Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Peminat Teruja, Sari Yanti Kini Sudah Berhijab?

4-6-2017 11:20 AM|minahsleepy | Dilihat: 20661| Komen: 309

Baru-baru ini pelawak terkenal tanah air, Jep Sepahtu telah memuat naik gambar isterinya, Sari Yanti yang berhijab.

Apa yang menarik perhatian adalah kapsyen yang ditulisnya, ”Alhamdulillah..Dengan izin & gerakNya..Semoga terus istiqamah.. Syukur Ya Allah. I love u @sariyanti. Terima kasih kerana memudahkan urusan saya kelak."

Lagi comel bila Sari Yanti sendiri membalas di ruangan komen dengan mengatakan "I love you too sayang."

Sekaligus menimbulkan tanda tanya di kalangan peminat tentang adakah benar Sari Yanti kini sudah berhijrah dengan imej baru ini?

Selain itu peminat juga turut memuji-muji kecantikan aktres drama Cik Serba Tahu ini selain mendoakan kebahagiaan pasangan tersebut agar sentiasa kekal bahagia.

Apa-apa pun kalau sudah bertudung, semoga istiqamah hendaknya. -CARI

Foto: IG Sariyanti

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 309
Komen

Previous : AC Mizal Nafi Ada Kaitan Dengan Skim Piramid Mface Club

Next       : Ifa Raziah Buat-Buat Pengsan, Hanya Untuk 'Prank' Suami

Komen Terbaru

Quote barfi 29-6-2017 03:45 PM
shania88 replied at 29-6-2017 02:54 PM
kenapa mase sheols tak bertudung te*t*k sheol tak besar macam tu ????

Bila bertudung, muka bertutup separuh dengan tudung, so muka jadi nampak kecil dari tetek.. Jadi nampakla tetek beso..

Sama macam iols la.. bila bertudung, muka jadi kecil, dan nampak ketara sgt dada tu. Memang kena labuhkan tudung didada utk mengelakkan perhatian org huhu  

Lain-lain Komen

Quote nurul_akmar 3-6-2017 09:45 PM
bateri TT 100%
Quote mieymiey 3-6-2017 09:47 PM
Comeynya Sari. Nampak lagi muda
Quote sheqim 3-6-2017 09:48 PM
Okaylah bertudung..arap pasni dilabuhkan ye si cantik mata besar...semoga istiqomahhhhh
Quote kakasotong2 3-6-2017 09:48 PM
Meols baru nak bukak thread ni yach

Alhamdulilah semoga istiqomah kakak

Ni ashannas pn dah konfemkan kakak dah bertudung

Quote eely_shana 3-6-2017 09:51 PM
Cantik n awet muda sari ni. Comel lakonan sheols sebagai erna dlm cik serba tahu.
Tidak dilupakan juga lakonan psiko sheols dlm telemovie segitiga
Quote minahsleepy 3-6-2017 09:54 PM
nurul_akmar replied at 3-6-2017 09:45 PM
bateri TT 100%

Abaikan bateri iols yach  :

Jgn hijack benang sari dgn kisah bateri iols..iols malas nk crop pic  
Quote emelia1509 3-6-2017 09:55 PM
so sweet..sy ni mmg awet muda kan..macam x tua2 pun sejak cite kisah kaisara tu..
Quote minahsleepy 3-6-2017 09:56 PM
kakasotong2 replied at 3-6-2017 09:48 PM
Meols baru nak bukak thread ni yach

Alhamdulilah semoga istiqomah kakak

Meols tgk mcm xde org bukak je lg thread sari ni td

Dah konpem lah ni memang sheol dah berhijab  
Quote minahsleepy 3-6-2017 09:58 PM
eely_shana replied at 3-6-2017 09:51 PM
Cantik n awet muda sari ni. Comel lakonan sheols sebagai erna dlm cik serba tahu.
Tidak dilupaka ...

Segitiga tu iols x sangka ending dia  

Memang best citer tu..
Quote eely_shana 3-6-2017 10:02 PM
minahsleepy replied at 3-6-2017 09:58 PM
Segitiga tu iols x sangka ending dia   

Memang best citer tu..

Betul. Terkejut kan dgn masa tgk ending dia. Dari awal ingt sari betul2 pompuan baik yg dianiaya suami. Rupanya sari bunuh suami utk dptkan duit n perangkap pulak si ameerul
Quote innocentsangat 3-6-2017 10:03 PM
Semoga istiqomahhhh.
Quote minahsleepy 3-6-2017 10:06 PM
eely_shana replied at 3-6-2017 10:02 PM
Betul. Terkejut kan dgn masa tgk ending dia. Dari awal ingt sari betul2 pompuan baik yg dianiaya s ...

Part last skali tu ingat dia yg dlm penjara..rupanyerrrrrrrrr....

Bongok nyer laki tu    
Quote minahsleepy 3-6-2017 10:09 PM
emelia1509 replied at 3-6-2017 09:55 PM
so sweet..sy ni mmg awet muda kan..macam x tua2 pun sejak cite kisah kaisara tu..

Kisah kaisara tu dulu mati2 iols ingat dia memang bdk skola lg..rupanyer masa tu umo dia dah 20 lbh  
Quote Minami2013 3-6-2017 10:09 PM
Nampak nice je sari pakai tudung
Quote eely_shana 3-6-2017 10:09 PM
minahsleepy replied at 3-6-2017 10:06 PM
Part last skali tu ingat dia yg dlm penjara..rupanyerrrrrrrrr....

Bongok nyer laki tu    : ...

Ya peliknya si meerul tu lurus nau wataknya. Siap cakap kat sari masa dlm penjara tu 'awak tunggu saya keluar nanti'. Pastu sari balik sambil buat senyum psiko sheols. time tu rasa macam hebatnya lakonan sari
Quote helicornia 3-6-2017 10:12 PM

tu pulak yg ko tengok
Quote minahsleepy 3-6-2017 10:14 PM
eely_shana replied at 3-6-2017 10:09 PM
Ya peliknya si meerul tu lurus nau wataknya. Siap cakap kat sari masa dlm penjara tu 'awak tunggu  ...

Sbb lurus kena bodoh2 gitu jerr  

Dah la sari cun..syok pulak muka cam meerul tu.kelakar pun ada gak  
Quote masnona 3-6-2017 10:15 PM
Alhamdulillah. Ingtkn sbb die jd model papa mumu
Quote minahsleepy 3-6-2017 10:16 PM
helicornia replied at 3-6-2017 10:12 PM
tu pulak yg ko tengok

Iols dah agak isu bateri iols tu akan d bangkitkan..kesah pulak iols  

Lihat semua komen(309)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.083121s Gzip On
To Top