Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Bercuti Sama Di London, Peminat Doa Mawar Rashid Dan Kekasih Cepat Kahwin

30-5-2017 12:58 PM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 16759| Komen: 238

Tidak pernah menyembunyikan kisah cinta, hubungan Mawar Rashid dan kekasihnya Raf Yaakob semakin utuh nampaknya.

Melihat pada gambar-gambar yang dimuat naik di Instagram, pasangan merpati dua sejoli ini sekarang sedang berada di London.

]
Foto: IG Mawar Rashid
Khabarnya, Mawar sanggup menemani kekasihnya ini untuk bermain bola sepak sekaligus menyambut bulan Ramadan di sana.

Comel dan manis sahaja Mawar yang setia menemani Raf ke mana sahaja dia pergi.

Melihat pada komen-komen yang ditinggalkan pengikut di laman sosial, ramai yang mendoakan pasangan pasangan ini agar cepat-cepat kahwin.

Tak kurang juga yang mengatakan muka pasangan ini sangatlah seiras, petanda ianya memanglah jodoh.

Kalau memang sudah yakin dan saling cinta mencintai, tak elok tunggu lama-lama.

Apa pun, semoga jodoh mereka berdua berpanjangan sehingga ke jenjang pelamin ya. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
8
Marah
5
Terkejut
6
Sedih
4
Lawak
3
Bosan
6
Komen: 238
Komen

Previous : Alahan Mengandung Tak Halang Amyra Rosli Untuk Berpuasa

Next       : Senang-Senang Je Populariti Dicantas Fattah Amin, Apa Kata Aaron Aziz?

Komen Terbaru

Quote Coffin69 30-6-2017 11:02 PM
dubidubii replied at 30-6-2017 04:46 PM
lagi lawa ex dari gf baru yg muka hari2 yg common. she deserves better. cari yg kurang bangla pls! ...

Mawar ni muda lagi kan..so kekdah nampak abang raden dia tu da sehabis cari la tu..esok2 merempan kata tak sefahaman    apa2 pun kita doakan yg terbaik walaupub iols mmg x suka cara diorang being less sensitive bout the ex feeling..jgn la show off sgt..

Lain-lain Komen

Quote terpaku 30-5-2017 01:00 PM
bulan puasa jugak laaa ko g bercuti oversea kannnn ..belajar dari senior2 la tu
Quote hidet 30-5-2017 01:00 PM
huntungla pakwe kayoooo
Quote idakamaruddin 30-5-2017 01:04 PM
ngelat xpuasa letueww
btw mamat ni footballer ke apa?
Quote vanillaninja 30-5-2017 01:05 PM
Heols ni adik Fazley Yaakob kan?
Quote cikpolop 30-5-2017 01:06 PM
Sebab ni ke mawar berlakon hsc separuh je?
Quote sofinamini 30-5-2017 01:11 PM
kaye molek betul bf si mawar adik fazley nie. gitu gigih puasa2 nie berjalan .
Quote tensic~ 30-5-2017 01:12 PM
anddd who r yus?
Quote yokoono 30-5-2017 01:17 PM

ingtkan yg jejants tu mamak mana ler rupanye adik abg asmara
Quote qistiena 30-5-2017 01:18 PM
gamba sebelum ramadhan kot..
Quote kiambang 30-5-2017 01:18 PM
Sana sejuk tak terasa puasa .,
Quote minahmanja 30-5-2017 01:19 PM
celah mana yg muke diorg sama tu..?? sorg muke thai, sorg muke mamak...
Quote kikuri 30-5-2017 01:20 PM
ni mawar gst tu ke?
Quote Aduradura 30-5-2017 01:21 PM
Raf ni kaya sbb salah satunya, keje heolls sama mcm laki si anzalna...
Quote paz 30-5-2017 01:21 PM
Mawar ni muka dia susah di ingati.
Quote sayang_mulut 30-5-2017 01:25 PM
kiambang replied at 30-5-2017 05:18 AM
Sana sejuk tak terasa puasa .,

mana ada sejuk uols..sana sekrang tgh spring dan nak summer pun...panat lite2 dan rasanye dorang puasa lagi lama dari kite
Quote ~boolean 30-5-2017 01:25 PM
muka sama2 average...sesuai lah dijodohkan
mawar ni tiada aura artis langsung...muka pun biasa2 aja..
Quote sayang_mulut 30-5-2017 01:25 PM
paz replied at 30-5-2017 05:21 AM
Mawar ni muka dia susah di ingati.

die kene letak GST kat belaakng nama..baru orang ingat
Quote Ayda89 30-5-2017 01:45 PM
Semoga ada jodoh hingga ke Jannah uols berdua
Quote kiambang 30-5-2017 01:54 PM
sayang_mulut replied at 30-5-2017 01:25 PM
mana ada sejuk uols..sana sekrang tgh spring dan nak summer pun...panat lite2 dan rasanye dorang p ...

Xdelah sepanas malaysia ... puasa kat sana lg lama ..

Lihat semua komen(238)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057966s Gzip On
To Top