bru tunjuk muka. Sian bekas mak mertua tu
Quote pocongkiutss 22-6-2017 12:11 PM
Thread pasah sendat dah 2 hari kt sini tak kena humban..ni bg 2 hari jugaklah
Quote EncikRhoma 22-6-2017 12:12 PM
tapi lepas fasha jejai bercerai, macam takde kan gambar dia berkumpul kat tangga tu time raya. Ker aku yg tak perasan
Quote MissLibra 22-6-2017 12:15 PM
Apalah salahnya beraya saja. Lepas raya baliklah janganlah pula masuk dalam bilik tidur lama menggamit kenangan silam

Lihat semua komen(437)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.055255s Gzip On
To Top