Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Replika Alat Sulit Justin Bieber Dari Emas Dilelong Untuk Kebajikan

19-6-2017 12:32 PM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 3081| Komen: 22

Justin Bieber nampaknya mempunyai cara paling unik untuk membuat kebajikan dan kali ini dilakukan dengan 'seksi' sekali.

Menurut Aceshowbiz, pelantunh lagu Sorry ini dikhabarkan mendapat tawaran sebanyak USD50 Ribu dari sebuah syarikat permainan seks untuk membuat replika alat kemaluannya yang disalut dengan emas.

Replika tersebut akan dilelong dan hasil jualannya akan disalurkan ke organisasi pilihan penyanyi itu sendiri.

Foto: Thenational.ae
Wakil dari syarikat permainan seks, Jeff Dillon dikatakan sudah menghantar surat kepada pengurus Bieber untuk tawaran tersebut.

"Justin dikatakan mempunyai alat kemaluan yang besar dan kami ingin mengambil kesempatan ini untuk membantu dia untuk mempamerkannya dalam bentuk replika."

Bukan sahaja disalut emas, replika alat sulitnya itu nanti akan dihiasi dengan 50 biji batu berlian. 

Macam tak masuk akal dengan tawaran begini, tapi tunggu sahaja jawapan dari Bieber. Adakah dia menerima atau menolaknya? -CARI

Foto: Billboard.com

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 22
Komen

Previous : Katy Perry Pecah Rekod Twitter, Orang Pertama Dapat 100 Juta Pengikut!

Next       : Autopsi: Ada Kokain, Ekstasi Dan Heroin Dalam Tubuh Carrie Fisher

Komen Terbaru

Quote mieymiey 21-6-2017 08:37 AM
Hahahaha. Kemain semua kesenakan

Lain-lain Komen

Quote estrelle 19-6-2017 12:55 PM
Wahh pasti senakkk
Quote fazamania 19-6-2017 01:12 PM
Besar ke? Mcm x caya jer...
Quote Modngengade 19-6-2017 01:14 PM
sis  OrenTheLobos pasti terliur  dekkkk
Quote chinta89 19-6-2017 01:32 PM
#pastisenak bakal bertebaran..
Quote Nt-ViruS 19-6-2017 01:51 PM
Edited by Nt-ViruS at 19-6-2017 01:54 PM

beli penis casting mold kit baru usd 50. material dijamin selamat. tapi bukan gold la..hee

bini2 orang kat forum ni kan ramai, belilah utuk laki uall kat amazon. kot2 laki outstation layan je.
Quote -electrifying- 19-6-2017 01:59 PM
#pastisenak
Quote debab76 19-6-2017 03:53 PM
#pastisenaksangat
Quote Zasss777 19-6-2017 05:42 PM
Adoiii lawak lawakkk
Quote RatuDunia94 19-6-2017 07:03 PM
Yg pasti berhutan belantara...
Quote CiliPadiSedap 19-6-2017 07:25 PM
Pasti kulup panjang tak sunat
Quote cicicumel 19-6-2017 08:18 PM
Mmg besar pon kan
Quote estrelle 19-6-2017 10:29 PM
cicicumel replied at 19-6-2017 08:18 PM
Mmg besar pon kan

Penah nampak ke
Quote debab76 19-6-2017 10:38 PM
CiliPadiSedap replied at 19-6-2017 07:25 PM
Pasti kulup panjang tak sunat

sunat chuols!
Quote CiliPadiSedap 19-6-2017 11:48 PM
debab76 replied at 19-6-2017 10:38 PM
sunat chuols!

Eleh tipu je sunat. Rata2 kokesen xsunat alasan takut tok mudin
Quote Minami2013 19-6-2017 11:54 PM
Mane pic?
Quote debab76 20-6-2017 05:34 AM

google je chuols. melambak!
Quote ashcroft86 20-6-2017 05:44 AM
Kalau american kan mostly sunat. Kalau canadian ? Nak tanye canadian bos meols #pastisenak  la.
Quote miemiecha 20-6-2017 09:13 AM
mampusssss.....
hahahahhahahah
Quote shiedafaizal 20-6-2017 10:54 AM
tu dia... #pastisenak

Lihat semua komen(22)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.058422s Gzip On
To Top