Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Mia Sara Makin Jelita, Peminat Berlumba-Lumba Bagi Ayat Pick Up Line

21-6-2017 12:39 PM|Oleh: Adib ZA | Dilihat: 12916| Komen: 105


Kalau dulu pelakon cilik Mia Sara sering dipuji kerana keletahnya yang comel. Namun, tanpa disangka kini selepas tidak muncul lama di kaca TV, Mia semakin meningkat remaja.

Yang mengejutkan pastinya penampilannya yang dilihat semakin bergaya dan matang dari usianya. Malah, ramai memujinya semakin jelita.

Mungkin juga kerana Mia mempunyai jenama tudungnya sendiri iaitu Mia Couture yang membuatnya semakin peka dengan cara bergaya dan juga fesyen.

Masih lagi berusia 12 tahun dan berada di sekolah rendah, namun disebabkan penampilannya makin cun, ramai pula di kalangan netizen yang nakal.

Mereka memberikan ayat pick up line untuk memikat pelakon tersebut. 


@hanimohd8561 bakal heroin... heroin sekarang yang mana dah tua, tolong jadi kakak atau emak, sebab ramai heroin muda sekarang ni.

@khai_1996 Mia Sara sangat cantik dan bergaya. Mia saya minta nombor telefon Mia, boleh tak :)

Begitulah antara komen yang diberikan oleh para peminat Mia di laman Instagram.

Memang ada ciri-ciri menjadi heroin tak lama lagi ni kan! - CARI 

Foto: Mstar

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 104
Komen

Previous : Anak TPM, Nurulhidayah Selamat Diijabkabul Di Makkah

Next       : Hael Husaini Kini Bergelar Seorang Ayah, Anak Dengan Siapa Pula Peminat Tanya

Komen Terbaru

Quote azwanaliori 10-7-2017 08:29 PM
ni mak bapak mia ke atau pr mia saje nk bg up .. jelite celah mana , comel cantik level bebudak je . pedo ke woi !

Lain-lain Komen

Quote akuMNdia 21-6-2017 12:50 PM
dah ada peningkatan ke lakonan dia ni or masih kayu mcm dulu?
Quote Ayda89 21-6-2017 12:56 PM
Hati2 dik mia, jangan jadi mangsa sang buaya
Quote scarletz 21-6-2017 01:14 PM
iols ingat dah 18thn ke ni baru sekolah rendah ko sibuk nk bg pick up line.
seram rasa ke iols dah lanjut usia ni
Quote mrs_salvatore 21-6-2017 01:15 PM
baru 12thn ke kot. yg kasik pick up line to pedofil ke?
Quote cmf_premierleag 21-6-2017 01:16 PM
jelita? biasa je ponnn
Quote prettyuglybabe 21-6-2017 01:17 PM
belum tahap jelita.. manis tu ye..
Quote blue^panther 21-6-2017 01:18 PM
Lebih2 jantan sekarang, budak 12 tahun pon taste.......seram jerk...
Quote kuzaime 21-6-2017 01:24 PM
Nmpak lg berumo dr usia dia yg baru 12 tahun.
Quote Aduradura 21-6-2017 01:25 PM
Mmg dah bertudungkah?
Quote Andyscenes 21-6-2017 01:25 PM
Tepuk dahi
Quote kelapaparut 21-6-2017 01:25 PM
Yg puji2 tu pastinye abam2 lobai yg bg dieorg halal je budak bwh umur, hati2 ko mia,buaya sekarang byk pakai kopiah berserban lebai segale, dieorg suke yg ketat2 je
Quote sofiazara 21-6-2017 01:27 PM
biasa jelah budak ni
aku selalu jumpa
muka kekwat
suara serak
takde mana jelitanya. tunggu lg 5-6 tahun kot jelita tak
Quote asfaz 21-6-2017 01:30 PM
X boleh tengok mia sara ni berlakon..
Best lagi pelakon budak tembam tu..spe ntah nama.dah lma x nampak
Quote kisahkeaku 21-6-2017 01:31 PM
sofiazara replied at 21-6-2017 01:27 PM
biasa jelah budak ni
aku selalu jumpa
muka kekwat

hah betul...time menengah atas baru tau jelita ke x....
Quote pearl.silver 21-6-2017 01:38 PM
Nape dia cepat sgt pakai tudung yea...
Nanti dah kempunan nk merasa hair style gojes kepok2 tunjuk dlm ig..muda sgt dlm dunia glamer..
Quote mieymiey 21-6-2017 01:39 PM
Alahai kecik lagi la budak ni.
Quote chinta89 21-6-2017 01:50 PM
nampak matang sgt lebih dari usia bila bergaya gtu tp dik mia tetap kiutttt
Quote barfi 21-6-2017 01:51 PM
kuzaime replied at 21-6-2017 01:24 PM
Nmpak lg berumo dr usia dia yg baru 12 tahun.

Sebab dia dah period kot. Jadi nampak matured
Quote NaylaArisha 21-6-2017 01:55 PM
nampak besar dah mia ni

Lihat semua komen(105)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.055869s Gzip On
To Top