Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Skylar Sangat Comel! Wajah Anak Keith Foo Tambat Hati Netizen

20-6-2017 04:34 PM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 6685| Komen: 62

Wah, comelnya baby Skylar! Akhirnya, dapat juga kita tengok rupa sebenar anak perempuan sulung Keith Foo dan Kim Raymond ini ya.



Jika dilihat gambar Si Comel itu, macam banyak menurun dari Kim, kan? Sudahlah mancung hidungnya, lebat pula rambut tu. Rasa nak picit-picit je hidung dia!


Foto: IG Keith Foo

Gambar yang dikongsi menerusi akaun Instagram Keith menerima banyak pujian daripada pengikut dan peminat mereka. Ramai juga yang mengatakan Skylar mengikut muka ibunya.


Foto: IG Kim Raymond

"Waaaa, rupa mummy lah! Tapi awal lagi. Nanti besar sikit, berubah lagi. Mungkin muka daddy pula," komen netizen.


Foto: IG Keith Foo

Bayi mana yang tak comel kan? Apapun baby Keith dan Kim ni memang comel! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 61
Komen

Previous : Sejuk Mata Memandang, Sungguh Menawan Memey Suhaiza Berniqab

Next       : Anak TPM, Nurulhidayah Selamat Diijabkabul Di Makkah

Komen Terbaru

Quote Areen1904 10-7-2017 04:58 PM
Suka nama dia sylar. Comel !! Congrats

Lain-lain Komen

Quote aku.semut.merah 20-6-2017 04:35 PM
Takde pulak gigih nak rahsia2 muka anak mcm retis lain
Quote September14 20-6-2017 04:51 PM
High fashion muka ank dia
Quote mieymiey 20-6-2017 05:10 PM
Babygirl rupanya. Ingatkan babyboy sebab nampak hensem.
Quote coqsukun 20-6-2017 05:12 PM
Comel nye!!! Mak pak pun helokkk kan. Hidung ikut mommy
Quote bambimo 20-6-2017 05:13 PM
lawa nya...2nd baby after ecah yg nmpk potensi ke lawaan betul2 pas lahir..
hidung tu yg mahal tu
tahniah keith foo
Quote Diambolehtak 20-6-2017 05:13 PM
Lebatnya rambut dia.
Quote GincuPurple 20-6-2017 05:26 PM
Kim Raymond ni, apa profession dia?
Quote KucingKedai 20-6-2017 05:34 PM
fui kening dia! jeles iols haha
Quote JeepersCreepers 20-6-2017 05:55 PM
Diambolehtak replied at 20-6-2017 05:13 PM
Lebatnya rambut dia.

Baru nk komen psl rambut mmg comey Skylar ni
Quote fadz84 20-6-2017 06:00 PM
Calon MUM or MWM thn 2035 ni..
Quote likecandy 20-6-2017 06:55 PM
Cute nya

ps: x yah la sorok sorok muka anak ye
Quote kikiharris 20-6-2017 07:03 PM
Muka omak sangat!
Quote Burong_Hantuk 20-6-2017 07:39 PM
ini sobat baik nabilah khan.sama saperti nabilah sama sama tak punya kerja.bezanya kimci nih pandai jaga badan.tak gemok walau tak kerja
Quote swayne 20-6-2017 07:54 PM
Comelnya babyy.
Quote fizamn 20-6-2017 08:20 PM
Baby ni apsal macho look.. Wahhh
Quote asfaz 20-6-2017 08:29 PM
Comey.tahniah
Quote RatuDunia94 20-6-2017 08:38 PM
Xde front look ke? Semua side profile je..
Quote Keledek.kepam 20-6-2017 09:22 PM
Muka mak lebih. Tapi ada nampak muka daddy dia. Igt kan baby boy. Comel and exotic
Quote shachihata33 20-6-2017 09:51 PM
dari tepi pun leh kata comel erk. sekali side satu lagi kemek cmne

apapun baby semua comel2

Lihat semua komen(62)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.055219s Gzip On
To Top