Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Sebiji! 'Kembar' Fazura Tumpang Rezeki

15-6-2017 10:51 AM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 11535| Komen: 106

Wah! Siapa yang tak suka jika muka dikatakan mirip artis terkenal. Untungla tuan punya badan! Tapi best juga apabila situasi itu membolehkan dia menumpang populariti artis tu, kan?

Memetik mStar Online, Nur Syazana Romli, 19, menjadi terkenal sekelip mata di media sosial apabila dikatakan mempunyai rupa paras seiras dengan aktres dan penyanyi Fazura.



"Itulah, di laman sosial memang ramai yang komen muka kami seiras, lebih-lebih lagi drama Hero Seorang Cinderella sedang hangat, ada juga yang komen saya seperti Nura Medina.

"Saya tidak pernah rasa rimas pun, lagi pula sekarang saya juga membawa nama Fazura iaitu sebagai duta kepada House of Dolls miliknya. Jadi, semua perkara yang melibatkan industri seni perlu mendapat nasihat daripada dia dahulu," ujarnya kepada mStar Online.



Bukan sahaja pengikut Instagramnya meningkat lebih 259,000, malah kemiripan itu menyebabkan Syazana dipelawa untuk membintangi beberapa drama tempatan.

Pun begitu, dia terpaksa menolak kerana belum bersedia selain sibuk dengan pengajiannya di sebuah Institusi Pengajian Tinggi Awam di Johor Bahru.

"Tawaran untuk berlakon ada tapi saya tidak berminat buat masa ini. Jika untuk model saya boleh.

"Baru-baru ini saya ada terlibat sebagai model dalam muzik video kumpulan Nominos. Bagi saya pengalaman berlakon untuk muzik video itu mudah kerana tidak perlu berdialog," ujarnya.


Foto: IG Syazana 

Serius sebiji! Mungkin di masa akan datang Syazana akan bergandingan dengan Fazura sebagai adik-beradik kembar, siapa tahu kan? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
6
Marah
4
Terkejut
3
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 105
Komen

Previous : "Pembantu Rumah Saya Macam Setan!" - Aliff Syukri

Next       : "Orang Suka Aset 'Bibir Tebal' Saya" - Fahad Iman

Komen Terbaru

Quote tacanghunterz89 22-6-2017 11:38 AM
cantikkkkkkk

Lain-lain Komen

Quote mamapea 15-6-2017 10:54 AM
awat mata aku nmpk x sama pun...
tp masing2 ada kecantikan tersendiri la...
Quote putehkundor 15-6-2017 10:54 AM
Kak teh nampak sheols ni lebih mirip kepada pompuan yg bervogel 3some tu... Apa nama dia ntah... Aisyah khuens
Quote evlinne 15-6-2017 10:56 AM
putehkundor replied at 15-6-2017 10:54 AM
Kak teh nampak sheols ni lebih mirip kepada pompuan yg bervogel 3some tu... Apa nama dia ntah... Ais ...

Aisyah mana pulak ni    atikah suhaime lah. Tu lah tak mirip kaka faz pun
Quote siputsedut 15-6-2017 10:56 AM
putehkundor replied at 15-6-2017 10:54 AM
Kak teh nampak sheols ni lebih mirip kepada pompuan yg bervogel 3some tu... Apa nama dia ntah... Ais ...

Atikah trisam kak puteh
Quote estrelle 15-6-2017 10:56 AM
putehkundor replied at 15-6-2017 10:54 AM
Kak teh nampak sheols ni lebih mirip kepada pompuan yg bervogel 3some tu... Apa nama dia ntah... Ais ...

Tikah trisam
Quote evlinne 15-6-2017 10:56 AM
Bila senyum je iras fazura senyum. Kalau tak, takde iras pun
Quote gerbera.memopad 15-6-2017 11:00 AM
Lebih kepada Atikah Suhaimi sebenarnya tp tak dinafikan budak ni lawa.

Kalau gabungkan empat org ni Faz, Atikah, Eka Farhana & dak Syaza ni belakon jd adik-beradik, mmg visually perfecto sgt.
Quote chinta89 15-6-2017 11:15 AM
evlinne replied at 15-6-2017 10:56 AM
Bila senyum je iras fazura senyum. Kalau tak, takde iras pun

btl tu kalau senyum nampak iras, kalau x senyum nmpk x iras pun. tp tang mata nampak sgt iras
Quote aku.semut.merah 15-6-2017 11:16 AM
Aku x nampak pun mana miripnya
Quote swayne 15-6-2017 11:20 AM
Dari last year budak ni famous kan. Siap jadi duta hod
Quote CikRoyanners 15-6-2017 11:22 AM
Bila senyum je nmpk lah iras tgk side depan kiri kanan takde pn irasnya
Quote cicicumel 15-6-2017 11:23 AM
klu sheol jd Nura Medina bru sesuai dgn usia ok..ni kan letak pelakon umo 35 tahun pgg watak umo 20thn wpon dah berkedut di garisan2 mata bila senyum..kah3x...
Quote sukacactus 15-6-2017 11:25 AM
gerbera.memopad replied at 15-6-2017 11:00 AM
Lebih kepada Atikah Suhaimi sebenarnya tp tak dinafikan budak ni lawa.

Kalau gabungkan empat org  ...

Kan...xde la betul2 seiras tapi boleh jd adik beradik diaorang tu
Quote AshkieLa 15-6-2017 11:26 AM
iols nampak dia ni more iras on :-
Shera Ayub(bini zahiril adzim) + Atikah Suhaimie (pelakon spore yg kontroversi sebelum ni)...

iras fazura tu x berapa jelas sgt... tp kategori comel gak la..
Quote Anjalli 15-6-2017 11:27 AM
Takde iras pun.. tapi diakui lawa la.. takde gambar tak mekap & without filter?
Quote msrosse 15-6-2017 11:27 AM
saper pernah pergi house of dolls? mmg baju2 kat online dgn yg kat kedai sama jer ke sendu & outdated nyer?
Quote beruangmuda 15-6-2017 11:31 AM
Aku nampak ada jugak rupa nurul syuhada nurul ain. Sape tah pegi viralkan budak ni serupa fazura? Lagi seiras kembar fattah amin dgn lee chong wei
Quote rukia2 15-6-2017 11:32 AM
Tang mulut ade lah iras sket.. Tp mmg comel ah
Quote pocongkiutss 15-6-2017 11:33 AM
gerbera.memopad replied at 15-6-2017 11:00 AM
Lebih kepada Atikah Suhaimi sebenarnya tp tak dinafikan budak ni lawa.

Kalau gabungkan empat org  ...


Wah betullah

Menarik idea uols..mohon mike ang buat drama gabungkan mereka  

Lihat semua komen(106)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.083299s Gzip On
To Top