Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Pelakon Filem Porno Yang Kelihatan Macam Budak Sekolah Popular Di Jepun

29-5-2017 12:47 PM |Dilihat:11023| Komen: 77

sumber: Daily Mail

Seorang pelakon porno di Jepun yang berumur 24 tahun difahamkan kelihatan seperti budak sekolah berjaya mencipta nama dalam industri terbabit walaupun hanya dapat berdiri selama lima minit sahaja pada satu masa. 

Sebelum ini merupakan seorang pengaturcara komputer atau 'computer programmer' tapi kini telah bertukar kerjaya menjadi seorang penerbit dan pelakon filem lucah, Kohey Nishi rasa bersyukur dapat mengisi jurang dalam pasaran penerbitan filem lucah menerusi keunikan yang dimilikinya iaitu saiz badan dan rupa bentuk.


Memetik laporan Daily Mail, ketinggiannya yang hanya 109cm itu adalah kerana sejak dilairkan dia didapati menghidap sejenis penyakit tumor otak yang dipanggil mucopolysaccharidosis yang menjejaskan tumbesarannya.

Akibat tumbesarannya terjejas, keadaan ini memudahkan saraf tunjangnya mengalami kecederaan, sekaligus menyebabkan dia tidak boleh berdiri lama.

sumber: Daily Mail

Difahamkan peluangnya menceburi bidang lakonan filem lucah itu adalah hasil tawaran seorang pengarah filem porno yang merupakan kawan yang sering minum bersamanya.

Menurut pengarah itu, Nishi boleh berlakon sebagai kanak-kanak kerana sifat luarannya kebudak-budakan, maka penyertaannya boleh mengelakkan kanak-kanak daripada didera secara seksual melalui karyanya.

Kini, antara filem yang telah dihasilkan seperti 'Having Sex in the Magic Mirror Box Car with a Female College Student with F-Cup Breasts Who Wants to Be a Kindergarten Teacher'.

Dia mengakui mempunyai keinginan untuk memajukan kerjayanya ke dalam industri perfileman porno di Amerika pada masa akan datang.- CARI

sumber: Daily Mail
sumber: Daily Mail


Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
3
Sedih
3
Lawak
1
Bosan
5
Komen: 58
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote obses_budak 1-6-2017 04:01 PM
MissNigga replied at 30-5-2017 11:20 PM
gegeh iols search taw .... tapi as usual ... porn made of JPN sure sensor punya...so .. jgn harap da ...

loya plak tengok.. tebayang cerita surt kabau budak sekolah rendah buat sesuatu tk senonoh bawah meja sekolah...

Lain-lain Komen

Quote finesse 29-5-2017 12:57 PM
Ewww
@spiderman80 @dinopower
Quote dinopower 29-5-2017 12:59 PM
finesse replied at 29-5-2017 12:57 PM
Ewww
@spiderman80 @dinopower

apa nih.... bln2 pose bukak thread camnih...
Quote ifanonline 29-5-2017 01:02 PM
jepun suka kpd kreativiti...
Quote EncikRhoma 29-5-2017 01:29 PM
hamboii wartawan cari loo tung siang. suka dia bukak thread camni
Quote melinda_kerr 29-5-2017 01:33 PM
This guy mengingatkan i pada Wee Man dalam Jackass. Peewee but naughty!
Quote marumaru 29-5-2017 01:40 PM
maksud dia pedofil yg bernafsu terhadap kanak2 buleh cari orang2 macam dia sebagai alternatif ke?
Quote Bedah.Cun 29-5-2017 01:44 PM
Montaaah hijau
Quote atira 29-5-2017 01:45 PM
ceh... terbang pahala posa
Quote Bedah.Cun 29-5-2017 01:46 PM
Dah roper main dengan mutan kau tauuu euuww
Quote atira 29-5-2017 01:49 PM
sebiji laba

@owsem104


Quote owsem104 29-5-2017 01:50 PM

mak atira pelacur sial sundal atira anak haram pelacur sundal itewwww
Quote atira 29-5-2017 01:51 PM
owsem104 replied at 29-5-2017 01:50 PM
mak atira pelacur sial sundal atira anak haram pelacur sundal itewwww

laba tgh intai dot dot mak dia
Quote obses_budak 29-5-2017 02:09 PM
so saiz mcm mana?
Quote nisako 29-5-2017 02:14 PM
macam budak jaaaaaaaaaaaa
Quote Daisyna 29-5-2017 02:16 PM
tgk muka pun x selera dek,tina jepun je kot yg fetish laki gini.
Quote Modngengade 29-5-2017 02:21 PM
saiz kotey tentu lebih kecil dari 2B ....tapi kakak syak cikki jepun  pasti menjerit histeria apabila dihenjut jate kecik ini
Quote Modngengade 29-5-2017 02:22 PM

paling besar pun 2B jer sis...jgn terlalu berharap pada jate jepung

Quote fifie_olin 29-5-2017 02:24 PM
geli plk aku tgk
Quote tripleid 29-5-2017 02:52 PM
yg ni mmg betul2 2B

Lihat semua komen(77)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.101700s Gzip On
To Top