Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Cuba Elak Perjalan Kaki, Kereta Terbabas & Rempuh Restoran Nasi Kandar

6-6-2017 02:28 PM |Dilihat:2193| Komen: 32


Malam tadi sebuah kenderaan yang dipandu seorang lelaki terbabas dan merempuh sebuah restoran nasi kandar di Jalan Lebuh Pantai, George Town menyebabkan beberapa pelanggan yang sedang menjamu selera berdepan detik cemas. 

Memetik laporan Astro Awani, ketika kejadian, kenderaan jenis Perodua Alza tersebut dikatakan cuba mengelak seorang pejalan kaki sebelum terbabas dan melanggar sebuah motosikal.

Bagaimanapun kejadian kira-kira jam 11 malam itu menyebabkan kenderaan yang dipandu lelaki berusia 26 tahun itu hilang kawalan sebelum terbabas ke dalam restoran nasi kandar berkenaan.

Difahamkan, ketika kejadian, terdapat beberapa pelanggan sedang menjamu selera, namun tiada kemalangan jiwa dilaporkan berlaku.

Sementara itu, Komander Operasi Balai Bomba Lebuh Pantai,Muhammad Rizal Abu Bakar berkata, bomba yang tiba di lokasi sejurus kejadian mendapati restoran berada dalam keadaan berselerak manakala kenderaan tersebut mengalami kerosakan teruk di bahagian hadapan.

Polis yang menjalankan siasatan kemudiannya menahan pemandu tersebut untuk siasatan dan kes disiasat dibawah Seksyen 43 (1) (A) Akta Pengangkutan Jalan 1987.- CARI

sumber: www.mynewshub.cc

sumber : www.mynewshub.cc/



Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 32
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote underground 12-6-2017 06:02 PM
sori la, majoriti kaum amma ni kalau dapat stereng seperti jalan tu bapak nenek moyang dia punya.

bawa laju, mabuk, buka muzik sampai pecah perut, parking tengah2 jalan sukati dia.. kalau eksiden, spin cerita.

tapi not all sbb aku ada sorang member indian yang lebih sivik dan berhati perut dari orang muslim yg confirmed masuk syurga.

Lain-lain Komen

Quote insulin 6-6-2017 02:30 PM
Syukur tiada sesiapa yang maut...
Quote nozanoor 6-6-2017 02:37 PM
malang tidak berbau
Quote prettyuglybabe 6-6-2017 02:42 PM
kalau driver pompuan mesti dapat sambutan hangat thread ni
Quote aHoi83 6-6-2017 03:02 PM
Bawak laju kannnn . Maklomla keter perodua mmg pakai engine ferari.
Quote aleesyasofia 6-6-2017 03:09 PM
prettyuglybabe replied at 6-6-2017 02:42 PM
kalau driver pompuan mesti dapat sambutan hangat thread ni

stuju sgt dgn chuolss..
Quote vanillaninja 6-6-2017 03:15 PM
aHoi83 replied at 6-6-2017 07:02 AM
Bawak laju kannnn . Maklomla keter perodua mmg pakai engine ferari.

Savage
Quote -electrifying- 6-6-2017 03:28 PM
yg melintas tu xtgk kiri kanan ke?
Quote CrowneGlory 6-6-2017 03:51 PM
Alhamdullilah tiada yg maut...mesti bawak laju fefeling fast & furious
Quote kakiselit 6-6-2017 03:53 PM
prettyuglybabe replied at 6-6-2017 02:42 PM
kalau driver pompuan mesti dapat sambutan hangat thread ni



tu takpe lagi, kalu driver dari madrasah tahfiz mesti berduyun munafikun wal harbiyun masuk
Quote Changa 6-6-2017 03:55 PM
aHoi83 replied at 6-6-2017 03:02 PM
Bawak laju kannnn . Maklomla keter perodua mmg pakai engine ferari.

puki kalau drive myvi pun macam kimak iya,
jenis follow dekat2, potong nya tak mahu, dok follow kita dekat buat apa, kalau ada emergency kat depan sah2 la puki itu kaki lembat nak tekan brake kan??
Quote cendolsantan 6-6-2017 04:05 PM
tulah, bahaya kalau makan di warung atau restoran yang tersusun meja dan kerusi di tepi jalan, memang bahaya
Quote Modngengade 6-6-2017 04:09 PM
cendolsantan replied at 6-6-2017 08:05 AM
tulah, bahaya kalau makan di warung atau restoran yang tersusun meja dan kerusi di tepi jalan, meman ...

kan dulu ada kes yg kena langgar kereta masa mkn kat gerai...kalau tk silap kt bb

Quote rospinki 6-6-2017 04:23 PM
bulan posa ni buat2 eksiden dlm kedai mamak..untung2 ayam tegolek + nasi beryani tercampak masuk dlm mulut..oppps tk sengaja + teh ais
Quote ciwi1166 6-6-2017 11:45 PM
tak sabar nak makan nasi kandar tu...
Quote cheergirlz 6-6-2017 11:52 PM
errmm..mcm2 hal...
Quote neez_cookies 7-6-2017 06:36 AM
Ada video cctv kan..dia yang bawak laju.
Quote kikyou 7-6-2017 07:08 AM
neez_cookies replied at 7-6-2017 02:36 AM
Ada video cctv kan..dia yang bawak laju.

A aa. Dari video cctv kedai nasi kandar tu..driver bawak laju..
Quote miznora 7-6-2017 07:10 AM
mn cctv kedai mamak tu. nk tgk
Quote devilito2 7-6-2017 07:32 AM
mujur xde kehilangan nyawa

Lihat semua komen(32)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.090247s Gzip On
To Top