Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Syeriv Samheizy, Tergeliat Lidah Sebut Nama Anak Shaheizy Sam

18-6-2017 12:34 PM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 14866| Komen: 196

Syeriv Samheizy. Pergh, tergeliat lidah nak sebut nama anak pasangan selebriti Shaheizy Sam dan Syatilla Melvin.


Foto: IG Sam

Akhirnya, selepas sebulan barulah pasangan itu bersedia berkongsi nama cahaya mata sulung mereka.

Nama unik Syeriv diumumkan menerusi akaun Instagram (IG) Sam dan isterinya berserta gambar sebuah katil bayi.

“Yeayy tak sabaq mau pulang!! Haaa hampa gaduh sangat kan nak tau nama bebiboi. Haaa tu pi eja sendiri. Anak ibu @syerivsamheizy. Sapa nak tengok muka bebiboi? Hampa tunggu sat,” tulis Syatilla.



Foto: IG Syatilla

Sementara itu, jelas kebahagian dan keterujaan dipamerkan Sam menerusi gambar serta kapsyen di IG nya.

“Tinggal beberapa hari je lagi Putera @syerivsamheizy beta akan pulang ke Istana dan menguasai kausnya ini!!! Hehe. Yeay!!!” tulis Sam.



Perkongsian nama itu menyebabkan akaun IG mereka dibanjiri ucapan tahniah daripada peminat dan pengikut. Malah, ada yang berseleroh menyatakan nama Syeriv terlalu ‘unik’ sehingga berbelit lidah mereka nak menyebutnya.


Foto: IG Sam

Pasangan itu bagaimanapun masih belum mahu mendedahkan wajah bayi sulung mereka kepada orang ramai.

Terdahulu, Syeriv dilahirkan pada 9 Mei 2017. Berbelit juga lidah ini nak menyebut nama anaknya. - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
3
Komen: 195
Komen

Previous : Eh, Redza Rosli Pun Ada Kembar Jugalah! Seiras Sangat Ke?

Next       : Terjumpa Benda Pelik, Aeril Tahu Siapa Sihir Perniagaannya?

Komen Terbaru

Quote jlo 7-9-2017 03:06 PM
comei betui

Lain-lain Komen

Quote albedah 18-6-2017 12:37 PM
Sheriff gitu.
Quote mesmerize 18-6-2017 12:42 PM
sedap nama tu. ai suka.
Quote moonbug 18-6-2017 12:45 PM
Family shaheizy sam sendiri pun mmg nama diorg unik2 kan. Samzy fuzette, zizy ezette, etc. Sampai sekarang tak reti nak sebut
Quote nordin84 18-6-2017 12:50 PM
syeriv tu singkatan sarip...kalau sarip kang xglamer
Quote adm7 18-6-2017 12:52 PM
Sukatikola..
Quote prettyrara 18-6-2017 12:57 PM
Gituuuuu nama anaknya
Quote emelia1509 18-6-2017 01:00 PM
nama x nak kalah mak bapak gitu..ok je bunyinye..
Quote mrs_salvatore 18-6-2017 01:03 PM
ko tak takut ke nnt anak masuk sekolah kene buli sbb nama pelik?
Quote WajibulGhunah 18-6-2017 01:09 PM
Ada maksud ke?
Quote BlueRoses96 18-6-2017 01:12 PM
Asal aku rasa mcm nak panggil Sherry
Quote BlueRoses96 18-6-2017 01:14 PM
Nnt mesti dorang panggil anak dorang "SARIP" punya lah Knowing syatilla yg suka panggil Sam "sezzy seng" & Sam yg suka panggil syatilla "Setilah"
Quote Zasss777 18-6-2017 01:15 PM
Tetiba teringat sharif dol. kbai.
Quote apedehal 18-6-2017 01:15 PM
apa2 je la oi...poyo hehek
Quote MissLibra 18-6-2017 01:18 PM
Apa yg berbelitnya. Senang je aku sebut.
Quote virgo19 18-6-2017 01:21 PM
kalau muka urban ok la nama unik cenggitu. aku rasa anak diorg comel sbb keturunan mak bapak lawa2. lagi2 anak lelaki biasanya ikut muka mak, memang hensem la kalau ikut gen syatilla tu, kalau ikut gen bapak pun comel jugak, family bapak kulit semua gebus2.
Quote jiwakacau06 18-6-2017 01:26 PM
Sharif dol
Quote husie91 18-6-2017 01:34 PM
Nama shaheizy sam ni mmg nama betul dia ke? Sama dgn zizi ezete semua tu.. ingtkn nama glamer je huhu
Quote starcity 18-6-2017 01:34 PM
Tak suka si tila ni. Umur masih muda tp kalau bercakap or post kt IG style makcik2
Quote September14 18-6-2017 01:44 PM
Panggil sarip ja

Lihat semua komen(196)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.110131s Gzip On
To Top