Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Senang-Senang Je Populariti Dicantas Fattah Amin, Apa Kata Aaron Aziz?

30-5-2017 04:46 PM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 2917| Komen: 12

Kasihan betul bila mendengar khabar Aaron Aziz, yang sering dimasukkan hospital kebelakangan ini.

Kecederaan sendi tengkuk yang dialaminya sejak empat tahun lalu masih belum pulih sepenuhnya dan menyebabkan dia harus mendapatkan suntikan streoid berulang kali dari doktor.

"Sekarang masih sakit, doktor suruh buat pembedahan untuk betulkan sendi leher tapi saya tidak mahu. Buat masa ini saya berehat dan mengelakkan kerja-kerja berat," ujarnya kepada mStar Online.

Foto: IG Aaron Aziz
Aktor filem Ombak Rindu ini memerlukan rehat yang secukupnya dan mengurangkan aktiviti seninya buat sementara waktu.

Mungkin disebabkan itu populariti Aaron dalam melakonkan babak-babak romantik senang-senang sahaja dicantas oleh pelakon kacak Fattah Amin?

Mengulas mengenainya, Aaron mengatakan yang semuanya adalah rezeki aktor tersebut dan mengakui yang Fattah memang mempunyai pakej dan bakat yang tersendiri untuk menjadi bintang.

Foto: IG Aaron Aziz
"Ini adalah rezeki dia dan tiada siapa pun boleh mempertikaikannya. Bagi saya jika orang kata dia tidak bagus dalam lakonan dia boleh belajar lagi.

"Susah untuk mengukur potensi seseorang pelakon kerana ada yang boleh berlakon romantik tapi tidak boleh buat aksi. Ia sesuatu yang subjektif," tambahnya lagi.

Apa pun sikap beginilah yang kita mahukan, bersaing secara sihat dan bukannya bergaduh akibat dengki sesama artis kan? -CARI

Foto: IG Aaron Aziz

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
3
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 12
Komen

Previous : Bercuti Sama Di London, Peminat Doa Mawar Rashid Dan Kekasih Cepat Kahwin

Next       : Ezlynn Fail Permohonan Cerai, Keputusannya 11 Julai Ini

Komen Terbaru

Quote hackermelayu 6-7-2017 12:15 AM
wordlife replied at 5-7-2017 08:35 AM
itulah orang cakap hidup ni ibarat roda.

Betul betul

Lain-lain Komen

Quote siskepoh 31-5-2017 10:31 AM
hai harun aziz
Quote neurelle 31-5-2017 11:14 AM
Xpe la abg aaron.. adat dunia seni
Quote bedahmulutpuaka 31-5-2017 11:41 AM
dua dua kayu
Quote nisako 31-5-2017 12:20 PM
aaron dah tuaaaaaa
Quote kiambang 31-5-2017 12:40 PM
Normal la tu ...
Quote binisupir 31-5-2017 12:49 PM
Bagus aaron ajis bagi nasihat..
Quote JaniceAF 31-5-2017 02:40 PM
aaron dah tua~~
Quote kodoksilver 31-5-2017 02:59 PM
Quote Tehtarik2017 4-7-2017 02:11 PM
Jgn le jeles ang qaron
Quote hackermelayu 5-7-2017 06:58 AM
Dengar cerita kisah benar Aman Shah hacker bank tu akan dibuat novel..abg Aaron berlakon jadi Aman Shah pun bagus
Quote wordlife 5-7-2017 08:35 AM
itulah orang cakap hidup ni ibarat roda.
Quote hackermelayu 6-7-2017 12:15 AM
wordlife replied at 5-7-2017 08:35 AM
itulah orang cakap hidup ni ibarat roda.

Betul betul

Lihat semua komen(12)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.055327s Gzip On
To Top