Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Kecoh, Kenapa Neelofa Hilangkan Diri Masa Fattah Dan Fazura Hadir?

22-6-2017 10:20 AM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 19337| Komen: 325

Dulu bila Fattah Amin dan Fazura tak dapat datang  ke rancangan Meletop, habis mereka disindir oleh pengacaranya.

Namun kali ini bila pasangan Fattzura itu hadir ke set, Neelofa pula yang menghilangkan diri!

Pada malam itu, pengacara rancangan tersebut diganti dengan penyanyi Siti Nordiana dan Imam Muda Asyraf.

Foto: IG Meletop
Instagram @meletop nampaknya dibanjiri komen-komen netizen yang mempersoalkan perkara tersebut.

Ramai yang mengetahui Nabil sekrang ini sedang berada di Mekah, tetapi yang menimbulkan tyanda tanya adalah mengapa Neelofa jugga turut digantikan?

Rata-rata netizen terkilan dengan sikap Neelofa yang dianggap tidak profesional. Mereka mendakwa yang Neelofa sengaja tidak hadir kerana tidak mahu bertentang mata dengan Fattah Amin.

Foto: IG Neelofa
Walaupun minggu lepas Neelofa sempat memberitahu bahawa dia akan mengambil cuti bekerja kerana ingin menunaikan umrah, namun difahamkan pengacara dan pelakon itu sebenarnya masih berada lagi berada di dalam negara.

Setakat ini belum ada penjelasan lagi dari Neelofa. Sama-samalah kita nantikan. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
4
Terkejut
2
Sedih
3
Lawak
5
Bosan
6
Komen: 323
Komen

Previous : Hael Husaini Kini Bergelar Seorang Ayah, Anak Dengan Siapa Pula Peminat Tanya

Next       : Salah Ke Nora Danish Nak Raya Rumah Bekas Mertua?

Komen Terbaru

Quote muqrisz 29-6-2017 12:04 PM
julia5094 replied at 22-6-2017 10:46 AM
Owh..kiranya nak cakar yestana sejak dulu lagi la...sedihnya...lama jugak tu mencakar..berapa nege ...

ehh dgr kata..dia dok asah kuku balik..betol ker..ada saper saper taw ke dia tgh asah kuku dn ready utk mencakar....hahahaha....hajibir ni mmg dasar muka tembok x malu kann...mmg DNA dia kot

Lain-lain Komen

Quote yayaachan 22-6-2017 10:23 AM
Berdarah pulak mata hajah kite tengok fattah bersweet2 dgn kaka fazz kang
Quote terpaku 22-6-2017 10:24 AM


kat ig kemain mengutuk bila org tu datang dan2 ko cuti.. kesian dia ni.. makin lama makin sewel
Quote siputsedut 22-6-2017 10:28 AM
I thot hajjah dh bgtau minggu ni dia akan cuti..plan asal nk ke makkah. Tp visa x approved pon sheols ngn nabil mmg dah cuti pon kan? Sbb tu meletop raya shoot awal?
Quote missjazzy 22-6-2017 10:28 AM
kang lopa dtg set meletop kang..

fattah konpius nak nyanyi lagu wanita terakhir ke lagu baby baby can't u see..
Quote tacanghunterz89 22-6-2017 10:29 AM
Tgk ig story hajbir kemain dating dgn abu koh lipe
Quote nursofia 22-6-2017 10:30 AM
Edited by nursofia at 22-6-2017 10:35 AM

xperlu kot nk open topik just to merempan for this three people.. sedia maklum kan Lofa dah mmg amek cuti awl2 sbb nk g umrah but her visa was not approved.. hence she is still in Malaysia as of today.. x de isu nk timbul if she didnt attend meletop baru2 ni. and x yah nk kait kaka Fazz and Fattah jugak, the PREVIOUS issue with meletop pon salah fhm, Fattah was invited but Micheal Ang didnt release him for tht event since dia kene shooting for HSC (this was told by Micheal Ang ok not that i am not creating storiessss).. kaka Fazz pule she WAS NOT INVITED at all.. so she has nothing to do with the incident.. sudah2 la tu nk merempan sbb artis kesayangan korang.. dah hr ke-27 Ramadhonn dah ni..

#donedakwah
#donespreadingpositivity
#ihateprovocation
#LOTSOFLOVE
#lessofhate
Quote mokcikKSKB 22-6-2017 10:31 AM
CARI-MRO replied at 22-6-2017 10:20 AM
Dulu bila Fattah Amin dan Fazura tak dapat datang  ke rancangan Meletop, habis mereka disindir oleh  ...

Xda maknanya lopak x mai sbb pattah.hakikatnya dia xmo mai sbb musuh ketat dia mekjura. Dulu mekjura mai pon dia xda konon pi us blaja acting..
Quote MissQwerty 22-6-2017 10:33 AM
Lopak dah tau awal2 kan jadual siapa dtg tarikh sekian2
Time tu la dia amek cuti

Sama la jugak masa fazur jd tetamu masa meletop beberapa tahun lepas time tu gak hajah nak amek cuti
Quote kodoksilver 22-6-2017 10:33 AM
asyik la cerita neelofa. hemmmm. lantak la dia nk ada kt situ ke tak ada ke nak cuti ke nk p koh lipee ke. koserrr
Quote Tukul.Besi 22-6-2017 10:34 AM
Lopa dan propa berpisah tiada. Mohon bersara dari industri hiburan. Next!
Quote cicicumel 22-6-2017 10:37 AM
Apa masalah Lofa vs Fazura actually ? Psl berebut prince ke?
Quote iena_jr 22-6-2017 10:39 AM
Meletop pulak set kang
Quote muqrisz 22-6-2017 10:42 AM
cicicumel replied at 22-6-2017 10:37 AM
Apa masalah Lofa vs Fazura actually ? Psl berebut prince ke?

bukan berebut naa uolsss....al kisahnyer..hajbirr dok menggesel kat perince....masa tu perince dgn kakafaz...so tabiat menggesel sejak azali lagi yer...mek byk gamba dia menggesel...so deseperateeee...sedih la ko hajbirrrr
Quote budakpink 22-6-2017 10:43 AM
Ap la nk kecoh nk lagakn faz n lopak. Terang2 si lopak dah aply cuti sb nk p umrah wlupun x jd cuti ttp jln kan. Walaupun aku x la suka lopak tapi reportes ni suka lagakn org la. Faz lopak fasha nora mmg xleh dipisahkn ke
Quote sponges 22-6-2017 10:43 AM
lopa tak nak bertentang mata dgn kaka fazz, bukannya fattah. sbb tu kalau ada kaka fazz je mesti dia cuti
Quote fifie_olin 22-6-2017 10:45 AM
skg dh x relevan pon lopatah
bgsla lopa xde
Quote kuzaime 22-6-2017 10:45 AM
Lg aman n enjoy aje aku tgk meletop tu bila bukan hajbir yg jadik host.. Imam muda tu pun lawakkk sgt..
Quote manehnya 22-6-2017 10:46 AM
drama queen always
Quote julia5094 22-6-2017 10:46 AM
muqrisz replied at 22-6-2017 10:42 AM
bukan berebut naa uolsss....al kisahnyer..hajbirr dok menggesel kat perince....masa tu perince dgn ...

Owh..kiranya nak cakar yestana sejak dulu lagi la...sedihnya...lama jugak tu mencakar..berapa negeri dah mencakar2 tak dapat2 jugak ke? Hajjj...sila tajamkan kuku dulu..mana tau cakaran mengena kot kali ni...

Lihat semua komen(325)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.064300s Gzip On
To Top