Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Bayi Ditemukan Maut Dibuang Di Surau

22-6-2017 09:55 AM |Dilihat:1184| Komen: 38

sumber : Internet

Pada minggu terakhir Ramadan yang suci ini, seorang bayi lelaki yang cukup sifat dan masih bertali pusat itu dibuang di hadapan Surau Khusyairiah di Jalan Sungai Udang di Klang kira-kira pukul 5.35 awal pagi tadi. 

Memetik laporan Utusan Online, Ketua Polis Daerah Klang Selatan, Asisten Komisioner Alzafny Ahmad berkata, bayi berkenaan ditemukan sudah meninggal dunia oleh seorang penduduk yang datang ke surau itu untuk menunaikan solat Subuh.

"Mayat bayi itu ditemukan di anjung surau berkenaan dengan dibungkus bersama kain baju di dalam sebuah beg plastik."

"Siasatan awal tidak mendapati kesan cedera atau luka pada badan bayi terbabit." 

Mengulas lanjut, Alzafny memberitahu, mayat bayi itu telah dihantar ke Hospital Tengku Ampuan Rahimah (HTAR) untuk bedah siasat dan siasatan lanjut masih dijalankan.

Sehubungan itu, Alzafny juga berharap orang ramai yang mempunyai sebarang maklumat boleh menghubungi Inspektor Suresh ditalian 0102123186. 

Tambah Alzafny, kes disiasatan di bawah Seksyen 318 Kanun Keseksaan.- CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 22
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote cauliflower 8-8-2017 04:07 PM
mesti geng geng kunyit mangsa kutukan acik acik kepam facebook yg buang ni kan

Lain-lain Komen

Quote prizadane 22-6-2017 10:00 AM
Allah..dah hujung ramadhan ni, keluar pula berita camni..
Quote EJALTI 22-6-2017 10:14 AM
Tak pernah habis citer buang baby....
Quote skinsandstars 22-6-2017 10:25 AM
Kejamnya and sedihnya.
Quote manehnya 22-6-2017 10:45 AM
ermm...kes buang lagi... x reti pakai kondom ke sis
Quote insulin 22-6-2017 10:47 AM
Takziah anak syurga....
Quote yprat 22-6-2017 11:27 AM
Lengkali, kalau dah x tahan sgt tuh pon, pakai la condom, kalau tak pon, pegi je pharmacy mintak emergency contraceptive, takyah nak malu2, pharmacist tuh bukannya kesah pon.

Daripada ko membunuh anak sendiri camnih. Aduh.
Quote -electrifying- 22-6-2017 11:31 AM
manehnya replied at 22-6-2017 10:45 AM
ermm...kes buang lagi... x reti pakai kondom ke sis

DIKHABARKAN KONDOMNYA BOCOR SIS...
Quote chinta89 22-6-2017 11:31 AM
Edited by chinta89 at 22-6-2017 11:33 AM

jahatnya mak pak!
Quote manehnya 22-6-2017 11:58 AM
-electrifying- replied at 22-6-2017 11:31 AM
DIKHABARKAN KONDOMNYA BOCOR SIS...

lain kali beli yg mahal sikit kt watson
Quote beautifulliar 22-6-2017 01:00 PM
Klo dh xnk baby tu npe tggu smpai besar 9bln pastu baby tu dah kluar g buang plk..budus
Quote -electrifying- 22-6-2017 01:48 PM
manehnya replied at 22-6-2017 11:58 AM
lain kali beli yg mahal sikit kt watson

kt watson pon mhl sis , baik duet tu buat check in hotel je, selalu nya pelakunya miskin...
Quote Castus17 22-6-2017 02:00 PM
Alahai sedih dgr cerita mcmni.

Amanlah kau disyurga, ya baby.
Quote manehnya 22-6-2017 02:26 PM
-electrifying- replied at 22-6-2017 01:48 PM
kt watson pon mhl sis , baik duet tu buat check in hotel je, selalu nya pelakunya miskin...

cisss, chek in hotel ada plak duetnya..

pastu dh pregnen, bodoh buang anak merata2

anak yg baru lahir tu pun ada haknya, bukan sekadar seketol dagingn yg keluar dr pepet
Quote -electrifying- 22-6-2017 03:17 PM
manehnya replied at 22-6-2017 02:26 PM
cisss, chek in hotel ada plak duetnya..

pastu dh pregnen, bodoh buang anak merata2

demi kelansungan hidup sis, beli kondom kang xde duet plak nk cek in, apa guna beli klau dipakai
dorg ni asl sedap je, xpkir msa hadapan
Quote lexania 22-6-2017 11:12 PM
Dah 9 bulan hidup dgn kau, pastu kau bertarung nyawa nak lahirkan baby tu, kau blh gave up mcm tu jak? Kau xda attachment ke atau rasa syg kat baby kau tu langsung? Apa2pun baby tu dah selamat x perlu nak faham realiti yg dia kena buang masa kecik oleh mak ayah dia.
Quote missinpiece 23-6-2017 10:58 AM
Siannye baby tu..
Quote JeNaB_PopPop 23-6-2017 11:20 AM
area kwsan umah kaknab ni...sini ramai pendatang...kaknab speku anak yindon atau acheh ni. ayah kwn kaknab jumpa pg2 pkul 5 tu
mati samada sebelum letak dlm beg lagi atau mati lemas dlm beg tu. akak doakan mak pak budak ni mati kne sambar kilat. ksian baby ni
Quote shida81 23-6-2017 11:30 AM
JeNaB_PopPop replied at 23-6-2017 11:20 AM
area kwsan umah kaknab ni...sini ramai pendatang...kaknab speku anak yindon atau acheh ni. ayah kwn  ...

K nab duk sg udang ke... Amboiii ntah2 sllu selisih

Quote JeNaB_PopPop 23-6-2017 11:43 AM
shida81 replied at 23-6-2017 11:30 AM
K nab duk sg udang ke... Amboiii ntah2 sllu selisih

jage2 kome...ade yg memeghati...

Lihat semua komen(38)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.093190s Gzip On
To Top