Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Close

Mira Filzah, Anzalna Jamin Kualiti Koleksi Raya Tak 'Hauk'

19-6-2017 12:39 PM |Dilihat:2811| Komen: 15


Artikel Oleh Maly Rosli | Video Oleh Choong Ching Mun | Suntingan Visual Oleh Choong Ching Mun

Shopee merupakan platform e-dagang terbesar di Asia Tenggara dan Taiwan, komited membantu usahawan tempatan untuk berniaga tanpa sebarang kos.

Dan baru-baru ini, mereka sangat berbangga kerana dua selebriti tanah air iaitu Mira Filzah dan Anzalna telah menjalin kerjasama untuk dengan Shopee untuk melancarkan koleksi Raya eksklusif mereka. 

Siap ada 'fashion show' lagi tau! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 15
Komen

Komen Terbaru

Quote raradhia 22-6-2017 11:20 PM
suka tgok anzalna dalam cerita arluna haritu, best wehh

Lain-lain Komen

Quote siskepoh 19-6-2017 04:11 PM
sis suka btol tgk anzalna ni. moga benar lah koleksi tak hauk. kalau hauk pon sis ttap sokong sbb sis suka ngn heshe
Quote sailormoon90 19-6-2017 04:18 PM
cantiknya anzalna. rambut dia mmg i ols adore dari dlu lagi. cantiknya la haiii.
lembut je cakap
Quote mamapea 19-6-2017 04:20 PM
cantiknya anzalna ni...
Quote mamapea 19-6-2017 04:21 PM
sedap la pulak tgk prmpn sebelah mira filzah minum air sirap
Quote bobok_berhabok 19-6-2017 04:35 PM
anzalna ni memang ada aura sejak zaman dewi remaja lagi .
Quote PeNaMeRaH 19-6-2017 06:12 PM
bobok_berhabok replied at 19-6-2017 04:35 PM
anzalna ni memang ada aura sejak zaman dewi remaja lagi .

Sayang tak menang.. walaupun top 3
Quote aidil8687 19-6-2017 06:17 PM
i mmg minat anzalna..aura dia mmg sesuatu sgt..sgt lengkap pakej seorg wanita yg sempurna.
Quote Rahman+Mulhid 20-6-2017 07:38 AM
PENGHARAMAN MENYERUPAI SESUATU KAUM

Penganut Zoroastrian


Dan janganlah kamu mengikuti apa yang kamu tidak mengetahui tentangnya. Sesungguhnya pendengaran, penglihatan, dan hati, semuanya akan dimintai pertanggungjawabannya. (QS: Al Isra: 36).

...dan sesungguhnya jika kamu mengikuti keinginan (0rang kafir) mereka setelah datang ilmu (petunjuk) kepadamu, sesungguhnya kamu kalau demikian termasuk golongan orang-orang dholim. (QS: Al Baqarah: 145).

dari Ibnu Umar,: Siapa saja yang menyerupai suatu kaum (gaya hidup dan adat istiadatnya), maka mereka termasuk golongan tersebut. (HR. Abu Daud dan Imam Ahmad).

dari Abu Hurairah Tidak akan terjadi kiamat sebelum umatku menerima (mengikuti) apa-apa yang dilakukan oleh bangsa-bangsa terdahulu (pada masa silam), selangkah demi selangkah, sehasta demi sehasta. Di antara saha-bat ada yang bertanya: (Ya Rasulullah) apakah yang dimaksud (di sini) seperti bangsa Persia dan Romawi? Rasulullah saw menjawab: Siapa lagi (kalau bukan mereka) (HR. Bukhori, ).

Siapa saja yang menyerupai suatu kaum, ia termasuk golongan mereka. (HR Abu Daud dan Ahmad).

Tidak termasuk golonganku orang-orang yang menyerupai selain golonganku. (HR at- Tirmidzi).

dari Abu Said Al-Khudriy "Kalian akan benar-benar mengikuti jalan hidup orang-orang sebelum kalian, sejengkal demi sejengkal, sehasta demi sehasta sehingga andai mereka memasuki lubang biawak, maka kalian pun mengikuti mereka". Kami (para sahabat) bertanya, "Wahai Rasulullah, apakah mereka adalah orang-orang Yahudi, dan Nashrani". Beliau menjawab, "Siapa lagi kalau bukan mereka". (HR. Al-Bukhoriy).
Quote neurelle 20-6-2017 09:38 AM
Anzalna fashion choice boleh tahan classy... hrp jgn jd cam koleksi che ta la.. sesuai utk dia je
Quote miemiecha 20-6-2017 09:49 AM
lawaaaa oi anzel nih...
lembut jeh..
pakisturn x tergugat ke anak prof dah masuk ke dunia perniagaan nih..

mek tgk santekkkkkk
Quote anony-mous 20-6-2017 01:54 PM
PeNaMeRaH replied at 19-6-2017 06:12 PM
Sayang tak menang.. walaupun top 3

Entah mcm mana kelopak leh menang. Tggi pon xlpas. Iols syak berbayar
Quote gigahertz 21-6-2017 05:19 AM
siskepoh replied at 19-6-2017 08:11 AM
sis suka btol tgk anzalna ni. moga benar lah koleksi tak hauk. kalau hauk pon sis ttap sokong sbb si ...

ko patut tgk perfume fazura sis. rm99 utk 3, nama perfurme dia kapir betul.
puas aku tunggu dia open dropship takde jugak
Quote bambimo 21-6-2017 07:43 AM
waa dh ada koleksi sendiri..selagi ada nama kena la pndai buat duit....skrng dh pkai vellfire hitam minah ni..moga terus sukses
Quote makgetah 21-6-2017 09:04 AM
Aku pon suke tengok anzalna ni .full package cantek and bijak though aku tade lah follow dia berlakon
Quote raradhia 22-6-2017 11:20 PM
suka tgok anzalna dalam cerita arluna haritu, best wehh

Lihat semua komen(15)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057580s Gzip On
To Top