Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Fouziah Gous Tak Selesa 'Jual Anak'

29-5-2017 11:11 AM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 5665| Komen: 101

Melihat industri hiburan hari ini, ramai selebriti berlumba-lumba 'memasarkan' anak mereka tak kiralah sama ada menerusi kaca televisyen, mahupun media sosial.

Namun, berbeza dengan pelakon Fouziah Gous yang memilih untuk tidak terlalu mendedahkan anak kepada umum khususnya untuk menceburi dunia komersial.



"Memang ada tawaran yang mahu Zeeshan terbabit dalam dunia iklan, namun kesibukan saya dengan bisnes membataskan masa untuk membawanya menghadiri sesi uji bakat.

"Saya juga tidak rajin, malah jika ada sesi penggambaran, saya lebih selesa ia dibuat di rumah kerana mudah.


Foto: IG Fouziah Gous

"Saya menghormati keputusan selebriti yang terbuka mendedahkan anak mereka dalam dunia komersial. Saya tiada masalah kerana itu rezeki mereka. Biarlah nanti Zeeshan memilih minatnya sendiri," kata ibu kepada Muhammad Zeeshan Md Zhafran itu.

Setiap orang ada pandangan mereka tersendiri. Terserah kepada kebijaksanaan masing-masing dalam mengurus 'hidup' anak-anak. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 101
Komen

Previous : "Saya Harap Awak Faham" Ezlynn Enggan Komen Status Rumah Tangga

Next       : Stres Diganggu Nombor Tak Dikenali, Nabil Ahmad Tukar Nombor Telefon

Komen Terbaru

Quote minguk 31-5-2017 12:58 PM
dah x nak diam-diam sudah la, motif nak keluar statement segala

Lain-lain Komen

Quote pencintaABC 29-5-2017 09:00 AM
No one care pojiah oii..
Quote mrsLucky 29-5-2017 09:03 AM
untung Fauziah..seakan dipermudahkan setiap fasa dalam hidupnya..dapat boyfriend handsome, muda, kaya dan baik..trus kawin..mengandung dan beranak...
Hidup mewah tak perlu "jual" anak...so nice...
Quote mrsLucky 29-5-2017 09:03 AM
Suka tengok family ni...ceria saja...Anak comel...
Quote jlo 29-5-2017 09:04 AM
rezeki masing2 kan
Quote terpaku 29-5-2017 09:05 AM
macam dejavu macam pernah dgr keknis kekrul buat statement sama pasal keksop
Quote idakamaruddin 29-5-2017 09:05 AM
kalau xde artikel ni meols pn lupa chuols ada anak la pojiah oiii
Quote rosasa 29-5-2017 09:10 AM
ker sheols up berita ni sbb media lupa anak sheols wujud?
Quote shiedafaizal 29-5-2017 09:11 AM
hampir lupa dia ni ada anak
Quote -electrifying- 29-5-2017 09:14 AM
Oh bgusla mcm tu, jadikan ank tu normal sprti knk2 yg lain, xperlu nk bekerja sgt
Quote matchstick 29-5-2017 09:22 AM
dia ni kan yang create acc ig anak sejak dalam perut lagi..
Quote miracle_forever 29-5-2017 09:34 AM
sheols tgh preggy anak no.2 kan.. dah 15 weeks. btw, anak dia antara pelopor anak retis yg ada ig kan. mcm xsesuai statement x defahkan anak di media sosial tu
Quote kiambang 29-5-2017 09:36 AM
Rezeki masing masing ..
Quote ainie_1008 29-5-2017 09:39 AM
ramai je retis yg ckp mula2 tak nak dedahkan ank, last-last muka anak dia je kat tv.
Quote virgo19 29-5-2017 10:00 AM
aku tak suka tengok muka laki dia ni, rasa annoying.
Quote Ayda89 29-5-2017 10:09 AM
Memula cakap camni pastu nnti dapat offer kebabom terus ehh telupa
Quote intanumbrella 29-5-2017 10:10 AM
terpaku replied at 29-5-2017 09:05 AM
macam dejavu macam pernah dgr keknis kekrul buat statement sama pasal keksop

Pastu la ni keksop jdi duta jakel jua...ni startegi ke apa ni??
Quote brainbiru 29-5-2017 10:12 AM
Jgn ckp dulu puziah oiiii....
Quote epis 29-5-2017 10:14 AM
idakamaruddin replied at 29-5-2017 09:05 AM
kalau xde artikel ni meols pn lupa chuols ada anak la pojiah oiii

Sebaik x lupakan pojiah terus, lol...
Quote mixed 29-5-2017 10:14 AM
terpaku replied at 29-5-2017 09:05 AM
macam dejavu macam pernah dgr keknis kekrul buat statement sama pasal keksop

kek nis bg statment x nak jual anak bln feb 2017
bln may 2017 tetiba dpt job jd model baju jakel raya

dia sebenarnya teringin tu nk anak jd model
tp apa kan daya anak dia comel tp biasa2 je
xda aura jd tarikan acik2 epot acik2 bujibu

ada npk dia ucap taniah kt ig kek sop

Lihat semua komen(101)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.066778s Gzip On
To Top